Merhaba ben 23 yaşındayım üniversite son sınıfım, kyk alıyordum ama okul bittiği icin kesildi , ama okulumu 1 sene daha uzattım. Kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için calismaya karar verdim bölümüm hukuk , avukat yanında çalışmak istedim ama para vermiyorlar yasal staj başlamadan, adliye de covid riski var biraz da korktum , şu ınstagram butiklerinden biri model arıyormuş bende başvurdum dün bir çekim yaptık ve çalışmaya karar verdik bende bugün ailem ile konuştum, şiddetle karşı çıktılar babam gidersen seni evlatlıktan redderim bidaha eve gelemezsin dedi ve beni dövdü. Ben ona ihtiyaçlarımi karşılamak istediğimi güvenilir bir yer olduğunu anlattım, ama sen aptalsin seni kötü yola düşürüp pazarlarlar dedi ama gittiğim yerde bluz çektik yüzüm bile gözükmüyor, çocukken de şiddet görmüştüm ama guvenmemeleri için bir sebep yok liseyi bile yatılı dışarda okudum üniversiteyi de başka şehirde okuyorum ve başıma hiç bişey gelmedi onları üzecek bişey yapmadim babama bana iş bul çalışayım diyorum hicbisey bulmadı haziran dan beri ben kendim buluyorum calistirmiyorlar maddi durumumuz iyi değil borclarimiz var . Okul sonrası oturup kpss çalışıp atanicaksin memur olacaksin sen asla özel calisamazsin diyor babam , hakimlik sınavına girmek istemiyorum bana göre değil dedim bana yine hakaret etti . Yasadigim yerden başka bir yerde çalışmak istemiyorum dedim annem agzina geleni sayıyor memur olacaksin diye. Baskıdan biktim , çok ozguvensiz ve mutsuz oluyorum gün geçtikçe.