- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.245
- 448
- Konu Sahibi seheralper
-
tabiki çözemessin ama sinirleniyorsun o an cannı acıtmak istiosunSenden utanıyorum demişsin.
Bence bu söz fiziksel şiddetten daha ağır.
Alkol sorununuzu hakaret ederek aşamazsın değil mi canım?
slm arkadaşlar 30 yaşındayım 2 yıllır evliyim ikinci evliiğim çok mutluyum çok evlilik çok güzel dedertti bana ama biraz alkolü var biraz tartışmalarımz bu 2gün önce cok içmişti yolda yürüyemiyordu elimi bırak dedim utanıyorum insanlar bize bakıyo utanıyorum ben böyle birini taşımam yanımda dedim eve geldik kavga başladıı ve ilk defa el kaldırdııı bana hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadıım o kadar zorkiii bide seviyorsan iki gündür çok ağlıyorum oda çok ağladıı affet dövbe dediii bu kadar güzel günlerimi düşündüüüm davranışlarıı herşeyii güzeldii çok mutluyum bunu affetmeliyim dediiim bimiyorum siz olsanız ne yapardınız
tabii o zaman affetmicem ve gerçekten buırakırsa normelken asla canımı acıtmaz o aslaIlk defa olmus , alkoluymus sende affetmissin...
Siddet gosteren erkekler , nedense oturup aglar ve cok pisman olduklarini soylerler ..
2. Kez siddet uygularsada yinede oturup , affet dicek...
Peki ozaman ne yapacaksin?
Farklı yöntemlerle birbirinizin canını acıtmış oldunuz demek ki.tabiki çözemessin ama sinirleniyorsun o an cannı acıtmak istiosun
bir kere olursa devamı gelir unutmayın dayak eşşege yakışır...slm arkadaşlar 30 yaşındayım 2 yıllır evliyim ikinci evliiğim çok mutluyum çok evlilik çok güzel dedertti bana ama biraz alkolü var biraz tartışmalarımz bu 2gün önce cok içmişti yolda yürüyemiyordu elimi bırak dedim utanıyorum insanlar bize bakıyo utanıyorum ben böyle birini taşımam yanımda dedim eve geldik kavga başladıı ve ilk defa el kaldırdııı bana hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadıım o kadar zorkiii bide seviyorsan iki gündür çok ağlıyorum oda çok ağladıı affet dövbe dediii bu kadar güzel günlerimi düşündüüüm davranışlarıı herşeyii güzeldii çok mutluyum bunu affetmeliyim dediiim bimiyorum siz olsanız ne yapardınız
aynen katılıyorumönce alkole tövbe etsin.
madem ki ağzıyla içmesini bilmiyor.
ortalığı bulandırmak istemem ama bizim psikoloji öğretmenimiz sarhoşken yapılan şeyler ayıkken düşünülmüştür derdi
zil zurna sarhoş adamın önüne annesini getir asla küfretmez dayak atmaz ama karısına kendimde değildim sarhoştum kendimde değildim aldattım
normal olanşarı diyorum annesinden nefret edip ana babasını dövenleri demiyorum
tabiki çözemessin ama sinirleniyorsun o an cannı acıtmak istiosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?