- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi tane de konu açılmış tanıdığımız aldatıldı boşandı perişan oldu, metresi evlendi çok mutlular minvalinde. Hayırdır???
El birliğiyle aldatan döven kocaları başımızın tacı mı yapıyoruz?
Ben üniversiteye yeni başlamıştım bir doktorla tanıştırdı arkadaşım. Bir gün yemek yiyoruz sanki etrafa fazla bakiniyor gibisin dedi elimi cimdikledi şok oldum. O gün igrendim o ayidan ve okula geldi konuşalım dedi istemiyorum deyince çantami bosaltti. O kadar korktum ki kaçtım telefonla tacize başladı en son evimden tv çalınmış sen çaldın şikayet edicem dedine evini bilirim ne yurdunu ve sadece birlikte bir kez gorusmustuk. Kabus gibiydi saplantılı herif. Sonra duydum ki karısını feci dövüyormusböyleleri degismez adam on yıl önce neyse yine ayniAman en kötü düzeldi zannederlerken bir anlık patlamayla öldürüverir canım nolacak. Altı üstü ağzını burnunu kırmış.
Şimdi düzelmiş ya.
Est. Maalesef hayat toz pembe değil.Evet ben ekonomik gücü olan kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım.Fakat o dönemlerde ailemle küstüm ve farklı bir şehirde yeni hayat kuracak durumda değildim borçlarım vardı. O yüzden yaşamim böyle gelişti.Bana açıklama yapmak zorunda değilsiniz.
Zira diyeceğiniz hiçbir şey, sizi sokaklarda kovalayacak, ağzınızı burnunuzu dağıtacak kadar döven adama "kocam" deyip koynuna girmenizi anlamamı sağlayamayacak.
Halinizden memnunsanız ne mutlu size.
Cehennem olup gider.Dağda yaşamıyoruz.Bu sizin cesaret etmiş haliniz mi? Caddelerde kovalanır, saçınızdan sürüklenirken cesaret etseydiniz ya.
Onu da bırakın sizi öldürmeye kendine zarar vermeye kadar giden bir adamdan nasıl üç çocuk yaptınız? Ya o çocuklar da günün birinde baba dayağıyla tanışırsa ne olacak?
Cehennem olup gider.Dağda yaşamıyoruz.
ay bide düzeldi diyor.. ya düzelmeseydi? yıllarını çürütmüşCidden gına geldi ama bu ne?
Madalya bekliyorsunuz en sabırlı en emekci benim en çok dayak ben yedim diye nedir bu konular iki gündür.
Dayak yiyin oturun ya pisman olur olmasa da polisten korkar tavsiyesi veriliyor. Kac kurtul kardeşim manyak mısın sokakta kovalayan oldurmeye kalkan bir manyakl evli kalmaya? Ne biçim kafalwrla tavsiye varıyorsunuz ya.
Cidden yeter die bagirasim geldi.
Hakikate yeter.
Sokakta kovalamak ağız burun kırmak ne demek ya. Uc çocuk bi de.. allahım! Aklımi koru yani
Toptan kk olarak kadınlar şiddetli manyak koca sevici çıktı.
Yani adamın içinde olmasa defalarca, sokaklarda kovalayıp, ağız burun dağıtacak kadar, defalarca polise gidilecek kadar dövmez ki zaten.Ben üniversiteye yeni başlamıştım bir doktorla tanıştırdı arkadaşım. Bir gün yemek yiyoruz sanki etrafa fazla bakiniyor gibisin dedi elimi cimdikledi şok oldum. O gün igrendim o ayidan ve okula geldi konuşalım dedi istemiyorum deyince çantami bosaltti. O kadar korktum ki kaçtım telefonla tacize başladı en son evimden tv çalınmış sen çaldın şikayet edicem dedine evini bilirim ne yurdunu ve sadece birlikte bir kez gorusmustuk. Kabus gibiydi saplantılı herif. Sonra duydum ki karısını feci dövüyormusböyleleri degismez adam on yıl önce neyse yine ayni
Asla kimse sabretmesin.bugün kadınlar dayak yiyin sabredin mesajları yagdırdı. hayırdır inşallah
Olsun nolcak canım düzelmese. Kocasıdır yapar. Peşinde koşturur kadına zarar veremediğinde kendini kesecek kadar psikopattır ama o adama tam 3 çocuk verilir. Başka söze gerek var mı...ay bide düzeldi diyor.. ya düzelmeseydi? yıllarını çürütmüş