• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak yedim!

boşanın diyenler olmuş.. yazık..
bence asla boşanmayı düşünmeyin.. evlilik kolay bir müessese değil. sevgili olsanız ayrılın derim ama evli bir bayansınız. ayrılık kolay hanımefendi ama evliliği kurtarmak cesaretli, imanlı ve eşiyle evladını sevenlerin harcıdır. eşinizle aranızı düzeltmeye bakın. ama asla boşanmayı düşünmeyin. ben bu evlilik için ne yapmalıyım ki yuvamı kurtarayım diye kendinize sorun. kocanızı sizden iyi tanıyan olmaz. siz bilirsiniz hangi yolda giderseniz düzeleceğini. ama kavga etmeyin. yumuşak huylu olun ki eşinizin davranışları da o yönde olsun..

sizin gibi düşünen kör zihniyetleri kınıyorum
sizin gibi düşünenlerin yüzünden erkeklerin bi tarafları hep havada
tv de ve gazetede hergün kadın cinayetlerini okuyor izliyoruz

Ömür boyu baskı altında ve korku içinde yaşamak istiyorsanız, boşanmayın!
Eşinizin kolay kolay değişeceğini sanmam, haa şu yol denenebilir, bir psikoloğa gitsin, terapi alsın. Belki düzelme olur.
Yoksa mutlu evliliği unut.

Böylesini varya direk boşuyacaksın
yarin o çocuğuda dayak atar piskolojisini bozar bu hayatta düzelmek çünkü kadını aşağlık bir varlık görüyor gibi anlattıklarından yola çoktım
ne evliliğidi bu aşk mı görücü mü? Herneyse bu düzelmez kızım yıllarını heba etmeye değmez , sanırım ailecek kadının değeri yok,söz hakkı yok , vurdumu otutturacaksın o tip ailede yetişmiş bu yaşına gelmiş duyduklarını sende tatbik ediyor bu adam eşin diyemiyorum ...başka şeylerden yazmak isterdim ama kesim banlanırım , sen bence ondan nasıl kurtulacağın hesaplarını yap ,eline para geçerse sakla , pek güven vermedi bana ,bilesin

Kadın sıtkı sıyrılana dek dayak yiyor, bazıları da bu kadına boşan diyenleri yiyecek duruma gelmiş...

Bir kadın ne zaman boşanmalı o zaman? Bu kafalara göre boşanmamalı gül goncasının ellerinde can vermeli herhalde...

Konu sahibine diyecek lafım yok çünkü karşımda kararlı bu durumdan gerçekten kurtulmak isteyen bir kadın göremedim. Benim ona ah canım vah canım demem onun işine yaramaz...

bayan sizin bu mahalle kadını uslubünüzle bir olacak vaktim yok.

Bakin hanimefendi

Amacim tartismayi uzatmak degil. Biraz sert cikismis olabilirim ama kesinlikle mahalle kadini uslubum yok. Ben sahsen konu sahibinin bosanmasindan yanayim adamin duzelecegini dusunmedigim icin.

Dayakla bir omur gecmez, dayakla yuva kurulmaz. Ayrica adamin ciddi derecede takintilari var psikolojik bir vaka oldugunu dusunuyorum. Sinirle, annemin de benzer durumundan kaynaklanan hassasiyetimle size biraz cikismis olabilirim sert konustuysam ozur diliyorum.

Fakat ben anlayamiyorum kadinin bu adamla beraber kalmasi gerektigini savunanlari. Haksiz miyim sizce? Bu sekilde saglikli bir aile ortami olusabilir mi? Kendi aralarinda bi sekilde belki konusur hallederler adam dayagi birakir psikolojik tedavi gorur duzelir (sanmiyorum ama) vs. Konu sahibesi de boyle bir durum olsa esi duzelse ve bosanmak istemese amenna. Ona diyecek sozum yok kendi tercihi. Ama dayakla yasamak bir tercih olmamali bence. Ozellikle de cocuk varsa. Ben adamin duzelmeyecegini dusunenlerden oldugum icin bu denli karsiyim bosanmamalarina. O bebeye yazik gunah.

Son düzenleme:
onu nasıl süründürücem derken kendin sürünüyorsun
ayrıca eşinin psikolojisi normal değil
dikkat et canını koru

Ömür boyu baskı altında ve korku içinde yaşamak istiyorsanız, boşanmayın!
Eşinizin kolay kolay değişeceğini sanmam, haa şu yol denenebilir, bir psikoloğa gitsin, terapi alsın. Belki düzelme olur.
Yoksa mutlu evliliği unut.

