Dayak yedim, asagilandim, simdi de depresyondayim

kohibito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
29
0
36
Ankara
Arkadaslar burada yazdiklarinizi takip ediyorum uzun zamandir. Benim derdim de erkek arkadasimla. Tanistigimizda birbirimiz icin yaratilmis oldugumuzu dusunuyordum. ne olduysa asiri kiskanclik patlamalari yasamaya basladi. henuz Iliskinin ilk evresinde bile, yuzume tukuruldu, dayak yedim kufurler isittim ayrilmak istedim bu defa da pesimi birakmadi. beni onceden yasadigim iliskiler icin suclayip durdu. hayatimda daha once hic boyle bir problem yasamadigim icin soka girdim bana yaptigi rezillikleri algilayamadan kendimi sucladim durdum. onu cok sevdim ama belki de beni ben olmaktan cikardigi, devamli manipule ettigi icin seviyorum sandim ve iliskimiz boylece 3 yilini doldurmus oldu. son 6 aydir askerdeydi bu surecte de kavgalarimiz oldu ama belki de ipleri tamamen koparmamak icin oncekine nispeten daha saygili davrandigini gozlemledim. Bir de bu surecte cok sevdigim bir yakinimi kaybettim o sirada kavgali oldugumuz icin yanimda olmadi. simdi askerden donmek uzere biz su an yine ayriyiz, devamli kavga edip ayrilip barisilan bir iliski cunku bu. sunu da soylemeden gecemicem ailelerimizle de tanistik, annesi babasi cok tatli insanlar beni de cok sevdiler. benim ailem de erkek arkadasimi sevdi cunku disaridan bakildiginda sempatik zeki bir adam. gelin gorun ki gercekleri kimseye anlatamiyorum, anlatsam kendimi asagilanmis hissedecegim. ben 32 yasindayim ve bu iliski evlilige gidiyordu isin bu yonu de var tabii, yani bu belki de evlenip cocuk sahibi olmak icin son sansim... ama evlenecek olursam basima gelecekleri de ongorebiliyorum... galiba sizin desteginize ihtiyacim var bu adamdan kurtul demenize belki de... son 3 senedir yasadigim seyler psikolojimi o kadar bozdu ki aklimi toparlayip saglikli dusunemiyorum simdi gelse geri donebilirmisim gibi de hissediyorum bir yanimla. son ayrilik nedenimiz de beni lise arkadasim diye tanistirdigi kizin aslinda eski sevgilisi oldugunu ogrenmem. bu sonuncusu sacma bir ayrilik nedeni gibi gorunebilir ama sanirim bardagi tasiran son damla oldu. hikaye tabi cok daha uzun ve cetrefilli ama kisaca icimi dokmus oldum ... hepinize simdiden tesekkurler

Kesinlikle saçma değil tam tersine eski sevgilisiyle hala görüşüp sizinle bu şekilde tanıştırması affedilmeyecek bir şey !!!
O insana katlanmanızın tek sebebi muhtemelen yazıda da söylediğiniz gibi son şansınızın olduğunu düşünmeniz.. Ama belki de o kişiyle görüşmeye devam ederken pek çok şansınızı tepiyorsunuz.. Bir de bu açıdan bakmak gerek.
Seçim sizin..Mutsuz olacağınız bir evlilik yaşamazsınız umarım.

Bu ilişkiye geri dönülmeyecek şekilde son vermenizi tavsiye ediyorum..
Dayak,yalan,küfür...Bunlar affedilecek hatalar değil..
Sadece evlenmiş olmak için evlenmeyin.Sakınnn.....

yani yasiniz gecti diye evde kalmamak icin,
sizi döven size saygisi olmayan bir adamla evlilik mi düsünüyorsunuz?
adam simdiden göstermis yüzünü,
bence biran önce ondan kurtulup önunuze bakin ALLAH DAHA HAYIRLIS KISMETLER VERSIN...:kkk:

evet canim, yas 32 olunca panikle hareket ediyorum sanirim... bir de verdigim emege yazik diyorum diger yandan, ama aslinda katlanilacak cile degil onun da farkindayim

evet canim, yas 32 olunca panikle hareket ediyorum sanirim... bir de verdigim emege yazik diyorum diger yandan, ama aslinda katlanilacak cile degil onun da farkindayim

ay simdi bosverin verdiginiz emegi basinizin gozunuzun sadakasi olsun,
simdiden dayak atiyorsa evlenince neler yapar dertsiz basina dert acma,
oyle evlilik yasiyacagina ömür boyu evde kal daha iyi...

