Dayak yedim

Dayak yiyen bir kızı teselli etmenin son yolu falan sen de modelliğe başvurmasaydın demektir herhalde hanımlar. Çok mu zor ya şu kıza iki üç normal güzel bi şey söylemek. İnstagramda elini sallasan butik elini sallasan model sanki kız vs mankeni olmaya çalışıyor gibi saçma sapan yorumlar var. Sorsan herkes şiddete karşı ama herkesin bi aması var ne hikmetse.

Sevgili konu sahibi, söylemeyiver sende. O kadar öcü değil bu işler evet sana bi faydası yok ama para kazanırsın en azından. Kimsede bilmemne butiğin gömlek pantolon modelliği yapan modelini pavyona düşürmek için beklemiyordur herhalde. Her konuda dürüst olmak zorunda değilsin hele de böyle psikopat bir baban varken. Okulunu da en kısa sürede bitirir mesleğe başlarsın umarım, bol şans.
modelliğe başvurmak kötü yola düşmek sanırsın (!) ne varmış bu modellikte bu kadar. bir öğrenci için mis gibi gelir kapısı işte. imkan olsa profesyonel olarak yapabilse ne güzel iş.

E söylemeseydin ailene modellik konusunu
Nerden bileceklerdi

Herkes bunu sormuş bi kere daha yaziyorum covid var diye çok az çıkıyoruz zaten , normal avukat yani bir yerde olsa babam sorardı nasıl buldun kimmiş vs diye . Yine gelip görmek isterdi o yüzden söyledim

Herkes bunu sormuş bi kere daha yaziyorum covid var diye çok az çıkıyoruz zaten , normal avukat yani bir yerde olsa babam sorardı nasıl buldun kimmiş vs diye . Yine gelip görmek isterdi o yüzden söyledim
Ne diyeyim baban zor biri
Allah kolaylık versin

Merhaba ben 23 yaşındayım üniversite son sınıfım, kyk alıyordum ama okul bittiği icin kesildi , ama okulumu 1 sene daha uzattım. Kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için calismaya karar verdim bölümüm hukuk , avukat yanında çalışmak istedim ama para vermiyorlar yasal staj başlamadan, adliye de covid riski var biraz da korktum , şu ınstagram butiklerinden biri model arıyormuş bende başvurdum dün bir çekim yaptık ve çalışmaya karar verdik bende bugün ailem ile konuştum, şiddetle karşı çıktılar babam gidersen seni evlatlıktan redderim bidaha eve gelemezsin dedi ve beni dövdü. Ben ona ihtiyaçlarımi karşılamak istediğimi güvenilir bir yer olduğunu anlattım, ama sen aptalsin seni kötü yola düşürüp pazarlarlar dedi ama gittiğim yerde bluz çektik yüzüm bile gözükmüyor, çocukken de şiddet görmüştüm ama guvenmemeleri için bir sebep yok liseyi bile yatılı dışarda okudum üniversiteyi de başka şehirde okuyorum ve başıma hiç bişey gelmedi onları üzecek bişey yapmadim babama bana iş bul çalışayım diyorum hicbisey bulmadı haziran dan beri ben kendim buluyorum calistirmiyorlar maddi durumumuz iyi değil borclarimiz var . Okul sonrası oturup kpss çalışıp atanicaksin memur olacaksin sen asla özel calisamazsin diyor babam , hakimlik sınavına girmek istemiyorum bana göre değil dedim bana yine hakaret etti . Yasadigim yerden başka bir yerde çalışmak istemiyorum dedim annem agzina geleni sayıyor memur olacaksin diye. Baskıdan biktim , çok ozguvensiz ve mutsuz oluyorum gün geçtikçe.
Canim buyuk marketlerle gorus kasiyerlik yapabilirsin . Baya da harcligini cikarirsin. Sen hukuk okuyorsun once kendi hakkini savunmayi ogreneceksin. Sonra baskalarinin hakkini savunabileceksin.

