• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak yedim!

yani sizinle durumumu paylaşmak istedim. eminimki aranızda kocasına kök söktüren kadınlar var onlardan bir kaç tüyo almak istedim. ama boşan demekten ileri gidemediniz. sunu atlamayın benim evliliğimin hala umudu var. daha yapıcı msjlar bekliyordum.

umut? bence elma var sizde elma.

yiyorsun hani vermiyor diye bide dövüyor falan ya.

bak burdaki herkes sana tavsiye veriyor olması gerekeni söylüyor. çünkü burdaki herkes kadınlara yapılan şiddetti kınıyor.
ayrıca senin kocan tuaf biri bacım. ben sana şimdi bi tavsiye veririm uygularsın sonuç daha kötü olur. vebal almış olurum. normal sözlü bir tartışma olsa emin ol herkes burda daha yapıcı tavsiyeler verirdi bende dahil. senin görebildiğin o umudu biz göremedik yada bize gösteremedin.

yani sizinle durumumu paylaşmak istedim. eminimki aranızda kocasına kök söktüren kadınlar var onlardan bir kaç tüyo almak istedim. ama boşan demekten ileri gidemediniz. sunu atlamayın benim evliliğimin hala umudu var. daha yapıcı msjlar bekliyordum.

Boşanmak niye bu kadar tü kaka sizin için?
Şiddetten bahsediyoruz, üstelik sadece bir kez değil.
İstediğiniz cezayı verin 'zekiiiice', yine uslanmaz sizin kocanız.
Bugün niye o meyveyi yiyosun diye döven adam, yarın niye gözünün üstünde kaşın var diye döver.

kocasına kök söktüren kadın profili arıyorsunda sen bunu yaparsan o koca seni mezara yolcu eder.:ssz:
yapıcı mesaj istiyorsan söyleyeyim. kocan eve gelince bundan giy devamlı. hiç bir sorun kalmaz. sadece meyve yerken zor olur aç kapa zırhı. ama olur o kadar.
z_rh_252723.jpg

Son düzenleme:
yok yok o bayağı ciddiydi.

herkes beni topa tuttu ama konu sahibi sonrasında dedikleri ve yaptıklarıyla zaten ne boşanmaya kararlı nede bu durumdan kurtulmaya...

herkes beni yanlış anladı. kadına yol gösteriliyor ama yinede kocam diyor. kimse kimsenin yuvasının yıkılması tabı kı istemez. ama sonuçta bu hayatı yaşamaktan memnun gibi bakarmısınız kim ne söylese olumlu bır adım atmıyor.

ben sadece her ıkı tarafı dinlemek gerektıgıne ınaıyoırum hala

şiddet konusunu çok abartıyorsunuz çünkü. ben açıkçası agır bi hakaret yemektense, ya da bazı laflar vardır hakaretten beter eder, küçük bi tokat yemeyi tercih ederim. şiddete hayır deyince özgür ve muhtaç olmayan kadın olmuş olmuyorsun.

Tokatın büyüğü yada küçüğü olmaz, çünkü el kalkmıştır bir kere.
Ve hiç bir ilişki, karşındakini darp ederek, şiddet uygulayarak düzelmez.
Öyle olsaydı, aldatılan kadınlar kocalarını döverler, bir daha da aldatılmamayı garantilerlerdi.
Hayvan yada insan hiç farketmez, kadın ya da erkek hiç fark etmez...
Şiddet, kimsenin hak etmediği bir davranış biçimidir.
Kaldı ki, aradaki olay hakaret boyutuna varmışsa zaten peşinden şiddetin gelmesi gibi bir ihtimal de vardır.
Bazı sözler, insanın canını dayaktan daha çok yakar evet; ama unutmayın ki dayağın ruhta açtığı yara kolay kolay silinmez.
Hele bir de çocukların gözü önünde oluyorsa.
He bir de...
Kimse karşısındakini döverken hakaret etmeden sessizce dövmez, o kırıcı laflar sizin bir iki küçük tokat dediğiniz, pek gereksiz bulmadığınız, bizimse karşı olduğumuz olayla beraber vuku bulur....
Sen hiç hakaret işitmeden dayak yiyeni gördün mü?..
Bence biraz olsun düşün yazdıklarının üzerinde, bu kadar çok kişi boşuna karşı çıkıyor olamaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kendi kızını sünnetsize verecek ya dayak atmaz onlar

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

öylemiymiş bilmiyordum ama o onların kendi tercihi birşey diyemem o noktada
ayrımcılığın her türlüsüne karşıyım..

sürekli konuşan, aşagılayan, hor gören bir kadın var diyelim. bir gün adam patladı ve tokat attı bi tane. ee sonra? adam mı suçlu yoksa kadın mı hak etti?

Adamın canını sıkıyorsa yanında kalmasın ya! Acıdan hoşlanmıyor ya bu adam. Bıraksın gitsin.
Bile bile eziyet çekmesin. Allah Allah! İlla dayak mı atılacak!
Şiddetten hoşlanıyor musunuz siz?

sürekli konuşan, aşagılayan, hor gören bir kadın var diyelim. bir gün adam patladı ve tokat attı bi tane. ee sonra? adam mı suçlu yoksa kadın mı hak etti?

ben şiddetin her türlüsüne karşıyım ne olursa olsun ne bir bayana ne bir erkeğe nede bir hayvana dayak atılmaz dayakla kimse terbiye edilmez..

bence mervecik dayağı haketti,hem bi taneden bişey çıkmaz ,öldürür mü süründürürmü işte orası muallak:51:

Ahh, delireceğim yaa :33:
Çözüm; BOŞANMAK!!!

öylemiymiş bilmiyordum ama o onların kendi tercihi birşey diyemem o noktada
ayrımcılığın her türlüsüne karşıyım..

Mervecik sünnet topiğinde olduğu gibi yine ne yaptı etti konuşulan oldu.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Konu sahibi arkadaşım, eşinden şiddet gören bir kadına nasıl yapıcı konuşulur. 3 yılda birkaç kez olmuş nasılsa önemli değil 4. seferde sende onun kafasına bir tava indirirsin belki akıllanır mı demeliyiz anlamıyorum ki. Benim evliliğimin hala umudu var diyorsunuz, evet eşiniz her sinirlendiğinde sizi dövdüğü, her yediğinizin hesabını sorduğunda siz buna ses çıkarmadığınız sürece evliliğinizin umudu var. O zaman size şöyle söyleyeyim, evet eşiniz dövdüğünde sinip oturacaksanız, her söylediğine tamam diyecekseniz, ileride çocuğunuzun önünde dayak yediğinizde de kocamdır döverde severde diyecekseniz (umarım ileriki dönemde çocuğunuza da aynı şiddeti uygulamaz) evet sizin evliliğinizde hala umut var. Kocasına kök söktüren kadın değil kendi değerini bilen kadın diyoruz biz böyle kadınlara.

kendi yesinde bir dayak bakalım hoş görüyor mu
eğer bayansa ben çok üzülüyorum böyle hem cinslerimi gördükçe..
böylesinin kızı olsa şiddet görse aşağılansa hor göörülse aldatılsa ailesinede söyleyemez boşanamazda çeker durur sağlıklı bireyler mi yetişir böyle sonrada insanlar neden mutsuz neden olacak böyle insanlar yüzünde..

Sevgilisine 2 tane çakmış,ama neden se sevgilisi vurmamış :15::15: içinde kaldı okkalı tokat yemedim diye...

konu sadece meyvemı yoksa herkes benı suçladı ama konu sahıbı ıtıraf ettı nokta atışı dedı...

bu olayın altında farklı seyler var bence

Back
X