Dayak yedim!!!!!

Ya birde diyorki ben seni isteyerek dovmedim cinnet gecirdim

Hala olayı kendi içinde yumuşatarak kendi yaptığının hatalı olduğuna inanmak istiyorsun. Adamın seni dövmesini haklı çıkartarak boşanma düşüncesini kafandan atmaya çalışıyorsun. Tersine inanırsan boşanamayacağını da bildiğin için bunu kabul etmesi sana ağır gelecek, bunun da farkındayım.

İlişkilerde karı-koca kavga eder, bu doğaldır. Ancak sana şiddet uygularsa, bu son olmayacaktır. Her bir dayağında sana bahanesi "senin ona cinnet geçirtmen" olacaktır. Bunu da bil.

Asla haklı çıkaramıyorum onun söylediğini sizi le paylaşıyorum ne demek ya dayağı nasıl haklı cikartabilirim ben mutlu mu oluyorum dayak yedikce

Asla haklı çıkaramıyorum onun söylediğini sizi le paylaşıyorum ne demek ya dayağı nasıl haklı cikartabilirim ben mutlu mu oluyorum dayak yedikce

Olmuyorsundur, ama böyle de gitmez. Bu ilk olmayacak. Aldatmak da şiddet de alışkanlık yapar. Bir yapan gerisini getirir.

Annenizin sizin dayak yemenizi tercih edeceğini sanmıyorum. Biri sizin kızınıza böyle davransa nasıl hissedersiniz. Boşanmak isteyene hicbir bahane engel değil. Ama korkama, istemesene bahaneden bol bir şey yok.

Bu kafayi anlamiyorum.ben bir gerizekaliyi pispislamak.zorunda miyim?o adam gerizekli olmasa zaten mantikli olan neyse onu yapar.mantikli olani yapmiyorsa da aptaldir.aptal bi adami pispislayarak niye dediklerimi yaptirayim.sonra adamlar niye kendini bisi saniyor.sanar.gerizekaliya gerizekali diyeceksiniz

Otur yap gık deme o zaman kocana
İstersen eve ondan iki saat sonra yine tüm işi sen yap ses çıkarma uysal ol

Ya bunları yazıp yazıp boşan demeyin demiyorlar mı?
İrrite oluyorum artık

Bu gün gidip darp raporu alıp eşine evden uzaklaştırma kararı cikarttirip boşanma davası acmazsan bir daha yap(a)mazsin. Cunku o sana şiddet uygulamanın normal olduğunu,bunu ona senin zorladigina kendini inandirir...sen ise kadının evlilik iliskisi içerisinde şiddet görmesinin normal olduğunu düşünmeye baslarsin.Hatta seni dovmesin diye onu rahatsız edecek konuları konuşmamaya ,ne isterse yapmaya bile başlarsın ki "dayağı haketmiyesin" .Bırak bu adamı ve git ailenin yanına..onlara destek bile olursun ,birlikte sararsınız yaralarinizi

Adamın huyu belli, siz de boşanmak istemediğinize göre yapacak bir şey yok. Ona uyup ilerde ilaçlar kullananan bir sinir hastası olarak evli kalacaksınız.

Boşanmak gibi niyetiniz yoksa zitlaśmayacaksiniz eşiyle. Ne derse onu yapacaksiniz.
Zitlaşir, soz savaşina girerseniz surekli dayak yersiniz.
1 kere dayak yiyip kabullendikten sonra dayagin devami gelir

Üslup! Neden boylesiniz

Ne iş yapıyorsunuz.?
Babanız niye size kabul etmemesinden korkuyorsunuz.
Ev tutun ayrılın.
Kusura bakmayin ekonomik özgürlüğünüz varsa daha ne bekleyeceksiniz.
Ömrünüz boyunca hakaret mi işitmek istiyorsunuz?

Boşanmayacaksanız eşinizin huyuna gidip yumuşak olacaksınız o zaman.Mesela inat edip yemek yapmamazlık yapmayacaksınız.Özür dileyerek söylüyorum ama resmen ayıya dayı muhabbeti yapacaksınız

Ah nomu ah, bazı hemcinslerimi anlamayacağım, konu şiddet olunca kadınsın azıcık alttan al, sesini yükseltme, huyuna git tarzı yorumlar yapıyorlar, evliliği idame ettirmeyi kadının sorumluluğu gibi görüyorlar ve şiddeti gelir geçer bir şey sanıyorlar ya ne diyeceğimi bilemiyorum.

