• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak yedim!

ay böle erkeklerın allah belasını versın boşanma sebebi 2 dk durmam boşarım

bazen bir tokat insanı kendine getirir. karşısındakine vazo fırlatan kişiyi kendine getirmek isteyebilir bazıları, bu durumda suç bulmam kimseye.

:27: Çıldıracağım yaa. Tanrım sana geliyorum:4:
Herşeye çare bir tokat!
Evet arkadaşlar evinizde bir sorun mu var?
Kocanız laftan anlamıyor mu?
İşte size ilacı!
Bir tokat! Herşeyi çözermiş bakın Mervecik mutluluk anahtarını verdi size.:46::46:

o da doğru değil ama babasız bir çocuk için de acaba hangisi doğru ? sen de bende bilemeyiz

çocuk en doğrusu
1. mutlu ve huzurlu bir aile ortamında kendisini seven anne babası ile büyümesi, olmuyorassa;

2. mutsuz ve huzursuz bir aile ortamında büyüyeceğine ,annesi ile beraber babası ile ilişkilerini devam ettirerek yaşaması

bazen bir tokat insanı kendine getirir. karşısındakine vazo fırlatan kişiyi kendine getirmek isteyebilir bazıları, bu durumda suç bulmam kimseye.

Sanırsın ki merve evlilik uzmanı olmuşşş vayyyy beeee...
Kendine gel şırannnnkkkkk..
Naptın pataaaa küteeeeee..
Senin hayalindeki evlilik bumu?

Bu merve bey:27: ekşi sözlükten gelmiyorsa ben de hiçbir şey bilmiyorum.

Ben senin yerinde olsam boşanırım.Neden boşanmıyorsun ki canım benim.Ayrıca hiçte bile pişman olmassın...

Neredeyse tüm sayfaları okudum ve herhangi bir cevap yazmayacaktım ama öyle bir gına geldi ki artık dayanamadım. Çünkü okuduklarım özellikle son sayfalarda üyelere yazdığınız cevaplar uta vericiydi konu sahibi. Utanılacak durum burada psikopat kocanızın sizi darp etmesi değil tabi ki, durumu kabullenişiniz. Sizin derdiniz insanlık onurunuzu çiğneyen bu insandan sadece intikam almak ise eğer, bence önce insanlığınızdan sonra da kadınlığınıza yaptığınız saygısızlığınızdan ötürü kendinizden utanmanız gerekiyor. Ağır bir itham olabilir belki, sonuçta sizi hiç tanımıyorum. Ancak bir insanın şiddeti böylesine kolay bir biçimde kabullenmesi, şiddet gösterene farklı yollardan zarar vererek canını yakmayı istemesi bana göre oldukça anormal. En az şiddet uygulayanın ki kadar.
Eğer kendinize bir gıdım saygınız varsa, kocanızdan alacağınız intikam için burada zekice! fikirler yerine,kendiniz ve bebeğiniz için uzman desteği arayın. Kendinizi ve tabi ki bebeğinizi, ne sebeple ve hangi ortamda geleceğini bilmediğiniz şiddet ortamından kurtarın. Veya illa sizi sadece arda sırada! döven obsesif kocanızı ıslah etmenin bir yolu varsa bunu araştırın. Ancak temelinde her türlü kişilik probleminin yattığı şiddet eğilimli insanları ıslah etmenin bir yolu var mıdır, ona da pek emin değilim.
Ve naçizane önerim; okuduğum kadarı ile buradaki aklı başında hiçbir kadın dayakçı kocanızdan alacağınız intikam için oturup da enteresan bir fikir bulucam diye uğraşmaz. Vaktinizi boşa harcamayın derim.

size göre de her şeyin çözümü boşanma :1:

Hanımefendi evlilikten bahsediyorum ben. Herhangi bir dövüş sporundan değil.
Boşanma gerekli olmasaydı hukukta bir yeri olmazdı zaten.
Her şey güllük gülistanlık da sanki biz gereksiz yere boşanın diyormuşuz gibi konuşuyorsunuz.
E o zaman siz kocanızdan şiddet görseniz evli kalmaya devam mı edeceksiniz? Elinde kalana kadar devam diyorsunuz yani? İstikrarınızı tebrik ediyor, tokatlarınızla mutlu bir evlilik diliyorum.

alışmıssın dayaga sen, boşanmak degılde ders vermek ıstıyorsun...

boşancam dıye blöf yap..hatta ailenin yanına git, ama o öküz eşin terkedıldı sansın :ssz:
hoş bunu da yapamazsın ya neyse..

Back
X