- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
Çeko boşan demek bizim işimiz değilmi![]()
Evet
Bizde iman kırıntısı olmayınca hemen boşan diyoruz
Yoksa iman abidesi koca ne yapmış, alt tarafı dayak atmış hem döver hem sever demeli imanlı kadınlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çeko boşan demek bizim işimiz değilmi![]()
ya şu evliğini bozma diyenlere çok şaşırıyorum.
tabii sizin tuzunuz kuru.
siz kapınızı kaparsınız ,hayatınızı yaşarsınız. ama gözü patlayan her yanı moraran ,hastahanelik olan,canından can giden siz değilsiniz nede olsa.
birde adamın bir gün elinde kalanda.
öyle uzaktan maval okumak kolay. insan kolunu bir yere vurduğu zaman nasıl canı yanıyor. kafaya darbeler alan kadının durumunu birde düşünün.
adam kafaya çalışıyor. bir gün beyin kanamasından giderse bunun vebali sizin olur benden demesi.
Millan beni öldürüyon
Yalnız yukarıda biri konuyu imana getirmiş, az sonra ayetler de gelir, bir el at ben annem.![]()
ya şu evliğini bozma diyenlere çok şaşırıyorum.
tabii sizin tuzunuz kuru.
siz kapınızı kaparsınız ,hayatınızı yaşarsınız. ama gözü patlayan her yanı moraran ,hastahanelik olan,canından can giden siz değilsiniz nede olsa.
birde adamın bir gün elinde kalanda.
öyle uzaktan maval okumak kolay. insan kolunu bir yere vurduğu zaman nasıl canı yanıyor. kafaya darbeler alan kadının durumunu birde düşünün.
adam kafaya çalışıyor. bir gün beyin kanamasından giderse bunun vebali sizin olur benden demesi.
Maşallah size! Tebrik ediyorum cidden, nerede yaşıyorsunuz siz?
Adam kadını dövmüş yahu! Hem de meyve yüzünden, meyve yahu! Buna bahane olmaz ama böylesine bir sebepten dövmek sinirle bile bağdaştıralamaz. Adam dövmek için yer arıyor bilmem anlatabildim mi?
Yediğine, içtiğine, tuvaletine her şeyine karışıyormuş.Böyle bir adamla neyi düzeltecek?
Bir adam bir kadını dövmüşse, onu sevmiyordur zaten. O evlilikte fiilen bitmiştir. Zorlayarak ancak uzatmaları oynar, Tanrı göstermesin ama gazetedeki üçüncü sayfa haberlerine konu olmasını falan mı istiyorsunuz?
Geçen bir haber okudum, kocası kadını dövmüş kadın beyin travmasından ölmüş. Adam hala her zamanki gibi dövdüm, ama bu sefer öldü diyormuş.
Bu kadına bir dahaki seferde bir şey olsa, dayak esnasında yani. Siz bunun hesabını nasıl vereceksiniz? Başa alınan herhangi bir darbenin nelere sebep olacağının bilincide misiniz?
Allah aşkına biri anlatsın şu üyeye ben anlatamadıysam durumu...
yarın bir gün o minicik bebeğe aynı şeyleri yaptığında ,bu yorumunuzun altına hala imza atıyor olabilecek misiniz?
hergun kk ya gırmekten kuranı hatim ettım,sagolsun dını butun arkadaslarıma..
kk kadınlar kulubunun kısaltılmışı ama anlam degısıklıgıne ugrıyacak bu gıdısle..
aynen. bir çeşit tatmin hissi olmalıya da tam tersi, ben dayak yiyorum o da yesin diyorlar..
Ben iki günde bir yiyom dayağımı..
Dayaktan sonra daha bir azıyommmm wovvwoovvvvv..
Herifim veriyor kırbacı veriyor kırbacı..![]()
Yediğim meyveyi sayan,tuvallette ne ettiğimi merak edip kaç kere gaz çıkadığımı,mıçtı,işedi diye hesap soran adamın benim yanımda ne işi var acaba??
Bosanma diyenler neyin kafasini yasiyor acaba? Aciklayin lutfen. Bekliyorum.
Annem yillarca babamdan dayak yedi, milletin yaninda kollarini siyirmaya bile utanirmis morluklar yuzunden. Ustune babam annemi aldatti ve hala aldatiyor. Annemin piskolojisi bozuldu evdeki ortam yuzunden bizim de psikolojimiz bozuldu. Benim annecigim "evlilik kurtarmak" icin niye psikolojisini bozmak zorunda? Kimse olene kadar evli kalmak zorunda degil. Cocuklarinkn psikolojisini de bozmak zorunda degil. Yazik gunahmis emek varmis evlilik kolay muessese degilmis. Ya arkadasim, anlamiyorum siz cidden dayak yemekten mi hoslaniyorsunuz ya da kendinize hemcinsinize hic mi sayginiz yok? Neden yuvayi kadin kurtarmak zorunda? Kurtarilacaksa dayak atan adam kurtarmaya calissin. Ama yok o erkek degil mi, kadin cabalasi her seye dayak yedigi halde daha cok dayak yesin diye.
Kim odeyecek o kadinin hakkini? Bosanma diyorsun da sen mu dizelteceksin o kadinin kirik kalbini? (Konu sahibesi icin degil genel olarak konusuyorum). Bu adamin cocugunu dovmeyecegi ne malum? Ya da cocugun babasindan gorup ilerde karisini dovmeyecegi? Ama pardon, sizce bu kisimda bir sorun yok cunku evlilik hemen bozulmaz kolay muessese degil kafin sabretmeli dimi?
aynı şeyi yazdım demin.
bu düşünceler vebal falan alsada umursamaz. tanımıyorum zaten o kadını der geçer.
olan ölene ve bebeğine olur
.esas burada biz hayat kurtarmaya çalışıyoruz. yukardaki örneğin gerçekleşmemesi için.
ama anlayana artık![]()