dayağı sadece "hata" olarak görüyorsunuz demek ki,şahane..
kocanızın ciddi psikolojik sorunları var,ve siz psikiyatrist değilsiniz.kismeyi düzeltemezsiniz hele sizi evire çevire döven adamı..
dayak da yedim,attım da diyen bir öğretmen olabielceğinidüşünmek istemiyorum gerçekten siz kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz inanmıyorum..
hmmm tamam o zaman...sorun yokmuş dağılın hergün değilse olur öyle şeyler..zaten hergün olsa şu an aramızda değil toprak altında olurdunuz..
evet ailesinde çok mutlu...siz doğrusunuz..arada dayağını yesin ,ama kendi mutluluk oyununu oynasın..bizle yuva bozan pis canileriz..uzaktan ahkam kesiyoruz..siz korkutun kadınlarımız,kendi sinmişliğinizi aşılayın ki,böyle psikopat adamlar,kaıdnları ezsin dövsün yıksın geçsin..insalık onurunu alsın elinden..
aldatılmış olmak şiddetten aşağılık öyle mi?başkasının yatağına girmiş olması ,benim onurumu gururumu ayaklar altına almıyor..kendi hayvanlığı sadece..üstelik bir hata varsa düzeltilebilecek bu aldatılmak olabilri ancak dayak olamaz..
ayrıca kk da aldatılan kadına da genelde boşan denir..
su cümlemden sunu çıkarıyorsunuz ya helal olsun size ya ben kime dayak ye otur evinde dedim benimd ediğim kararını kendi vermesi düşünmesi ileriyi düşünmesi ...yeter yani üstüme gelindiği yazmaz olaydım
empati yaptım belki ailesel brişeyden siz dayak yemediniz demek hayatta kimseden
..babadan anneden vs..yada görmediniz
ne mutlu size oh ya... hadi yeter artık bu konu kişisel tartışmadan ileri gidemez...iğrençleşneye basladı
size de beni sorgulamak düşmez
aldatılıp sonra hayatına devam eden kk örnekleri gayet var biliyorum
kk dediğinde tbmm değil ya komiksin canım..sinmişlik miş o nedir ? kim neye sinmiş
hiç bir olaya iyilikle gtmezsiniz ses çıksa polis arayın hep bir şeyler yapma şikayet etme komşuyu vs
milletimiz böyle yapar arkadan sorna da gelir aa kim yapmış der gelip bana benim milletimi anlatmayın. şimdi.
sizde öylesiniz ne yazıkki
tzuu kuru olanın umrunda değil evinizi açacaksınız bayana sanki
komedinin alası da bu heralde
avukat herkes bari mahkemeyi de kk da yapın boşayın
sakın baska birşey diyeni dinlemeyin
düşünceye saygı duyun bari bişi bilmiyorsunuz...