Şu an rest çekebilecek pozisyonda değilsiniz maaalesef. Eğer rest çekip yeni bir hayat kuracaksanız instagram modelliğinden çok daha fazlasına ihtiyacınız var. Kira, fatura, okul masrafı... Karşılamanız şu aşamada bayağı zor. Şimdilik sularına gidin de en azından şiddet görmeyin. Mesleğinizi elinize aldıktan ve para kazandıktan sonra istemediğiniz herkesi hayatınızdan silersiniz.

Konu sahibi tabii ki ailene söyleyeceksin nereye başvuracağını. Modellik olduğu için söylemiyorum bunu, hangi iş başvurusuna gidersen git ailene söyle. Ellerinde muhakkak bir adres olsun. Etraf pislik kaynıyor, bu ülkede iş başvurusu sırasında tecavüz edilip öldürülen genç kızlar var. Çok dikkatli ol, ailene söylemeyeceksen bile yakın bir arkadaşın muhakkak bilsin.

Konu sahibi tabii ki ailene söyleyeceksin nereye başvuracağını. Modellik olduğu için söylemiyorum bunu, hangi iş başvurusuna gidersen git ailene söyle. Ellerinde muhakkak bir adres olsun. Etraf pislik kaynıyor, bu ülkede iş başvurusu sırasında tecavüz edilip öldürülen genç kızlar var. Çok dikkatli ol, ailene söylemeyeceksen bile yakın bir arkadaşın muhakkak bilsin.

Doğru söyledim dayak yedim çok iyi bi fikir değilmiş:(

Tamam deyip modelliğe devam edeceksin artık ergen olmadığına göre, mademki parasal durumunuz zayıf en azından annen merak edip çalıştığın yere gelip baka bilirdi
2 zor ve dik kafalı insanlarmış

Tamam deyip modelliğe devam edeceksin artık ergen olmadığına göre, mademki parasal durumunuz zayıf en azından annen merak edip çalıştığın yere gelip baka bilirdi
2 zor ve dik kafalı insanlarmış

Evden hangi bahane ile çıkabilirim nereye gidiyorum diyerek

Canım öncelikle halen öğrencisin ve ailen seni geçindiriyor. İnstagram modelliği ki garantisi olmayan bir iş ve hayatını idame ettirmeye yeteceğini sanmıyorum.

Son sınıf öğrencisisin kalmış bir yıl biraz daha dişini sıkamaz mısın? Önereceğimmtek şey sabır olur.

Doğru söyledim dayak yedim çok iyi bi fikir değilmiş:KK43:
Ailenizin yaptığını zaten savunmuyorum, babanız sırf sperm bahşeden babalardan. Herkes baba olamıyor işte. Şu an onlara bağımlısınız, yaptığınız işin getirisi çok olsa çıkın gidin derdim. Tutun kendinize bir daire, döşeyin. Ama mevcut durum bu. Arkalarından iş çevirdiğinizi ve oraya gittiğinizi öğrenirlerse çok daha kötü şeyler olabilir. Alttan alıp, sabredeceksiniz. Çoğu bitti azı kaldı, dayanmaya çalışın. Ailenize doğruyu söylemek istememenizi anlıyorum, değer verdiğiniz ve güvendiğiniz biri en azından nereye gittiğinizi bilsin.

Ailenizin yaptığını zaten savunmuyorum, babanız sırf sperm bahşeden babalardan. Herkes baba olamıyor işte. Şu an onlara bağımlısınız, yaptığınız işin getirisi çok olsa çıkın gidin derdim. Tutun kendinize bir daire, döşeyin. Ama mevcut durum bu. Arkalarından iş çevirdiğinizi ve oraya gittiğinizi öğrenirlerse çok daha kötü şeyler olabilir. Alttan alıp, sabredeceksiniz. Çoğu bitti azı kaldı, dayanmaya çalışın. Ailenize doğruyu söylemek istememenizi anlıyorum, değer verdiğiniz ve güvendiğiniz biri en azından nereye gittiğinizi bilsin.

