• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak yedim!

zaten burda kimse konu sahibini desteklemiyor. herkes rapor al diyor. onun yanlış olduğu ,sizin yanlış olduğunuz gibi ortada.
bir ek,
dayak haksıza atılır mantığınız yanlış. haksızda olsa hiç bir canlı dayağı haketmez.

büyük harflerle yazdıydım halbuki suçu ne olursa olsun kimsenın dayak yeme gibi birşeyi olamaz diye. olmayınca olmuyor işte. nato kafa nato mermerrr

:53:

boşanın diyenler olmuş.. yazık..
bence asla boşanmayı düşünmeyin.. evlilik kolay bir müessese değil. sevgili olsanız ayrılın derim ama evli bir bayansınız. ayrılık kolay hanımefendi ama evliliği kurtarmak cesaretli, imanlı ve eşiyle evladını sevenlerin harcıdır. eşinizle aranızı düzeltmeye bakın. ama asla boşanmayı düşünmeyin. ben bu evlilik için ne yapmalıyım ki yuvamı kurtarayım diye kendinize sorun. kocanızı sizden iyi tanıyan olmaz. siz bilirsiniz hangi yolda giderseniz düzeleceğini. ama kavga etmeyin. yumuşak huylu olun ki eşinizin davranışları da o yönde olsun..

Yazık demi,meyve yediğiiçin dayak yesin,ama evliliğini kurtarsın değilmi...
Evliliğini kurtaramayanlar cesaretsiz,imansız vede evladını sevmeyenlermi oluyor bunda...
Gerisi tefarruat sizce demekki...

ne yapsın arkadaş kadın hemen boşansın mı davulun sesi dışardan hoş gelir ....emek verilmiş yıllar. arada bir çocuk ,boşansa çocuk ortada anne baba ayrı kolay şeyler mi...eşinizle bir süreliğine ayrı kalın sonrasında da yine kıymetinizi bilmiyorsa o zaman başka yollar düşünün maddi özgürlüğü olan kadın evlenince bir sorun çıktığında ayrılsa oooooooooooooooo başka bir bakış da ekonomik özgürlüğü olmasa sabır et geçer mi denilecek ne saçma

bence asla boşanmayı düşünmeyin.. evlilik kolay bir müessese değil. sevgili olsanız ayrılın derim ama evli bir bayansınız. ayrılık kolay hanımefendi ama evliliği kurtarmak cesaretli, imanlı ve eşiyle evladını sevenlerin harcıdır. eşinizle aranızı düzeltmeye bakın. ama asla boşanmayı düşünmeyin. ben bu evlilik için ne yapmalıyım ki yuvamı kurtarayım diye kendinize sorun. kocanızı sizden iyi tanıyan olmaz. siz bilirsiniz hangi yolda giderseniz düzeleceğini. ama kavga etmeyin. yumuşak huylu olun ki eşinizin davranışları da o yönde olsun..

koca feci imanlı . haklısınız. ama imanı dayak:ssz:

Bence eşiniz bir sinir haliyle dövmüş sizi,olabilir hangimizin kocası dövmüyor ki???
Mac in fondotenleri iyi kapatıyor tavsiye ederim..
Hele hele bir bebek var "boşanma" en son düşüneceğiniz şey olmalı..
Bebecik için o yuvayı dağıtmamak lazım..
Süründürmek için naz yapın,işve yapın ve yaklaştırmayın derim.(beklenilen cevap):42:

okurken true neyın kafasını yasıyor demiştim.

kesinlikle beklenilen cevap buydu.

beklenılen cevabı alamayıncada acımasız olduk.:53:

Yazık demi,meyve yediğiiçin dayak yesin,ama evliliğini kurtarsın değilmi...
Evliliğini kurtaramayanlar cesaretsiz,imansız vede evladını sevmeyenlermi oluyor bunda...
Gerisi tefarruat sizce demekki...

En imanlısı hele, kadının sırtında sopayı eksik etmeyen koca zaten
Biz imansızlar hemen boşan diyoruz

ben de nerde kaldınız diyordum...siz de olmasanız kk noın bu canavar ve feminik kadınları boşayıverecek kadını dayakçı kocasından..
siz kurtarın evliliği,sevaptır değil mi..bu imansız kocasınız evladını sevmeyen kadınların elinden alın kadıncağızı:ssz::ssz:

Tabi
Boşanın diyenlerin hepsi de imansız zaten

Hele dayak atan koca iman abidesi
tabisii çeko,o yüzden değil mi herkes imanlı koca arama derdinde..tek özellik yeter..o sebepten tonla konu var ya,adam namazında niyazında diye evlnedim ama herif beni dayak manyağı yaptı diye...

