Darp raporu al hemennnn boşanma davası aççç ve bir dakika bile o evde durmaaMrb hanimlar onceden konu acmıştım buraya ama şuan öyle darlandımki dün akşamdan beri aglamaktan gözlerim şişti baş agrisindan kafamı kaldiramiyorum eşimle hep aramızda tartışma olurdu en basit şeyleri bile sorun yapıp önüme getire getire artık patlama noktasına geldim ıslak mendilin açık kalan ağzına takar banyo paspasının yamukluguna takar yaptığım yaptığın onca işi görmez bu süreçte hep sözel şiddete maruz kalirdim ağzımı burnunu kirarim koca dayağı yersen aklın başına gelir gibi daha neler neler söylerdi işten aynı saatte geliyoruz kalkıp yardım etmiyor yemek yapmaya bende elimi sürmuyorum oyle yapinca. Bu sefer sen ne biçim hanımsin yemek yapmiyosun vs. Birde sigara mevzusu vardı benden gizli içmeye başlamış önceki konumda bahsetmistim bende gidip kendime sigara aldım madem sen birakmiyosun bende başlıcam diye aldığım sigarayı çantamdan almış balkonda sigara içiyordu sigaram nerde dedim geç içeri diye bağırdı o bağırınca bende bağırdım nerde diyorum sana diye gözlerini patlattı bana bende ağzıma geleni saydım kulağımdan yüzüme öğle bir tokat atti ki kulağımda cinlama sesi duydum o an sabaha kadar kulağım ağrıdı
Ben ağlayarak içeri geçtim ağlıyor birde utanmaz bilmem ne hala hakaret ediyor bana bende dayanamadım ona ettim hakaret bu sefer yine tokat atmaya başladı bana bende sen bana nasıl vurursun diye ona vurdum bu sefer daha çok sinirlendi ve vurmaya başladı bana kendimi sadece yere atabildim bağıra bağıra ağladım sabaha kadar
Sabah oldu çıktım gittim evden 2 3 saat gelmedim eve sonra çıktım geldim hala bana diyor ki sen yumuşak ol bana karşı erkek gibi olma ben sana vurmayı istemiyorum seni seviyorum zirvaliyo
Ha diyeceksiniz boşan inanın buna gücüm yok kız kardeşimi 2 ay önce kaybettik annem onun acısıyla yanıyor kadın erkek kardeşim hayırsız atandim diye yalan söylemiş meğer hiç atanmamış bide ona yandı kadın birde benim böyle bir haberimi alırsa dayanamaz zaten yaşlı ve hasta babam desem aksi huysuz adamın teki beni asla kabul etmez eve bile almaz
Çok yoruldum gücüm kalmadı kız kardeşimin açısına mi yanayım kendi halime mi napayim bilmiyorum paylasacak anlatacak kimsem yok
İlk Dayak ve siz birşeyler yapmazsanız devamı gelir bu adam sizi öldürürse anneniz o zaman yanmıcakmıMrb hanimlar onceden konu acmıştım buraya ama şuan öyle darlandımki dün akşamdan beri aglamaktan gözlerim şişti baş agrisindan kafamı kaldiramiyorum eşimle hep aramızda tartışma olurdu en basit şeyleri bile sorun yapıp önüme getire getire artık patlama noktasına geldim ıslak mendilin açık kalan ağzına takar banyo paspasının yamukluguna takar yaptığım yaptığın onca işi görmez bu süreçte hep sözel şiddete maruz kalirdim ağzımı burnunu kirarim koca dayağı yersen aklın başına gelir gibi daha neler neler söylerdi işten aynı saatte geliyoruz kalkıp yardım etmiyor yemek yapmaya bende elimi sürmuyorum oyle yapinca. Bu sefer sen ne biçim hanımsin yemek yapmiyosun vs. Birde sigara mevzusu vardı benden gizli içmeye başlamış önceki konumda bahsetmistim bende gidip kendime sigara aldım madem sen birakmiyosun bende başlıcam diye aldığım sigarayı çantamdan almış balkonda sigara içiyordu sigaram nerde dedim geç içeri diye bağırdı o bağırınca bende bağırdım nerde diyorum sana diye gözlerini patlattı bana bende ağzıma geleni saydım kulağımdan yüzüme öğle bir tokat atti ki kulağımda cinlama sesi duydum o an sabaha kadar kulağım ağrıdı
Ben ağlayarak içeri geçtim ağlıyor birde utanmaz bilmem ne hala hakaret ediyor bana bende dayanamadım ona ettim hakaret bu sefer yine tokat atmaya başladı bana bende sen bana nasıl vurursun diye ona vurdum bu sefer daha çok sinirlendi ve vurmaya başladı bana kendimi sadece yere atabildim bağıra bağıra ağladım sabaha kadar
Sabah oldu çıktım gittim evden 2 3 saat gelmedim eve sonra çıktım geldim hala bana diyor ki sen yumuşak ol bana karşı erkek gibi olma ben sana vurmayı istemiyorum seni seviyorum zirvaliyo
Ha diyeceksiniz boşan inanın buna gücüm yok kız kardeşimi 2 ay önce kaybettik annem onun acısıyla yanıyor kadın erkek kardeşim hayırsız atandim diye yalan söylemiş meğer hiç atanmamış bide ona yandı kadın birde benim böyle bir haberimi alırsa dayanamaz zaten yaşlı ve babam desem aksi huysuz adamın teki beni asla kabul etmez eve bile almaz
Çok yoruldum gücüm kalmadı kız kardeşimin yanayım kendi halime mi napayim bilmiyorum paylasacak anlatacak kimsem yok
Adam salak değil elbette öyle diyecek.Ya birde diyorki ben seni isteyerek dovmedim cinnet gecirdim