Ablama söylemiştim zaten o kadar bilinen bir yer ki belki çoğu kişi takip ediyor bu sitede bile

Babanın gösterdiği tepki aşırı kesinlikle yapmamalıydı. Öfke kontrolü olabilir, yaşadığı şeyleri o şekilde ifade etmesi doğru değil.
bence yapman gerekenler şey okulunu bitirmeye odaklanmak. Mesleğinle ilgili işlere git, para vermeseler bile deneyimin olmal. Mezun olunca seni deneyim ve referans öne geçirecek. Şimdiki aklım olsa okurken kesinlikle mesleğimle ilgili çalışırdım hemen KPSS odaklanırdım. Çünkü mezun olunduğu an aynı noktadan yarışa başladığın bir sürü mezun olacak, o referanslar dopingin olacak. KPSS çalış en azından evdeysen.
aileler sıkıyor diye kızılıyor gençken,biraz biraz yaş alınca neden sıktığını anlıyorsun. Arada kuşak ve anlayış farkı elbet olacak, mesleği eline almadan kendi sözünü dinletemezsin. Bu olaylar seni hırslandırsın.

Canım öncelikle halen öğrencisin ve ailen seni geçindiriyor. İnstagram modelliği ki garantisi olmayan bir iş ve hayatını idame ettirmeye yeteceğini sanmıyorum.

Son sınıf öğrencisisin kalmış bir yıl biraz daha dişini sıkamaz mısın? Önereceğimmtek şey sabır olur.
anladığım kadarıyla konu sahibi modelliği kariyer için değil de boş zamanında para kazanmak için yapmak istemiş
burda bir kaç kişi daha kariyerine falan katkısı olmaz boşver demiş ama amaç o değil zaten
evde oturacağına para kazanmak

Kesinlikle katilıyorum bu yoruma....babanızın şiddete başvurması kabul edilemez ama 15 yaşından beri hem okuyup hem çalışmak zorunda olan biri olarak biraz kıskandım zira benim babam maddi olarak gayet iyi durumda olmasına rağmen sürekli çalışmam için baskı yapardı, yuksek lisans yapip, ayni anda çalışırken kpss ye 15 gün kala ders çalışmak için istifa ettiğimde utanmadan hazir yiyorsun diye canıma okumuştu, evde ağlayarak 15 gün aç karna ders çalışmıştım...bence önce okulunu bitirip kpss ye odaklan, nasılsa birkaç yıla kadar düzenini kurarsın, acele etme, nasılsa 60 yaşına kadar çalışacaksın, evde rahat rahat ders çalışabilmenin keyfini sür

Allah onun sana vuran ellerini taş etsin. Böyle yaptığı için doğruyu yanlışı asla öğretemez işte, aciz bir ebeveyn. Ama sen kendini yetiştirebilirsin, eminim buralara kolay gelmedin. Az bir çabayla kendi ayaklarının üzerinde durmak üzeresin, ha gayret canım. Stajyer ilanı veren bürolara git görüş, hem para kazanmak hem de iş öğrenmek istiyorum, dilediğiniz kadar çalıştırabilirsiniz beni diye konuş direkt başla diyorlar(kendi tecrübemden dolayı bu kadar emin konuşuyorum) Evdekilere de bu büroyu zorla bulduğunu, kendilerinin zaten tanıdıkları olmadığı için kendi başına iş aramanın kolay olmadığını, okul bitince açıkta kalmak istemediğini ve bütün seneyi 3 dersi döne döne çalışarak boş geçirmek istemediğini söyle. Hakim olanlar da böyle yapıyor, kpssye girenler de, bağlı avukat olarak çalışanlar da. Çünkü mezun olurken yapmamız gereken bu, okul uzayınca da aynı bitmiş gibi bi yerinden başlamamız gerekiyor. Evdekilere tavrını kesin tut bozma, ne zaman iş bulursan o zaman konuş durumunu izah et. Karşı çıkamazlar yukarıdaki açıklamayı yaparsan diye düşünüyorum. Allah işini rast getirsin.

Back
X