Dayak yedim!!!!!

Nazille0

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
608
357
303
38
Mrb hanimlar onceden konu acmıştım buraya ama şuan öyle darlandımki dün akşamdan beri aglamaktan gözlerim şişti baş agrisindan kafamı kaldiramiyorum eşimle hep aramızda tartışma olurdu en basit şeyleri bile sorun yapıp önüme getire getire artık patlama noktasına geldim ıslak mendilin açık kalan ağzına takar banyo paspasının yamukluguna takar yaptığım yaptığın onca işi görmez bu süreçte hep sözel şiddete maruz kalirdim ağzımı burnunu kirarim koca dayağı yersen aklın başına gelir gibi daha neler neler söylerdi işten aynı saatte geliyoruz kalkıp yardım etmiyor yemek yapmaya bende elimi sürmuyorum oyle yapinca. Bu sefer sen ne biçim hanımsin yemek yapmiyosun vs. Birde sigara mevzusu vardı benden gizli içmeye başlamış önceki konumda bahsetmistim bende gidip kendime sigara aldım madem sen birakmiyosun bende başlıcam diye aldığım sigarayı çantamdan almış balkonda sigara içiyordu sigaram nerde dedim geç içeri diye bağırdı o bağırınca bende bağırdım nerde diyorum sana diye gözlerini patlattı bana bende ağzıma geleni saydım kulağımdan yüzüme öğle bir tokat atti ki kulağımda cinlama sesi duydum o an sabaha kadar kulağım ağrıdı
Ben ağlayarak içeri geçtim ağlıyor birde utanmaz bilmem ne hala hakaret ediyor bana bende dayanamadım ona ettim hakaret bu sefer yine tokat atmaya başladı bana bende sen bana nasıl vurursun diye ona vurdum bu sefer daha çok sinirlendi ve vurmaya başladı bana kendimi sadece yere atabildim bağıra bağıra ağladım sabaha kadar
Sabah oldu çıktım gittim evden 2 3 saat gelmedim eve sonra çıktım geldim hala bana diyor ki sen yumuşak ol bana karşı erkek gibi olma ben sana vurmayı istemiyorum seni seviyorum zirvaliyo
Ha diyeceksiniz boşan inanın buna gücüm yok kız kardeşimi 2 ay önce kaybettik annem onun acısıyla yanıyor kadın erkek kardeşim hayırsız atandim diye yalan söylemiş meğer hiç atanmamış bide ona yandı kadın birde benim böyle bir haberimi alırsa dayanamaz zaten yaşlı ve hasta babam desem aksi huysuz adamın teki beni asla kabul etmez eve bile almaz
Çok yoruldum gücüm kalmadı kız kardeşimin açısına mi yanayım kendi halime mi napayim bilmiyorum paylasacak anlatacak kimsem yok

Dayak yediğinizi duyunca üzülmeyecek mi bence boşanmanızdan daha çok üzülür. Çalışıyorsunuz xaten kimsenin onayına ihtiyacınız yok boşanmak için. Gidin darp raporu alın uzaklaştırma kararı çıkartın boşanın.

Boşanmayacaksanız eğer eşiniz haklı artistliğin lüzumu yok kıracaksınız dizinizi oturacaksınız yemekse yemek temizlikse temizlik. Başka bi yolu bu durumun malesef

Bosanmayi inanin o kadar istiyorum ki ama cesaretim yok
Siz böyle bahaneleri öne sürdükçe ben de aynı şekilde yanıtlamaya devam ediyorum. Bununla yaşamak daha büyük cesaret istiyor zaten. Kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsunuz, dayakçı, saygısız birinden kurtulmanın nesine cesaret edemiyorsunuz anlamadm

Bosanmayi inanin o kadar istiyorum ki ama cesaretim yok
O zaman kendinizi daha fazla hakarete ve şiddete hazırlayın. Yarın çocuğunuz da olur, bu sefer onun gözünün önünde dayak yemeye başlarsınız. İşiniz de varmış, nedir bu aciziyet ? Ailenizin yanına gitmek zorunda değilsiniz, hiç mi eşiniz dostunuz yok? O yoksa tek başınıza bile eve çıkabilirsiniz. Çocuğunuz yok, işsiz değilsiniz, çocuk değilsiniz kendinize bu muameleyi neden layık görüyorsunuz neden ?