Yorumunuza tamamen katılıyotum aynı fikirdeyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Klasik Türk tarzı dram yaşamlar bu konu sahibi kadın bu adamı boşamaz gelecek yılde tekrar hamile kalır olsum dayak yesin oda onun kaderi , buna daynması gerek çünkü artık 2 çocuklu kadın kime sığınır nasıl iş bulur , akrabalar onu konuşur devam sonra tekrar 3 çocuğu doğurur adamın dayaklarının şiddeti artmıştır çünkü kazandığı para yetersiz geldiğinden moreli her bozuk olduğunda bu defa hem çocukları döver hem kadını , en son kadın polise şikayete gitmiştir yediği dayaklar canına tak etmiştir artık böyle yaşamak istememektedlr eşide sabır ettiği halde dayakları devam etmiştir , ama artık çocukların ağlamalarına ve dayaklarına katlanamamaktadır en son baba evine sığınmıştır orda eşin gelip öldürecek diye sokağa çıkamamaktadır

mutsuz son

Böylesini varya direk boşuyacaksın
yarin o çocuğuda dayak atar piskolojisini bozar bu hayatta düzelmek çünkü kadını aşağlık bir varlık görüyor gibi anlattıklarından yola çoktım
ne evliliğidi bu aşk mı görücü mü? Herneyse bu düzelmez kızım yıllarını heba etmeye değmez , sanırım ailecek kadının değeri yok,söz hakkı yok , vurdumu otutturacaksın o tip ailede yetişmiş bu yaşına gelmiş duyduklarını sende tatbik ediyor bu adam eşin diyemiyorum ...başka şeylerden yazmak isterdim ama kesim banlanırım , sen bence ondan nasıl kurtulacağın hesaplarını yap ,eline para geçerse sakla , pek güven vermedi bana ,bilesin

severek evlendik. içanadoluda malesef böyle bir yetişme tarzı var. denk değildik ama sevdik.

severek evlendik. içanadoluda malesef böyle bir yetişme tarzı var. denk değildik ama sevdik.

sende dert etme güzelim.
dayagınıda sevmiş olman lazımdı... neyse gec kalmış sayılman
az zaman ver kocişine. dayagınıda seversin. şurayada vur oohhhhhh
yeaaa babyyyy süpersin diye gecinir gidersiniz bal gibide:ssz:
hem ne demişler dayak cennetten cıkma diye. :51:

kendinizi düşünmüyorsanız -ki pek düşünüyor gibi görünmüyorsunuz- çocuğunuzun ruh ve beden sağlığını düşünün ayrılın bu adamdan. pişman olmaktan korkmuşsunuz bence beyin kanaması geçirmekten korkun

Bakin hanimefendi

Amacim tartismayi uzatmak degil. Biraz sert cikismis olabilirim ama kesinlikle mahalle kadini uslubum yok. Ben sahsen konu sahibinin bosanmasindan yanayim adamin duzelecegini dusunmedigim icin.

Dayakla bir omur gecmez, dayakla yuva kurulmaz. Ayrica adamin ciddi derecede takintilari var psikolojik bir vaka oldugunu dusunuyorum. Sinirle, annemin de benzer durumundan kaynaklanan hassasiyetimle size biraz cikismis olabilirim sert konustuysam ozur diliyorum.

Fakat ben anlayamiyorum kadinin bu adamla beraber kalmasi gerektigini savunanlari. Haksiz miyim sizce? Bu sekilde saglikli bir aile ortami olusabilir mi? Kendi aralarinda bi sekilde belki konusur hallederler adam dayagi birakir psikolojik tedavi gorur duzelir (sanmiyorum ama) vs. Konu sahibesi de boyle bir durum olsa esi duzelse ve bosanmak istemese amenna. Ona diyecek sozum yok kendi tercihi. Ama dayakla yasamak bir tercih olmamali bence. Ozellikle de cocuk varsa. Ben adamin duzelmeyecegini dusunenlerden oldugum icin bu denli karsiyim bosanmamalarina. O bebeye yazik gunah.
hergunu mu dayak yiyerek gecirmiyorum tabiki. birkaç kez hatası oldu bana. elimde armut toplamadı ayrıca. ben onu pişman etmek istiyorum. boşanmak benm için en kolayı. benm zekice fikirlere ihtiyacım var ona sağlam bir ders vermek için

sende dert etme güzelim.
dayagınıda sevmiş olman lazımdı... neyse gec kalmış sayılman
az zaman ver kocişine. dayagınıda seversin. şurayada vur oohhhhhh
yeaaa babyyyy süpersin diye gecinir gidersiniz bal gibide:ssz:
hem ne demişler dayak cennetten cıkma diye. :51:

yani öyle bir yazıyorsunuz ki sanki hergun 3 ögün dayak yediğimi söyledim.

sağlam ders vermek falan bu modellere işlemez allah muhafaza sağlam dayaklarınızı yer oturursunuz. ayrılmaya niyetiniz yoksa bari söyleyinde birdahakine kafanıza çok vurmasın

Kadın sıtkı sıyrılana dek dayak yiyor, bazıları da bu kadına boşan diyenleri yiyecek duruma gelmiş...

