dayak yedim.

En yakın zamanda kocanın aynı şekilde hatta daha beter dayak yemesini temenni ediyorum...

o adamdan kurtulmazsan daha çok dayak yersin. bir sefere mahsus kalmaz bu iş. annesi ne yapsın zaten adam eşek kadar olmuş. merhamet yok demekki adamın içinde. benim merakettiğim mesajlaştığı kişi şu işyerindeki bayan mı daha önce konu açtığınız?

Telefonunda bi kıza atılmış mesaj gördüm naber diye. Inkara başvurdu. Iki saat önce attığı mesaji hatırlamıyorum diye beni kandırmaya çalıştı. Ilk değildi. Belki diğer yaptiklarinin yaninda masum bile sayilabilirdi ama. Bir ay önce de tanımadığı bi kizla mesajlasmalarini yakalamistim. Bu sefer üste cikmaya kalkti bir de. Bunda birsey yok diye. Üzerine gidince de heryerimi tırnakladi. Kollarımi morartti. Evli adam karisini gizler mi? O beni gizliyor. Bunun bir açıklaması olabilir mi? Olamaz. Dayak atıp aglamama aldirmayan hatta dalga geçen so ra da sen dayak gormemissin diyen Birisi.

kesinlikle darp raporu alın. ve bosanma davası ıcın muracat edin. profilinizde muhends ldugunuz yazıyo çalıyosanız kendınıze zaten yetersınız çalışmıyosanız da bı sekılde iş bulur hayatınıza bakarsınız. bi ömür eşiniz bu pişkinlikle çekilmez .ALLAH yardımcınız olsun.

Çok iyi bir insan. Yani bir anne olarak sahip çıkacağına eminim. Benim anlaşılmaya ihtiyacım var. Belki çocuk diyeceksiniz anlamayacaksiniz beni ama birisinin beni göğsüne basıp başımı oksamasina çok ihtiyacım var. O kadının bende emeği var. Esimin kulağını çeksin de barisalim diye istemiyorum görüşmeyi. Kendim için istiyorum. Buna ihtiyacım var.

basını yaslayacagınız omuz ablanız olmalı. kayınvalide ne kadar ıyı de olsa bı yerde ogulları her zamn haklıdır. kayınvalideniz yerine dostunuz arkadasınız varsa gidin onlara acın içinizi.

Hakkınızda hayırlısı.. Ama lütfen böyle adamlar için hayatınızı zindan etmeyin boşanın.
Yaşam kısa ve güzel bunu da asla unutmayın.

bu adamı öldürmeyi düşünüp Allahtan korkuna vazgeçebilirsin ama böyle bi karaktersiz için kendi canına kıymayı aklına bile getirme.

çok üzüldüm ben bu konuya :KK43:

konuştunmu kvalidenle?
bu sebepten boşanamayacaksın biliyorum
bence babana, ablana anlat
karaktersiz adam belki onlardan utanır da frenler kendini
aile terapistine gitme şartını koy mutlaka
ya terapiste giderdin ya da boşanırsın de

Daha dayak görmemişsin nedir ya?
Sen kimsin? Kime dayak atıyorsun? Karın o senin! en başta bir kadın!
Elleri kırılsın diyorum senden özür dileyerek..
Bir insan buna yeltendiyse ve üstüne daha dayak görmemişsin dediyse ne kadar pişmanım dese de arkası gelir..
Bu yaptığı asla yanına kar kalmamalı.. senin canına nasıl el kaldırır? kesinlikle güçlü olman lazım önce..
bir rapor bir boşanma davası.. BİTTİ..
Dayağın ötesi mi olur.. Bi an önce bitir..

hemen darp raporu almalısın.Sonrada maddi manevi tazminat davası .bak bakalım nasıl oluyormuş sana dayak atmak öğrensin !En Büyük KK

canım geçmiş olsun.
eski konularını bilmiyorum.,
ama bunları yaşamak zorunda değilsin...

Kayın validen seni anlasa ne olcak? Kocanla huzurla oturabilecek misin artık? Rapor almayı düşünmüyor musun? Sonra çok pişman olursun...

Ama siz niye inatla Erol Taş gibi bir adamla evli kalmaya çalışıyorsunuz? Adam sizden bayağı bayağı nefret ediyor. En ufak bir saygısı yok. Aileniz yokmuş gibi davranıyor, sizi aldatıyor, hakaretler ediyor, ailenize hakaretler ediyor, dayak atıyor, canınız yanarken oturup sizinle dalga geçiyor. Gerçekten çok üzülüyorum yazarken, çok naif bir insansınız üzmek kırmak asla istemiyorum, ama siz bu akşam gidip aynı evde nasıl kalıcaksınız bu adamla yapmayın. Eğitimli, iş sahibi bir kadınsınız, anneniz olmasa da sizi seven güçlü karakterde akrabalarınız -öyle ki eşiniz sistematik bir şekilde sizi onlardan uzaklaştırıp yalnızlaştırmaya çalışıyor- var en ufak sebep yok gidip o adamla aynı evde kalmak için, yanında kaldıkça psikolojiniz bozuluyor, sindiriliyorsunuz belli ki.

Allah yardımcınız olsun. Okurken öyle küfürler ettimki o kadar sinirlendimki. Adam demek şöyle dursun insan değil. Boşanmaktan başka çıkar yolunuz yok bu yaratıkla.

Elleri kırılsın nasıl bir erkek kadına el kaldırıyor, kendini üstün görme çabasına düşüyor aklım almış değil.

Boşanma Allah ın en sevmediği helallerdendir.eğer düzeltilebilir bir tarafı varsa sabırla düzeltmeye çalış.ama yoksa ve boşanmaya karar versiysen yardım alacağın yer eşinin ailesi olmamalı bence.oğulları ne kadar hatalı olsa da emin ol ki son noktada oğullarının tarafını tutacaklardır.Allah sana sabırlar versin insaallah.gerçekten zor bi durum.intihar falan aklına getirme hiç.değer mi başka bir insan için güzelim hyatını da ahiretıni de mahfetmeye?hem sen kendine bi se yapsan nolacak seni sevenler kahrolcak eşin de bi süre belki üzülecek sonra da hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam edecek.güçlü ol dua et sabret mücadele et.

Sakin ve sakin hayatinu birlestirme onunla hicbir erkek degismez degisenlerde cok nadir seni doven kisi ilerde bunu dahada arttiracaktir simdi varya aci cekiyorsun cok ama inan insanlar olumleri unutuyor her aci kapanir aci cekersin ve biter hepimiz sonsuza kadar yasamicaz topraga gidicez bu zamani Allahin sana lutfettigi bu zamani harcama aciyla bitir kes at sana acimayan adama sen acima birak

Back
X