Son düzenleme:
cnım benim..bi kere seni eski ilişkilerinden dolayı suçlayıp sonra da eski sevgilisyle tanıştırması birz tezat olmuyor mu? hem de liseden arkadaşım diyerek.neden doğruyu söylemiyor?
senin hayatını kimse senden iyi bilemez ama bence de arkadaşın söylediği gibi seni bağlayan şey son şansın olarak düşünmen.
sana sadece şunu söyliyim bence evlenmeden önce böyle hakaret edip dayağa başvuran insan evlendikten sonra, (yani ona göre seni tamamen elde ettikten sonra) daha beter zıvanadan çıkablr..yani bi ihtiml.ama yüksek bi ihtimal..

bak benm kendi dayımın oğlu bi kızla evlendi.sevgililerken kızı dövüyordu aynı bu şekilde çok kıskançtı.kız evlendi yine de ve daha evlenmelerinin üzerinden 5 ay geçti kız bana evlendiğime pişmanım dedi..sevgi herşeyi yenmiyormuş,beni sürekli aşağılıyor bazen üzerime yürüyor gibi şeyler söyledi.çok üzüldüm..

iyi düşün..ve son şansın olarak da görme bunu bu seni etkilemesin.daha kötü sonuçlar doğurabilir.
ALLah hakkındA hayırlısını versn..

edit : çocuk yapma meselesinde de o dediğim kız ben o insana güvenip de nasıl çocuk yapayım diyor şu a..çocuk bile düşünmüyor yani sn de o yüzden öyle düşünme..

Son düzenleme:
Birincisi dayak yiyip aşağılandığınız için değil, bunu sineye çektiğiniz ve sineye çekmeyi kendinize yakıştıramadığınız için depresyondasınız. Şiddete gereken karşılığı verdiğinizde depresyondan çıkacaksınız ve sağlığınızı kazanacaksınız.
İkincisi hiç de çocuk sahibi olmak için son şansınız filan değil, öyle bir peri masalı gelir çalar ki kapınızı 35ine varmadan harika bir evliliği sizi hakeden bir adamla yaşayıp bir de bebekle taçlandırısınız.
Üçüncüsü şiddetin olduğu bir evliliğe çocuk getiren ruhsal sıkıntıları olan bir anne olmaktansa çocuksuz kalmanız daha iyi. Siz şiddeti seçseniz bile bir günahsızın hakkına girmeyin.
Dördüncüsü bir dakika daha beklemeyin, ayrılın.
Beşincisi siz değerlisiniz o psliğin şiddeti olmadan daha da değerli olacaksınız.

ay simdi bosverin verdiginiz emegi basinizin gozunuzun sadakasi olsun,
simdiden dayak atiyorsa evlenince neler yapar dertsiz basina dert acma,
oyle evlilik yasiyacagina ömür boyu evde kal daha iyi...

haklisin arkadasim onu degistirebilecegimi dusundum ve bunun icin ugrastim ama insanlar degismiyor bunu da biliyorum

haklisin arkadasim onu degistirebilecegimi dusundum ve bunun icin ugrastim ama insanlar degismiyor bunu da biliyorum

degismesini bekliyorsan daha cok beklersin canim,
tecrübeyle sabit bi insan neyse o degisecem desede degismez,demesede degismez,
degisiyormus gibi yapar buda en fazla 2 gün sürer 2 gün sonra eski tas eski hamam...:34:

Ne varmış yaşında..Ben de 32 yaşında biriyle nişanlıydım..Aldattığını öğrendim..Nikaha 2 ay kala tekmeyi bastım...34 yaşımdayken başka bir ile tanışıp evlendim..Şu an 4,5 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında kız-erkek ikizlerim var.Allah a şükür çok ta mutluyuz...İlk nişanlımdan ayrıldığım için de kendimi sık sık tebrik ediyorum..;-) Verilmiş sadakam varmış diyorum .. İnsan işin içindeyken bazı şeyleri göremeyebiliyor..Dışardan gözlemlemek daha doğru...Öyle evlenmiş olmak için sana değer vermeyen,seni aşağılayan biriyle evlenmek kendin için yapacağın en büyük hata olur...

Son düzenleyen: Moderatör:
cnım benim..bi kere seni eski ilişkilerinden dolayı suçlayıp sonra da eski sevgilisyle tanıştırması birz tezat olmuyor mu? hem de liseden arkadaşım diyerek.neden doğruyu söylemiyor?
senin hayatını kimse senden iyi bilemez ama bence de arkadaşın söylediği gibi seni bağlayan şey son şansın olarak düşünmen.
sana sadece şunu söyliyim bence evlenmeden önce böyle hakaret edip dayağa başvuran insan evlendikten sonra, (yani ona göre seni tamamen elde ettikten sonra) daha beter zıvanadan çıkablr..yani bi ihtiml.ama yüksek bi ihtimal..

bak benm kendi dayımın oğlu bi kızla evlendi.sevgililerken kızı dövüyordu aynı bu şekilde çok kıskançtı.kız evlendi yine de ve daha evlenmelerinin üzerinden 5 ay geçti kız bana evlendiğime pişmanım dedi..sevgi herşeyi yenmiyormuş,beni sürekli aşağılıyor bazen üzerime yürüyor gibi şeyler söyledi.çok üzüldüm..

iyi düşün..ve son şansın olarak da görme bunu bu seni etkilemesin.daha kötü sonuçlar doğurabilir.
ALLah hakkındA hayırlısını versn..

zaten sorun da orada iliskimiz suresince bana kendini hep cok erdemli cok durust bir adam olarak gostermeye calisti, erdem konusunda kendini referans gosterip beni hep elestirdi dolayisiyla son yaptigi sey sinirlerimi iyice gerdi. dedigin gibi simdiden bu durumdayiz evlenecek olursak basim beladan kurtulmayacak.

Ne varmış yaşında..Ben de 32 yaşında biriyle nişanlıydım..Aldattığını öğrendim..Nikaha 2 ay kala tekmeyi bastım...34 yaşımdayken başka bir ile tanışıp evlendim..Şu an 4,5 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında kız-erkek ikizlerim var..İlk nişanlımdan ayrıldığım için de kendimi sık sık tebrik ediyorum..;-) Verilmiş sadakam varmış diyorum .. İnsan işin içindeyken bazı şeyleri göremeyebiliyor..Dışardan gözlemlemek daha doğru...Öyle evlenmiş olmak için evlenmek kendin için yapacağın en büyük hata olur...

Gerçekten örneksiniz bence . İnsanlar yaşı bazen sorun edebiliyorlar ayrılmaktan korkuyorlar. Çevre ne der yaşım da geçti düşüncesiyle. Halbu ki bütün ömürün yanmasından iyidir hep ailemizin yanında kalmamız. Yanlış bir insanla işkence çekerek bir ömür yaşanmaz ki En güzel örneği de siz olmuşsunuz ben de tebrik ederim.

Bu ilişkiye geri dönülmeyecek şekilde son vermenizi tavsiye ediyorum..
Dayak,yalan,küfür...Bunlar affedilecek hatalar değil..
Sadece evlenmiş olmak için evlenmeyin.Sakınnn.....

kesinlikle arkadaşıma katılıyorum... yoksa sen senlikten çıkacaksın... sen artık var olmayacaksın... tutarsız bir insan olduğunu anladım yazdıklarından
yıpratma kendini üzme artık canını... ayakta dur... ayrıca hiç birşey için geç değil... belki çok daha iyisini bulacaksın... çocuk yapmak için de geç sayılmaz... benim annem 41 yaşında kardeşimi doğurdu o zamanlar ben 18 yaşındaydım... yani hiç birşey için geç değil daha... ama evlenirsen belki de birçok şey için geç olacak... bence iyi düşün... umarım kendin için en doğru kararı verirsin...