Öncelikle başinız sağ olsun. Bosanmayacaksanız bir kosede sus pus oturup dayak yememeye bakicaksıniz. Anneniz eminim size bu şekilde davrandiginizi bilse daha cok uzulurdu. Bu bence bahane.çalisan bir kadinin hic bir bahanesi olmamali. Kocanizi bu saatten sonra yontamazsiniz. Size vurdu ve siz o evdesiniz. Eminim ki şiddetin dozu artacak. Dediği herseyi yapip zıtlaşmayin. Başka denecek birsey yok maalesefMrb hanimlar onceden konu acmıştım buraya ama şuan öyle darlandımki dün akşamdan beri aglamaktan gözlerim şişti baş agrisindan kafamı kaldiramiyorum eşimle hep aramızda tartışma olurdu en basit şeyleri bile sorun yapıp önüme getire getire artık patlama noktasına geldim ıslak mendilin açık kalan ağzına takar banyo paspasının yamukluguna takar yaptığım yaptığın onca işi görmez bu süreçte hep sözel şiddete maruz kalirdim ağzımı burnunu kirarim koca dayağı yersen aklın başına gelir gibi daha neler neler söylerdi işten aynı saatte geliyoruz kalkıp yardım etmiyor yemek yapmaya bende elimi sürmuyorum oyle yapinca. Bu sefer sen ne biçim hanımsin yemek yapmiyosun vs. Birde sigara mevzusu vardı benden gizli içmeye başlamış önceki konumda bahsetmistim bende gidip kendime sigara aldım madem sen birakmiyosun bende başlıcam diye aldığım sigarayı çantamdan almış balkonda sigara içiyordu sigaram nerde dedim geç içeri diye bağırdı o bağırınca bende bağırdım nerde diyorum sana diye gözlerini patlattı bana bende ağzıma geleni saydım kulağımdan yüzüme öğle bir tokat atti ki kulağımda cinlama sesi duydum o an sabaha kadar kulağım ağrıdı
Ha diyeceksiniz boşan inanın buna gücüm yok kız kardeşimi 2 ay önce kaybettik annem onun acısıyla yanıyor kadın erkek kardeşim hayırsız atandim diye yalan söylemiş meğer hiç atanmamış bide ona yandı kadın birde benim böyle bir haberimi alırsa dayanamaz zaten yaşlı ve hasta babam desem aksi huysuz adamın teki beni asla kabul etmez eve bile almaz
Çok yoruldum gücüm kalmadı kız kardeşimin açısına mi yanayım kendi halime mi napayim bilmiyorum paylasacak anlatacak kimsem yok
zaten istegi o o ne söylerse söylesin yumuşak huylu olmam onun sözünün üstüne söz söylememem lazımmış dayak yememem icinBosanma secenegi yoksa, huyunu suyunuda biliyosan hoduk kocanin susup diklenmemeyi becerebilmelisin.
Baska secenek kalmiyor malesef.
Allah merhamet versin icine.
Anneni dusun babani dusun hatta vefat etmis kardesini dusun babanin huysuzlunu dusun dusun Dur ve dayak ye Kim' seni dusunuyor hic kimse kocan sana siddet uyguluyo sen bosanmamak için kilif buluyorsun nie konu aciyon kiMrb hanimlar onceden konu acmıştım buraya ama şuan öyle darlandımki dün akşamdan beri aglamaktan gözlerim şişti baş agrisindan kafamı kaldiramiyorum eşimle hep aramızda tartışma olurdu en basit şeyleri bile sorun yapıp önüme getire getire artık patlama noktasına geldim ıslak mendilin açık kalan ağzına takar banyo paspasının yamukluguna takar yaptığım yaptığın onca işi görmez bu süreçte hep sözel şiddete maruz kalirdim ağzımı burnunu kirarim koca dayağı yersen aklın başına gelir gibi daha neler neler söylerdi işten aynı saatte geliyoruz kalkıp yardım etmiyor yemek yapmaya bende elimi sürmuyorum oyle yapinca. Bu sefer sen ne biçim hanımsin yemek yapmiyosun vs. Birde sigara mevzusu vardı benden gizli içmeye başlamış önceki konumda bahsetmistim bende gidip kendime sigara aldım madem sen birakmiyosun bende başlıcam diye aldığım sigarayı çantamdan almış balkonda sigara içiyordu sigaram nerde dedim geç içeri diye bağırdı o bağırınca bende bağırdım nerde diyorum sana diye gözlerini patlattı bana bende ağzıma geleni saydım kulağımdan yüzüme öğle bir tokat atti ki kulağımda cinlama sesi duydum o an sabaha kadar kulağım ağrıdı
Lütfen yargılamadan önce anlamaya calisinAnneni dusun babani dusun hatta vefat etmis kardesini dusun babanin huysuzlunu dusun dusun Dur ve dayak ye Kim' seni dusunuyor hic kimse kocan sana siddet uyguluyo sen bosanmamak için kilif buluyorsun nie konu aciyon ki
Sen sakamisin ya kebndinede saygin yok belliki yiyip yiyip sindiriyorsun o okuzden cocuk yapma yapmaki cogalmasin soyu sopuYa birde diyorki ben seni isteyerek dovmedim cinnet gecirdim
Ne anlicam bee dayak yiyiorsun bosananmam diyorsun ee ene yazalim birdahakine popona vursun o kadar acimaz mi diyim ne diyim sizde de cene var yalniz belliki dirdircisiniz hah birde beni yas zamanimda döven kocama sigarayi biraktirmaya ugrascam icsin gebersin banane siz polyanamisiniz acabaLütfen yargılamadan önce anlamaya calisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?