- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi seheralper
-
Sizi yakalamisken bi sey sorucam. Sizin blogunuz mu var? Bi blogda gezinirken altta sizin fotonuzun aynisi bi fotoya sahip bi kac yorum gordumde onun icin merak ettimNasıl mutlusun evliliğinde ben anlamadım açıkçası.. Ama madem eşini çok seviyorsun, alkolü bırakmasını sağla. Çünkü alkol aldıkça sana şiddetleri tekrarlanacaktır. 1 kerelik affet ama bir daha sana el kaldırırsa, affetme. Yani dayak yemekten mutlu olmuyorsan tabi..
Benim kişisel bloğum var, fakat bloğumda kendi fotoğrafım var buradaki profil fotoğrafını kullanmıyorum. wordpress'e kayıtlı bir blog. Aynı blogdan mı bahsediyoruz :)Sizi yakalamisken bi sey sorucam. Sizin blogunuz mu var? Bi blogda gezinirken altta sizin fotonuzun aynisi bi fotoya sahip bi kac yorum gordumde onun icin merak ettim
Evet sarisin alimli bi bayanin fotosu varBenim kişisel bloğum var, fakat bloğumda kendi fotoğrafım var buradaki profil fotoğrafını kullanmıyorum. wordpress'e kayıtlı bir blog. Aynı blogdan mı bahsediyoruz :)
Sac boyamayla ilgili bakinirken karsilasmistimBenim kişisel bloğum var, fakat bloğumda kendi fotoğrafım var buradaki profil fotoğrafını kullanmıyorum. wordpress'e kayıtlı bir blog. Aynı blogdan mı bahsediyoruz :)
alkol sorunu hep varsa affetmeyin. en azından süründürün hatasını anlasın . alkol daha büyük sorun benceslm arkadaşlar 30 yaşındayım 2 yıllır evliyim ikinci evliiğim çok mutluyum çok evlilik çok güzel dedertti bana ama biraz alkolü var biraz tartışmalarımz bu 2gün önce cok içmişti yolda yürüyemiyordu elimi bırak dedim utanıyorum insanlar bize bakıyo utanıyorum ben böyle birini taşımam yanımda dedim eve geldik kavga başladıı ve ilk defa el kaldırdııı bana hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadıım o kadar zorkiii bide seviyorsan iki gündür çok ağlıyorum oda çok ağladıı affet dövbe dediii bu kadar güzel günlerimi düşündüüüm davranışlarıı herşeyii güzeldii çok mutluyum bunu affetmeliyim dediiim bimiyorum siz olsanız ne yapardınız
Ben fotoğrafımı değiştirsem iyi olacak sanırım, geçen bu fotomdan beni başka üyede sandılar eskilerden biri kullanıyormuş sanırım, galiba biraz fazla kullanılan bir foto, teşekkür ederim bu arada uyarı olarak alıp değiştireceğim buradaki profil fotoğrafımı. Bahsettiğiniz bloktaki yorumlarda bana ait değildir, gelen yorumlara cevap vermem genel olarak, sadece paylaşımlarda bulunuyorum :)Evet sarisin alimli bi bayanin fotosu varama yorumlar kisminda vardi ya bu foto eminim
ve artık mutluyum eşim 3gündür 5vakit namaza başladıı tövbe etti her sabah özür diliyerek gidio her şerde bir hayır var kelimesi böyle anlar içinmiş meyer6 senelik evliyim hiç siddet görmedim rabbim yaşatmasın çok ağır dır eminim. Eşiniz bir kere alkollü olduğu için bunu yapmış bayaa pişmanda olmuş. Ona unuttuğunuzu affettiğinizi söylemeyin tabiki ama bir şans verebilirsiniz ve içkiye tövbe etmeli ilk olarak içki için insan sarhoş olunca her kötülüğü yapabilir. Kontrol ünü rahatlıkla kaybedebilir. Bu yaptığını sadece içkiyi birdaha içmezse affedebileceğinizi söyleyebilirsiniz mesela.
Ay bu foruma kaç yıldır giriyorum karşılaştığım en süper haber bu oldu. Rabbim ağzının tadını bozmasın. Namaza başlamayı bizde nasip etsin inşallahve artık mutluyum eşim 3gündür 5vakit namaza başladıı tövbe etti her sabah özür diliyerek gidio her şerde bir hayır var kelimesi böyle anlar içinmiş meyer
ve artık mutluyum eşim 3gündür 5vakit namaza başladıı tövbe etti her sabah özür diliyerek gidio her şerde bir hayır var kelimesi böyle anlar içinmiş meyer
slm arkadaşlar 30 yaşındayım 2 yıllır evliyim ikinci evliiğim çok mutluyum çok evlilik çok güzel dedertti bana ama biraz alkolü var biraz tartışmalarımz bu 2gün önce cok içmişti yolda yürüyemiyordu elimi bırak dedim utanıyorum insanlar bize bakıyo utanıyorum ben böyle birini taşımam yanımda dedim eve geldik kavga başladıı ve ilk defa el kaldırdııı bana hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadıım o kadar zorkiii bide seviyorsan iki gündür çok ağlıyorum oda çok ağladıı affet dövbe dediii bu kadar güzel günlerimi düşündüüüm davranışlarıı herşeyii güzeldii çok mutluyum bunu affetmeliyim dediiim bimiyorum siz olsanız ne yapardınız
sebebii çok keyif almasıymış seviyooo çok şükür bir sorunumuz yok evliliğimze mutzuzluktan içiyo değil keyif alıyorum diyoo şuan 3haftadır namaza başladııı söz verdii inşalla bir daha dönmezcanım ilk önce allah birdaha böyle birşey yaşatmasın diyecegim ama eşinle karşılıklı oturup neden içtigini sor sebebini ögren bir sebebi muhakkak vardır ve birlikte çözeceginize eminim mutlulugunuz daim olsun inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?