Kafanıza aldığınız darbeler o kadar tehlikeli ki, bir tokat deyip geçilmemeli, kulak zarı patlayabilirdi, başını sert bir yere çarpabilirdi, hiçbiri olmadı diyelim ki olmasın da zaten başa alınan darbeler hafıza kaybına neden olabiliyor.

Şiddetin hiçbir haklı gerekçesi yoktur ve isterse bir defayla sınırlı kalsın hem psikolojik hem fiziksel hasarlar bırakabiliyor.

Bir akrabam yıllar yıllar evvel eşiyle ettiği bir kavga esnasında, adamın elinde zaten var mıydı yoksa kavga anındaki sinirle mi eline aldı bilmem zira akrabam olan kadın kötü bir olay olduğundan anlatmak istemezdi pek, keser alıyor eline ve kadının başına keserin arka kısmıyla vuruyor, kafatası çatlıyor tedavi görüyor, o süreçte belki çocuklar yüzünden, belki boşanmanın ayıp karşılandığı küçük bir çevrede olduklarından eşiyle barışıyor, zaten benim bahsettiğim yıllarda 70'ler, adam bir daha şiddet uygulamıyor ama o kadın başına aldığı darbe yüzünden yıllarca tedavi gördü, hiç dinmeyen baş ağrıları oluyordu çünkü. Adam vefat etti iyisiyle kötüsüyle gitti ama kadın başındaki dinmeyen ağrılar ve üstüne eklenen bir sürü hastalıklarla yaşamaya çalışıyor.

Şiddet gören biri boşanır ya da boşanmaz, herkesin kendi kararı ama lütfen çocuklarım için, ailem için, çevre baskısı vb demeyin, atılan her tokatta yalnızca fiziksel zarar görmüyorsunuz, yüzünüzdeki izler kapanır belki ama ruhunuzda bıraktıklarını silemiyorsunuz.

Bosanmayacagini biliyor , buna o kadar emin ki, şiddet gösterdikten sonra hala gururunu hiçe sayıp pişkin pişkin konuşuyor.

Boşanmak isteyenin önünde dağ bile duramaz. Bahane arıyorsun.

Çocukta yok, ( bosandiktan sonrası bağda kalmaz) çalışıyorsun , daha ne olsun.

Iyi boşanmayın dinlene dinlene dayak yiyin...ya kızmamak elde değil kardeşim işin varmış elin para tutuyor baban seni eve alsa nolur almasa nolur,kendine bakabilirsin.

Ama boşanmaya gönlün yok bahane arama ,madem kabullendin adamla da fazla muhattap olmadan yasa bari.

Zaten çalışanın Çalışmayanın çocuğu olanın olmayanın hep bir boşanmama bahanesi var
Kiminin çocuğunun psikolojisi bozuluyor
Kiminin annesinin tansiyonu yükseliyor

Niyeyse kızların dayak yediğini duyunca hiç bir şey olmuyor o tansiyonlara
Annelerinin saçından tutulup yerlerde sürüklendiğini gören çocukların psikolojisi bozulmuyor
Şuan konu sahibi ailesi için boşanamıyor iki sene sonra çocuğu için boşanamayacak
5 sene sonra çocukları çok küçük olduğu bakacak kimsesi olmadığı için boşanamayacak
Sonra başka konularda bizlere saldıracak buradaki kadınlar boşan demekten başka bir şey bilmiyorlar diye

İlk dayağınız sanırım ve siz böyle davrandıkça devamı da gelecektir.Boşanmayacaksanız da en azından kocanızı pişman edin yaptığına.Gerçi böyle bir durumda boşanma olmalı kocan katlanılacak biri değil ve muhtemelen düzelmez.Boşanmamak için bahane üretiyorsun.Çocuklu olup işi gücü olmayan kadınlar bile boşanıyor.Dayağın bahanesi olmaz.Hayvanlar bile tepki gösteriyor dayak yiyince,lütfen kendinize gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…