- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.562
- 208
- Konu Sahibi regarde-moi
En yakın zamanda kocanın aynı şekilde hatta daha beter dayak yemesini temenni ediyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonunda bi kıza atılmış mesaj gördüm naber diye. Inkara başvurdu. Iki saat önce attığı mesaji hatırlamıyorum diye beni kandırmaya çalıştı. Ilk değildi. Belki diğer yaptiklarinin yaninda masum bile sayilabilirdi ama. Bir ay önce de tanımadığı bi kizla mesajlasmalarini yakalamistim. Bu sefer üste cikmaya kalkti bir de. Bunda birsey yok diye. Üzerine gidince de heryerimi tırnakladi. Kollarımi morartti. Evli adam karisini gizler mi? O beni gizliyor. Bunun bir açıklaması olabilir mi? Olamaz. Dayak atıp aglamama aldirmayan hatta dalga geçen so ra da sen dayak gormemissin diyen Birisi.
Çok iyi bir insan. Yani bir anne olarak sahip çıkacağına eminim. Benim anlaşılmaya ihtiyacım var. Belki çocuk diyeceksiniz anlamayacaksiniz beni ama birisinin beni göğsüne basıp başımı oksamasina çok ihtiyacım var. O kadının bende emeği var. Esimin kulağını çeksin de barisalim diye istemiyorum görüşmeyi. Kendim için istiyorum. Buna ihtiyacım var.