Annesi filan degil sorun. Siz bu dayakla veya sonraki dayaklarla boşanmazsiniz. Kendinize bir bahane tutturmuşsunuz annesi, annesi diye. Kendinizi avutuyorsunuz anca "tek sorunumuz" bu diyerek. Kadin size para vermek zorunda degil. Para vermedi diye esinle tartisiyorsan bu senin sorunun.
Esin seni adam yerine koymayip sormadan etmeden gidip kredi cekiyorsa ve bundaaan cok sonra haberin oluyorsa bu annesinin degil eşinin seni sallamamasiyla alakali. Benim esimin anasida cok ayilip bayiliyor, agliyordu istekleride bitmiyordu. Esim bana sormadan ozellikle maddi olarak asla kafasina gore hareket etmedi, etmez. Ilk yil bende cok kizdim ama mesafe koyduk, esim hep yanimdaydi. Sizin artik 6 sene olmus evliligin ilk yillari dengeler oturacak filan desek o da degil. Eşin yapmak istemeseydi yapmazdi, herseyi esinde isteyerek yapiyor bunu kafana sok önce.
Dayak yiyorsunuz kalkmis hala annesi yuzunden niye yuvami yikayim diyorsunuz, annesine bu sekilde konusmanizda mi annesinin sucu kadinin bu olaydan haberi bile yoktur.
Çaresizlikten herseyi kadinin ustune atip, esinizle cok mutlu oldugunuza inanmak istiyorsunuz ve kendinizi kandiriyorsunuz malesef.