• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak yedim!

dun kocamdan cok fena dayak yedim ve gözüm mor kan oturdu. benm kocam beni sürekli takip eder. ne yesem elime bakar. onu yeme bunu ye der. ne zman kac defa wc ye giderim bunu takip eder.... vs birsürü sey. ve bende her defasında uyarırım böylr yapma beni sıkıyorsun diye. neyse dün elimde meyve vardı oturdum yiyorum. hemen laf attı elindeki güzel mi bari diye bende sinirlendim neden beni takip ediyosun ben sana böyle yapıyormuyum die cıkıstım. ve sonrası kafama sağlam darbeler aldım gözüm morarmış cok canım yandı nefes alamadım. yalvardım yeter diye durmadı. kapıyı kilitleyerek kurtuldum. sonra özür diliyor pişmanım diyor. hep böyle yapıyor. açmadım kapıyı salonda yattı. simd konuşmuyorum onunla. ama ben ona daha okkalı bir ceza vermek istiyorum. sizce ne yapmalıyım onu köpek gibi süründürmek için.
not: ailemde 8 saat uzakta eşimin memleketindeyim 6 aylık bir yavrum var.

dayak yedin ve halen oradasın boşanmayı düşünmüyor musun eğer boşanmayacaksan odam seni döverken yeter deme bunu sen istemişsin
eğer ilk dayak yediğinde onu terk etseydin ikinciye veya daha fazla dayak yemek zorunda kalmazdın :31::31::31: bazen ne kadar saf oluyoruz ya

yaniii.
aklın yolu bir..
meyveyi vermedim, kakılmış. dur gözünü patlatayım. :ssz:
yok artık ya:53:

böyle insanlar oldukça (bence) şiddete göz yuman kadınlar oldukça kadına şiddet bitmez. bitirmezler. şuna baksana meyveyi onunla yeseydın dayak yemezdin diyor. şaka gibi cidden.

böyle insanlar oldukça (bence) şiddete göz yuman kadınlar oldukça kadına şiddet bitmez. bitirmezler. şuna baksana meyveyi onunla yeseydın dayak yemezdin diyor. şaka gibi cidden.

Fazla kakılmış izlemiş bence
Böyle bir saçmalık olamaz yoksa

çalıştığını bilmiyordum ama ben öyle düşündüm yani herkes farklı düşünmüştür birde karşı tarafdan dinlemek gerek bence:ssz:
ha çalışınca rahat yiyebilir adam birşey diyemez ev hanımı olunca gelsin dayak. vay anasını:27:

Son düzenleme:
neredeyse kadına az yemişsin biraz daha ye hatta eşinle sana kaç yumruk atacagını konuş ona göre sallasın iki tane deyip adamın resmen g..tünü öptürecekler.

abi nasıl kadınız biz anlamıyorum
kontescim öneri bekliyor konu sahibi adamı süründürmek için,benim önerim şu:öğretmensiniz ya,mor gözü kapatmak zor olur okulda sorun olabilir,görünmeyen yerlerinize vursun bundan sonra kocanız..

acımasız yorumlar okudum bosver diyorum geciyorum. umarım bosan diyenler evli olanlardır. neyse
kızımı bırakmaya gidiyordum lastik patladı kaldım yol ortasında guc bela eve geldim araba kaldı yol ortasında stres ustune stress

acımasızlık,kocan olacak adamın sana yaptıkları ve en önemlisi ve en acımasız olanı,sizin böyle bir adamdan çocuk yapıp,6 aylık bebeyi psikopat bir adamla aynı evde tutmanız..
teker takılır tamirciye gider düzelir,siz nasıl düzeleceksiniz o önemli?
merak ettiyseniz evliyim 36 yaşındayım,çocuğum da var..

evliyim
27 yaşındayım
sen tanıyormusun peki.ne yaşadıklarını biliyormusun

Sana tek cümleyle cevap vereceğim umarım anlayabilirsin!