Boşanmasan bile evi ayırma cesaretini şimdi gösterip haddini bildirmezsen sonra çoook pişman olursun.
O şimdi seni tartıyor, olaya cevabın bundan, sonrasını belirleyecek ve burada bazı kadınlar, karşıma alıp bundan sonra tekrar edersen biiiirrr saniye durmam dedim diyorlar ya, erkek bunu asla yemiyor, ne yaparsan şimdi yaparsın.

Bakın hala başkalarını düşünüyorsunuz. Yok kızkardşeim, yok erkek kardeşim. Atandım diyip sizs yalan söylerken sizi düşündü mü hiç? düşünmemiş. Siz neden başkalarını düşünüyorsunuz?

anneniz babanız şu an sizi düşünüyor mu? Düşünmüyor. Düşünmediği için şu an siz dayak yiyor ve hala onlara söylememeliyim diyorsunuz.

Kendinize değer verin. yaptığınız çok yanlış. Düşünme stiliniz inanılmaz yanlış. Anneniz babanız üzülmesin diye o evde mi oturacaksınız? Eşiniz dövecek siz de anneniz babanız üzülmüyor diye daha mutlu mu olacaksınız?

Eşiniz size dayak atıp size kendinizi değersiz hissettiriyor. Siz de hep kendinizi değersiz hissedip başkalarını düşünüyorsunuz. Emin olun anneniz babanız dayak yediğinizi duysa daha fazla üzülür.

Kendinize önem verin. Siz kendinize önem vermezseniz, eşiniz de döver, aileniz de bilmez, kimsenin ruhu duymaz da dayak yer durursunuz. Çalışıyormuşsunuz da, ayrılın.

Korkmayın hayata atılmaktan. Sizi döven biriyle ne kadar süre yaşayacaksınız? Babanızın laf etmesi, eşinizin sizi dövmesinden bin kat iyidir.

Bu hayatta kimseye gelecek bir beyaz atlı prens ya da dokunacak bir sihirli değnek yok. Bu hayatta kendi başınıza mücadele etmek zorundasınız, her zaman bu böyledir. Kocanız da değişmez. Babam şöyle annem böyle diyorsunuz da siz kendinize acımazsanız kimse size acımaz bu hayatta.

Madem boşanmayacaksınız susun. Bırakın içsin sigarasını. Ağzınıza geleni neden sayıyorsunuz anlamıyorum. Saçma sapan şeylerden kavga etmeyin. İnada bindirmiş adam. Yanlış anlaşılmasın boşanma seçenek değilse tatlı dille yaptırın isteklerinizi. Terapiste gidin.

Boşanmıyosanız da blöf yapın çok büyük olay çıkarın ki en azından Bi daha yapamasın çok korksun köpek gibi de pişman olsun. Böyle evden 3 saat çıkıp dönerseniz olayı kabullenme olarak görüp en yakın zamanda tekrar şiddete başvurur. Emin olun ki o el Bi kere kalkınca artık çok kolay kalkmaya başlar en fazla Bi aya Bi dayak daha yersiniz %99

Darp raporunu da al göster en ufak bana dokunduğunda bunu polise veririm de

Iki ay önce kız kardeşinizi kaybetmişsiniz. Allah rahmet eylesin. Ama siz zerre ders almamışsınız. Daha hala boşanmaya yanaşmıyorsunuz. Sinirlenmeyeyim diyorum ama tutamıyorum işte: açınız tazeyken size destek olac yerde o p* kocanız size dayak atıyor. Sizi çiğnemeye çalışıyor siz buhuhuu bosanmaya cesaretim yok diyorsunuz. Daha yeni aileniz birini toprağa vermiş. Aklınızı başınıza toplayın sizide gömmesinler sonunda. O tokatlarda mi kalır sanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…