• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak yedim!

tayinimi aldırsammı diye sormuşsunuz.. kamudamısınız.. eğer öyleyse sizede çocuğunuzada yetecek maddi günüzü var..
kendinize bu hayatı neden laik görüyorsunuz :50:

ileri de çocuğun sana boşanmadığın için teşekkür edeceğini falan da bekleme..anne iyiki boşanmadın bizi bir arada tuttun falanda demez.. çocuğun, liseye üniversiteye gidince, orada gitme para gider bunu alma şunu alma dicek. hatta çocuğada şiddet uygulayacak..

pempiş gözlüklerle mutluluklar dilerim:ssz:

Bosanma diyenler neyin kafasini yasiyor acaba? Aciklayin lutfen. Bekliyorum.

Annem yillarca babamdan dayak yedi, milletin yaninda kollarini siyirmaya bile utanirmis morluklar yuzunden. Ustune babam annemi aldatti ve hala aldatiyor. Annemin piskolojisi bozuldu evdeki ortam yuzunden bizim de psikolojimiz bozuldu. Benim annecigim "evlilik kurtarmak" icin niye psikolojisini bozmak zorunda? Kimse olene kadar evli kalmak zorunda degil. Cocuklarinkn psikolojisini de bozmak zorunda degil. Yazik gunahmis emek varmis evlilik kolay muessese degilmis. Ya arkadasim, anlamiyorum siz cidden dayak yemekten mi hoslaniyorsunuz ya da kendinize hemcinsinize hic mi sayginiz yok? Neden yuvayi kadin kurtarmak zorunda? Kurtarilacaksa dayak atan adam kurtarmaya calissin. Ama yok o erkek degil mi, kadin cabalasi her seye dayak yedigi halde daha cok dayak yesin diye.

Kim odeyecek o kadinin hakkini? Bosanma diyorsun da sen mu dizelteceksin o kadinin kirik kalbini? (Konu sahibesi icin degil genel olarak konusuyorum). Bu adamin cocugunu dovmeyecegi ne malum? Ya da cocugun babasindan gorup ilerde karisini dovmeyecegi? Ama pardon, sizce bu kisimda bir sorun yok cunku evlilik hemen bozulmaz kolay muessese degil kafin sabretmeli dimi?

Yediğim meyveyi sayan,tuvallette ne ettiğimi merak edip kaç kere gaz çıkadığımı,mıçtı,işedi diye hesap soran adamın benim yanımda ne işi var acaba??

ya şu evliğini bozma diyenlere çok şaşırıyorum.
tabii sizin tuzunuz kuru.
siz kapınızı kaparsınız ,hayatınızı yaşarsınız. ama gözü patlayan her yanı moraran ,hastahanelik olan,canından can giden siz değilsiniz nede olsa.
birde adamın bir gün elinde kalanda.
öyle uzaktan maval okumak kolay. insan kolunu bir yere vurduğu zaman nasıl canı yanıyor. kafaya darbeler alan kadının durumunu birde düşünün.
adam kafaya çalışıyor. bir gün beyin kanamasından giderse bunun vebali sizin olur benden demesi.

ya da tam tersi, ben dayak yiyorum o da yesin diyorlar..

Millan beni öldürüyon:27:
Yalnız yukarıda biri konuyu imana getirmiş, az sonra ayetler de gelir, bir el at ben annem.:3:

hergun kk ya gırmekten kuranı hatim ettım,sagolsun dını butun arkadaslarıma..

kk kadınlar kulubunun kısaltılmışı ama anlam degısıklıgıne ugrıyacak bu gıdısle..

ya şu evliğini bozma diyenlere çok şaşırıyorum.
tabii sizin tuzunuz kuru.
siz kapınızı kaparsınız ,hayatınızı yaşarsınız. ama gözü patlayan her yanı moraran ,hastahanelik olan,canından can giden siz değilsiniz nede olsa.
birde adamın bir gün elinde kalanda.
öyle uzaktan maval okumak kolay. insan kolunu bir yere vurduğu zaman nasıl canı yanıyor. kafaya darbeler alan kadının durumunu birde düşünün.
adam kafaya çalışıyor. bir gün beyin kanamasından giderse bunun vebali sizin olur benden demesi.

en kötüsüde içinde hissettirdikleri bence..
benim canım kıymatli değildir acı çabuk geçer onu düşünmem bile tek düşündüğüm gururum ve 1 saat sonrada ölür müyüm acaba olur.
psikolojimde bıraktıkları olur..
evladım olsa derim ki bu bağırış çağırışların arasında nasıl bir insan olacak..
ilerde oda çektiklerimi çeker mi oda dayak yer mi bu adamdan..
bunları düşünür ve ardıma bakmadan giderim..
cevaplar açık ama neyse..