Eşimin eski eşi eşimi aldatmış.

flört ederken merak ettiğim hep bir konu vardı "aldattığını öğrendiğinde ne yaptın?" ve eşimin cevabı " gece 3 tü öperek uyandırdım aşağıda misafirin var dedim aldattığı adamı görünce bembeyaz oldu ve tamam annem gili arayın gelsinler dedi" oldu.

anlayabildin mi bilmiyorum. NE KABAHATİ OLURSA OLSUN; BU SADECE BAYANLAR İÇİN GEÇERLİ DEĞİL. SUÇU NE OLURSA OLSUN BİR İNSANA DAYAK ATMAK ANCA ZORBALARIN İŞİDİR. KENDİ ERKEKLİĞİNİ KENDİ BENLİĞİNDE PASİF GÖRÜP DAYAK ATARAK EGO TATMİNİ YAPAN ZİHNİYETSİZ KARAKTERSİZLERİN İŞİDİR. BUNA DESTEK VERENLERDE ONLARIN BENZERİDİR. (BENCEEE :34::34::34:)

şikayetçi olsada psikopat mıdır bu adam ??

ne dedim ben pardon bana neden bu şekilde davranıyorsunuz.

herkes fikrini söylüyor bende söyledim.

Bu fikirleri Çekirgeciğine söyleme emi
Yoksa mazallah ağzına bi meyve atarsan yersin şaplağı
Nasılsa haklı buluyosun adamı, daha rahat bulur sahaları

:53::53::53::53::53::53::53::53:

bırak yediğimi içtiğimi

aldığıma giydiğime karışmayan kocam var Allahım şükürler olsun :24::24::24::24::24:

akşam adam ben iyi biriyim değilmi aşkım diyip duruyordu yersiz yersizz

şimdi anlıyorum ne kadar yerliymiş

iyinin ötesindesin canım aşkım

kimsenin eli elma armut toplamıyor bir şekilde savunmalı kişi kendini...

ya kadını ben mı dövdüm benim yine üstüme geliyorsunuz...

anlamadım dayak atarak mı savunmalı?
bide feministim mi dediniz siz valla benim beynimde ki devreler yanmaya başladı sayenizde
içimde gülme arzusu baş kaldırdı fakat ben aynı bu şekildeyim şuanda:53::53::53:

Son düzenleme:
acımasız yorumlar okudum bosver diyorum geciyorum. umarım bosan diyenler evli olanlardır. neyse
kızımı bırakmaya gidiyordum lastik patladı kaldım yol ortasında guc bela eve geldim araba kaldı yol ortasında stres ustune stress

kııızzzz halen bizmi acımasızızzzz o sana vuruken ne yaptın valla benim kocam beni dövdü dayanamadım bende karşılık verdim o bana vurduysa bende ona vurdum terlik yastık oje parfüm ne bulduysam fırlattım kafasına o yaparken iyi değilmi sonrada boşandık kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ne dayağı ne oluyor kendine gel lütfen

ben burada kimseye hakaret etmedim küfür etmedim sadece fikrimi söyledim herkes ile aynı düşünmeyebilirim.

herkes hayatında iyi yada kötü şeyler yaşamıştır...

biz sadece bir açıdan bakıyoruz bu durumda kim haklı kim haksız bilemeyiz ayrıca dayak yemesi haklı yapmaz kimseyi.

hakkını bunca zaman niye aramamış konu sahibi...

neden bu çileyi çekiyor...

hiç mi komşu yok hiç mi kimse görüp duymuyor...

bunları soruyalım bence...

ben demişim eşimi ikram etsen böyle olmazdı buna değil başka açılara bakalım....

yada şimdi bile gidip hastanede rapor alabilir... hadi o an yapamadı...

hanımlar biz isteyelim dağı deleriz erkek olsa çocuk olsa vız gelir yeterki isteyelim kafamıza koyalım bu hanım niye böyle düşünmemiş?

:53::53::53::53::53::53::53::53:

bırak yediğimi içtiğimi

aldığıma giydiğime karışmayan kocam var Allahım şükürler olsun :24::24::24::24::24:

akşam adam ben iyi biriyim değilmi aşkım diyip duruyordu yersiz yersizz

şimdi anlıyorum ne kadar yerliymiş

iyinin ötesindesin canım aşkım

Kocişinizle mutluluklar

Back
X