Ağzını burnunu dağıtmış ya kıyamadılar herhalde.Allah allah genelde polisler dayak yiyen kadına "siz aile içinde halledin, kocandır" vs diyip giderler ama siz hangi ülkede yaşıyorsunuz?
O kadar kolay değil şikayetçi olursanız yakasını bırakmazlar.Allah allah genelde polisler dayak yiyen kadına "siz aile içinde halledin, kocandır" vs diyip giderler ama siz hangi ülkede yaşıyorsunuz?
valla türkiyede en cok istedigim bi gün milli piyango cıkarsa kırsal bi araziden baya buyuk 100 dönüm gibi bi arazi alıp 4 katlı yurt gibi evler yapıp kadın sıgınma evleri yapmak istiyorum tabiki cocuklar icin oyun parkıda olsun icinde okula götürmek icin servis arabaları hanımlara is bulmak icin iskurla baglantı en buyuk idealim bu kadınlar asla ezilmesin kimseya muhtac olmasn belki birgun bi sabancıda ben olurum insallahhDibine kadar şiddet görmüş kadınlardan biriyim zamanında. Eşimin beni caddelerde kovaladığıni beni dövemedigi zamanlarda kendini kestiğini veyahut eşyaları kırdığını hatırlıyorum. En son bir kaç kere evi terkettim.Bu defa yalvarmalar ne olur geri dön. ..Beni dinle bir çay içelim flan lar. O kadar çok şiddet konuları açılıyor ki bende bu durumda arkadaşlar varsa yardımcı olmak adına bu konuyu açtım. Bigun yine beni dövdü.Ağız burun dağılmış flan.Polis merkezine gittim.Davacı oldum ceza yedi.Bırakmadı beni yine. Ailem ise bu şehirde olmamadigindan yanlarına işimi bırakıp gidemiyordum.Ne zaman beni incitmeye kalksa polisi çağırdım veya ben gittim.Netice olarak benim ki düzeldi bir daha el kaldıramadı. Şimdi 3 çocuğumuz var ve Allaha şükür mutluyuz.Hiçbirşey den korkmayın ve cekinmeyin güçlü hanımlar. Devletimiz her zaman yanımızda.
Ben isim bu şehirde olduğundan ve gidecek yerim olmadığından ayrilmadim bosanma davası açmıştım.Ama düzeldi. Şimdi olsa 1 sn çekmezdim.Ağzını burnunu dağıtmış ya kıyamadılar herhalde.
Ne güzel ya, adam defalarca dövsün, caddelerde kovalasın, ağzını burnunu dağıtsın, "ay benimki düzeldi çok mutluyuz".
Yoo Hayır korkan cesaret edemeyen kadınlarımız var cesur olmaları adına açtım ben bu konuyu.Şiddet gören kadınlar neden öarifetmiş gibi yazıyor bunu kaç gündür?
Ne diyelim afeein adam etmişsiniz mi?
Neden olmasın ki Allah gonlune gore versinvalla türkiyede en cok istedigim bi gün milli piyango cıkarsa kırsal bi araziden baya buyuk 100 dönüm gibi bi arazi alıp 4 katlı yurt gibi evler yapıp kadın sıgınma evleri yapmak istiyorum tabiki cocuklar icin oyun parkıda olsun icinde okula götürmek icin servis arabaları hanımlara is bulmak icin iskurla baglantı en buyuk idealim bu kadınlar asla ezilmesin kimseya muhtac olmasn belki birgun bi sabancıda ben olurum insallahh
hadi kocalar neyse el oglu ama kadınlar neden bu duruma düsünyo arkasında ailesi olmadıgı icin nasıl yurt dısınsa devlet varsa bi sekılde kadın en azından kalkınana kadar is bulup para toplasın belli bi zaman sonra kiraya cıksın tabi evine ve cebine bi sistem program koyucam tehlike anında hemen o tusa baasın yada arasın ....
benim hayalimde bu işte.....
Ben isim bu şehirde olduğundan ve gidecek yerim olmadığından ayrilmadim bosanma davası açmıştım.Ama düzeldi. Şimdi olsa 1 sn çekmezdim.
Yoo Hayır korkan cesaret edemeyen kadınlarımız var cesur olmaları adına açtım ben bu konuyu.
Aman en kötü düzeldi zannederlerken bir anlık patlamayla öldürüverir canım nolacak. Altı üstü ağzını burnunu kırmış.Bu da yeni moda. Dayak atan adamlar düzeliyor mutlu mesut hayatları oluyor. Benim çevremde bu psikopatlar düzelmiyor var bir yerde bir şey de cozemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?