Bir kadın ne zaman boşanmalı o zaman? Bu kafalara göre boşanmamalı gül goncasının ellerinde can vermeli herhalde...

Konu sahibine diyecek lafım yok çünkü karşımda kararlı bu durumdan gerçekten kurtulmak isteyen bir kadın göremedim. Benim ona ah canım vah canım demem onun işine yaramaz...

Dün tv de izledim, kadına soruyorlar 'kocanız sizi aldatsa ne yaparsınız?' diye, kadın da 'helal olsun, benim gibi kadını aldattığın için der evliliğimi devam ettiririm' dedi.:53: Yuvasını yıkamazmış. Ve ülkemizde çoğu kadın yuvamı yıkmayayım, bunu da affedeyim, görmezden geleyim diyerek en güzel günlerini çürütüyorlar değmeyecek insanlar için.

Dün tv de izledim, kadına soruyorlar 'kocanız sizi aldatsa ne yaparsınız?' diye, kadın da 'helal olsun, benim gibi kadını aldattığın için der evliliğimi devam ettiririm' dedi.:53: Yuvasını yıkamazmış. Ve ülkemizde çoğu kadın yuvamı yıkmayayım, bunu da affedeyim, görmezden geleyim diyerek en güzel günlerini çürütüyorlar değmeyecek insanlar için.

ikisi cok farklı konular ben aldatılmadım. siddet gördüm ve gösterdim

hergunu mu dayak yiyerek gecirmiyorum tabiki. birkaç kez hatası oldu bana. elimde armut toplamadı ayrıca. ben onu pişman etmek istiyorum. boşanmak benm için en kolayı. benm zekice fikirlere ihtiyacım var ona sağlam bir ders vermek için

Boşanmak en kolayı derken? Kocanıza ders verdiğinizde şiddet eğiliminin yok olacağınımı düşünüyorsunuz? Bunları bir öğretmenin yazdığına inanmak istemiyorum siz eğitimcisiniz mor bir göz yıkık dökük bitik bir ruhla kendi çocuğunuza ,size emanet edilen çocuklara nasıl sağlıklı bir eğitim vereceksiniz bunlarıda düşünün lütfen.dayak atmaya alışan adamı naparsanız yapın dersle falan yola getiremezsiniz.size ilk el kaldırdığında yapacaksınız bişeyler.şimdi iş işten geçmiş alışmış kudurmuştan beterdir

dun kocamdan cok fena dayak yedim ve gözüm mor kan oturdu. benm kocam beni sürekli takip eder. ne yesem elime bakar. onu yeme bunu ye der. ne zman kac defa wc ye giderim bunu takip eder.... vs birsürü sey. ve bende her defasında uyarırım böylr yapma beni sıkıyorsun diye. neyse dün elimde meyve vardı oturdum yiyorum. hemen laf attı elindeki güzel mi bari diye bende sinirlendim neden beni takip ediyosun ben sana böyle yapıyormuyum die cıkıstım. ve sonrası kafama sağlam darbeler aldım gözüm morarmış cok canım yandı nefes alamadım. yalvardım yeter diye durmadı. kapıyı kilitleyerek kurtuldum. sonra özür diliyor pişmanım diyor. hep böyle yapıyor. açmadım kapıyı salonda yattı. simd konuşmuyorum onunla. ama ben ona daha okkalı bir ceza vermek istiyorum. sizce ne yapmalıyım onu köpek gibi süründürmek için.
not: ailemde 8 saat uzakta eşimin memleketindeyim 6 aylık bir yavrum var.

Arkadaşım, erkeklere okkalı cezalar sökmez, yapan YİNE yapar.
Ayrılmayacağını bildiğim için sana tek diyeceğim sen daha çok dayak yersin.
Benim eşim benim yediklerimin hesabını tutamaz, hatta dışarda ne yese eve bana da getirir yiyeyim diye, o derece vicdan sahibi yani.
Senin resmen boğazına dizmiş yediğin elmayı.

Back
X