Maşallah size! Tebrik ediyorum cidden, nerede yaşıyorsunuz siz?
Adam kadını dövmüş yahu! Hem de meyve yüzünden, meyve yahu! Buna bahane olmaz ama böylesine bir sebepten dövmek sinirle bile bağdaştıralamaz. Adam dövmek için yer arıyor bilmem anlatabildim mi?
Yediğine, içtiğine, tuvaletine her şeyine karışıyormuş.Böyle bir adamla neyi düzeltecek?
Bir adam bir kadını dövmüşse, onu sevmiyordur zaten. O evlilikte fiilen bitmiştir. Zorlayarak ancak uzatmaları oynar, Tanrı göstermesin ama gazetedeki üçüncü sayfa haberlerine konu olmasını falan mı istiyorsunuz?
Geçen bir haber okudum, kocası kadını dövmüş kadın beyin travmasından ölmüş. Adam hala her zamanki gibi dövdüm, ama bu sefer öldü diyormuş.
Bu kadına bir dahaki seferde bir şey olsa, dayak esnasında yani. S
iz bunun hesabını nasıl vereceksiniz? Başa alınan herhangi bir darbenin nelere sebep olacağının bilincide misiniz?
Allah aşkına biri anlatsın şu üyeye ben anlatamadıysam durumu...

aynı şeyi yazdım demin.
bu düşünceler vebal falan alsada umursamaz. tanımıyorum zaten o kadını der geçer.
olan ölene ve bebeğine olur
.esas burada biz hayat kurtarmaya çalışıyoruz. yukardaki örneğin gerçekleşmemesi için.
ama anlayana artık:ssz:

Son düzenleme:
Ben iki günde bir yiyom dayağımı..
Dayaktan sonra daha bir azıyommmm wovvwoovvvvv..
Herifim veriyor kırbacı veriyor kırbacı..:16::16:

yaşayan bilir ama babasız yaşamak parçalanmış bir ailenin çocuğu olmak nasıl kötü bunu bilemez.

yarın bir gün o minicik bebeğe aynı şeyleri yaptığında ,bu yorumunuzun altına hala imza atıyor olabilecek misiniz?

canım benim hemen ne duruyorsun boşan gitsin demek bize düşmez zaten konu sahibide bebeği olduğunu onun hatasını anlaması bunun için ne yapması gerektiğinin hakkında yardım istemiş ......

hergun kk ya gırmekten kuranı hatim ettım,sagolsun dını butun arkadaslarıma..

kk kadınlar kulubunun kısaltılmışı ama anlam degısıklıgıne ugrıyacak bu gıdısle..

:13:valla doğru aynı durumdayım ben de..:)
yalnız hep ayet falan örenkliyorlar ya,diğer dinlerden olan arkadaşlardan da örnekler bekliyorum ben..mesela tevrat,incil falan bukonulara nasıl yaklaşmış acaba??

eşinizden dayak yiyorsunuz, ona ceza vermek istiyorsunuz, tayinimi başka bir ile aldırayım diyorsunuz ve pişman olmaktan korkuyorsunuz... pardon ama neyin pişmanlığını yaşayacaksınız kocasız kalmanın mı kusura bakmayın ama beni döven adam hayatımda olmasın daha iyi...

Yediğim meyveyi sayan,tuvallette ne ettiğimi merak edip kaç kere gaz çıkadığımı,mıçtı,işedi diye hesap soran adamın benim yanımda ne işi var acaba??

kapıya masa kursa adam

buyuk abdes 1 lıra

kucuk abdes 50 kuruş..

belkı kadın parasına kıyamaz,bu evlılık kurtulur..fazla mıcıyor belli ki..

Bosanma diyenler neyin kafasini yasiyor acaba? Aciklayin lutfen. Bekliyorum.

Annem yillarca babamdan dayak yedi, milletin yaninda kollarini siyirmaya bile utanirmis morluklar yuzunden. Ustune babam annemi aldatti ve hala aldatiyor. Annemin piskolojisi bozuldu evdeki ortam yuzunden bizim de psikolojimiz bozuldu. Benim annecigim "evlilik kurtarmak" icin niye psikolojisini bozmak zorunda? Kimse olene kadar evli kalmak zorunda degil. Cocuklarinkn psikolojisini de bozmak zorunda degil. Yazik gunahmis emek varmis evlilik kolay muessese degilmis. Ya arkadasim, anlamiyorum siz cidden dayak yemekten mi hoslaniyorsunuz ya da kendinize hemcinsinize hic mi sayginiz yok? Neden yuvayi kadin kurtarmak zorunda? Kurtarilacaksa dayak atan adam kurtarmaya calissin. Ama yok o erkek degil mi, kadin cabalasi her seye dayak yedigi halde daha cok dayak yesin diye.

Kim odeyecek o kadinin hakkini? Bosanma diyorsun da sen mu dizelteceksin o kadinin kirik kalbini? (Konu sahibesi icin degil genel olarak konusuyorum). Bu adamin cocugunu dovmeyecegi ne malum? Ya da cocugun babasindan gorup ilerde karisini dovmeyecegi? Ama pardon, sizce bu kisimda bir sorun yok cunku evlilik hemen bozulmaz kolay muessese degil kafin sabretmeli dimi?

boşanma diyenlere ve konu sahibine bu yorumu okumasını öneririm
bir kaç kere hatta.

Son düzenleme:
aynı şeyi yazdım demin.
bu düşünceler vebal falan alsada umursamaz. tanımıyorum zaten o kadını der geçer.
olan ölene ve bebeğine olur
.esas burada biz hayat kurtarmaya çalışıyoruz. yukardaki örneğin gerçekleşmemesi için.
ama anlayana artık:ssz:

Oky herkes din iman diyor, boşananı imansız gibi gösteriyorlar gördüğün gibi. Ama bu kadına bir şey olsa dayak esnasında çocuğu geride kalsa bunun hesabını kim verecek? Yağmuruneli sen mi bakacaksın konu sahibinin çocuğuna? Cevap versene?
Sinirlerim tepeme geldi yahu! Öldürmesini falan mı bekliyorlar anlamıyorum ki?
Bizim gibiler de kadına şiddete hayır diye yırtınsın işte, al işte böyle kadını gel de savun! Kadın kaderine razıysa ne mok edebilirim ki ben!
Not:Mune özür diliyorum, biraz sert girdim ama affet bu defa.

Back
X