Dayak yemekten hoslananlara dayak mustehak bence.

Sonra da gelip "kocam beni dovuyor ama ben kaybetmek korksun istiyorum, ne yapmaliyim?" diye konu acmayin. Adam kaybetmekten korksa dover mi?

Onu gectim sevse dovebilir mi ya? Insan sevdiginin nasil gozunu morartir nasil el kaldirir ona?

Pambık gibi olun ki kocanız vurunca eli acımasın
Erinizin vurduğu yerde gül bitsin
Huşu içinde koklayın imana gelin

ne yapsın arkadaş kadın hemen boşansın mı davulun sesi dışardan hoş gelir ....emek verilmiş yıllar. arada bir çocuk ,boşansa çocuk ortada anne baba ayrı kolay şeyler mi...eşinizle bir süreliğine ayrı kalın sonrasında da yine kıymetinizi bilmiyorsa o zaman başka yollar düşünün maddi özgürlüğü olan kadın evlenince bir sorun çıktığında ayrılsa oooooooooooooooo başka bir bakış da ekonomik özgürlüğü olmasa sabır et geçer mi denilecek ne saçma

yarın bir gün o minicik bebeğe aynı şeyleri yaptığında ,bu yorumunuzun altına hala imza atıyor olabilecek misiniz?

ya şu evliğini bozma diyenlere çok şaşırıyorum.
tabii sizin tuzunuz kuru.
siz kapınızı kaparsınız ,hayatınızı yaşarsınız. ama gözü patlayan her yanı moraran ,hastahanelik olan,canından can giden siz değilsiniz nede olsa.
birde adamın bir gün elinde kalanda.
öyle uzaktan maval okumak kolay. insan kolunu bir yere vurduğu zaman nasıl canı yanıyor. kafaya darbeler alan kadının durumunu birde düşünün.
adam kafaya çalışıyor. bir gün beyin kanamasından giderse bunun vebali sizin olur benden demesi.

Son düzenleme:
bekar bi bayan olarak
yazyaz cım bence 1 cocuk daha yap hemencecik:ssz:
bence adam o zaman gözünü morartmadan görünmeyen yerlerini morartmaya transfer olur:51:

dipnot:bundan kelli bekar ibaresi koyup yorum yazıcam
kk halkına duyrulur:37:
bekarlar yazmasın ibaresinide görürsem molotof atar cıkarım topiğe gerisi beni ilgilendirmez:21:

böyle durumlarda neden düşünmesi gereken kişi kadın oluyor beynini bile yormayacaksın arkadaşım adam evliliğinin devam etmesini istese kadına şiddet uygulamaz zaten..

ve mümkünse sizin gibi düşünenler düşünmesin daha iyi olur mutlu insanların sayısında artış olur..

önce yemesıne kızıyor..

sonra yedıklerını tuvalete mıçmasına..

israfa karşı..bence hemen mıçmayın..2-3 gun tutun..

dayagıda toz tutma dıye atıyor olabılır..

hıjyen ve israf evın bereketı ıcın cok önemlıdır..ıyı bır aıle babası görüyorum ben..

Millan beni öldürüyon:27:
Yalnız yukarıda biri konuyu imana getirmiş, az sonra ayetler de gelir, bir el at be annem.:3:

Son düzenleme:

Maşallah size! Tebrik ediyorum cidden, nerede yaşıyorsunuz siz?
Adam kadını dövmüş yahu! Hem de meyve yüzünden, meyve yahu! Buna bahane olmaz ama böylesine bir sebepten dövmek sinirle bile bağdaştıralamaz. Adam dövmek için yer arıyor bilmem anlatabildim mi?
Yediğine, içtiğine, tuvaletine her şeyine karışıyormuş.Böyle bir adamla neyi düzeltecek?
Bir adam bir kadını dövmüşse, onu sevmiyordur zaten. O evlilikte fiilen bitmiştir. Zorlayarak ancak uzatmaları oynar, Tanrı göstermesin ama gazetedeki üçüncü sayfa haberlerine konu olmasını falan mı istiyorsunuz?
Geçen bir haber okudum, kocası kadını dövmüş kadın beyin travmasından ölmüş. Adam hala her zamanki gibi dövdüm, ama bu sefer öldü diyormuş.
Bu kadına bir dahaki seferde bir şey olsa, dayak esnasında yani. Siz bunun hesabını nasıl vereceksiniz? Başa alınan herhangi bir darbenin nelere sebep olacağının bilincide misiniz?
Allah aşkına biri anlatsın şu üyeye ben anlatamadıysam durumu...

Back
X