Ne varmış yaşında..Ben de 32 yaşında biriyle nişanlıydım..Aldattığını öğrendim..Nikaha 2 ay kala tekmeyi bastım...34 yaşımdayken başka bir ile tanışıp evlendim..Şu an 4,5 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında kız-erkek ikizlerim var.Allah a şükür çok ta mutluyuz...İlk nişanlımdan ayrıldığım için de kendimi sık sık tebrik ediyorum..;-) Verilmiş sadakam varmış diyorum .. İnsan işin içindeyken bazı şeyleri göremeyebiliyor..Dışardan gözlemlemek daha doğru...Öyle evlenmiş olmak için sana değer vermeyen,seni aşağılayan biriyle evlenmek kendin için yapacağın en büyük hata olur...

seni cok tebrik ederim oncelikle, allah mutlulugunu daim etsin, umarim ben de senin gibi dik durup baslayabilirim yeniden. umutlandim dogrusu tesekkurler...

bence bakk bu canlı bir örnekk.. bu yorumu okuduğuma senin adına çok sevindim :) bütün hayatını riske atma..hele de mutsuz olacağın daha daha yüksek bi ihtimalken.. seni suçlaması da kendi aşağılık kompleksinden ve belki de kendi yaptığı şeylerden dolayı senin de aynı şeyi yapacağını düşünmesindendir.ne bileyim eski kız arkadaşını lise arkadaşım die göstermesi onunla hala görüşüyor olduğunu gösterir.arkadaş olarak bile olsa.. ve kendi bi halt yediği için senin de aynı şeyi yapmandan korkuyor..güvenilmez olduğu için güvenemiyor..belki de..

Gerçekten örneksiniz bence . İnsanlar yaşı bazen sorun edebiliyorlar ayrılmaktan korkuyorlar. Çevre ne der yaşım da geçti düşüncesiyle. Halbu ki bütün ömürün yanmasından iyidir hep ailemizin yanında kalmamız. Yanlış bir insanla işkence çekerek bir ömür yaşanmaz ki En güzel örneği de siz olmuşsunuz ben de tebrik ederim.

Çevre bir yere kadar..Yanlış bir insanla evlenmektense hiç evlenmemek daha iyidir bence..Ki kaldı ki 32 yaş çok çok geç bir yaş değil...Herkes 20 li yaşlarda evlenicek diye bir kural yok...Herkesin kısmeti ayrı....Allah kıymet bilen iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi..Çünkü giden zaman geri gelmiyor...
Konu sahibi arkadaş,evlenirsen daha da depresyona girersin..Sana seni değersiz hissettiren o insanı hayatından tamamen sil..Bakma sen onun efendi,dürüst adam oyunlarına......

son şansım deyip kendinizi kötü bir evliliğe itmeyin bence.ben de 30 yaşıma yakın evlendim.eşimle tanışmadan önce artık evlenme şansım yok.istediğim gibi birini bulamam bu gidişle.son ilişkim de hüsranla sonuçlandı zaten diye düşünüp kendimi işe vermiştim.sonra hiç tahmin etmediğim bir şekilde eşimle tanıştım 3 ay içinde evlendik.hatta izmirli olarak denizi olmayan bir şehirde yaşamam diye düşünürken eskişehire gelin geldim.sonuç olarak sizin de bir yerlerde nasibiniz vardır.alnınıza yazıldıysa gelir sizi bulur.

Aşk için nelere maruz kalıyorsunuz bu aşk olamaz!hasta ruhlu adamı idare etme kendini bitirmedir, bas kıçına tekmeyi ,sen değerlisin !bu hareketler insanlık dışı,böyle aşkın içine tükereyim

Back
X