Dayakk yemekten bunaldimmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

-MinikAnnecik-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Mart 2016
276
13.333
188
30
3 aylik hamileyim esimden haftada 1. Siddet görüyorum o beni seviyor bende onu severek evlendim bazen ölmek istiyorum gibi geliyor en son dayagimi kaynanamla hastaneye gitmek istemedigim icin yedim kendimo degil bebegimi düşünüyorum esimi cok seviyorum ne yapmaliyim

Hala eşinizi sevdiğinizi söylüyorsunuz ve onun sizi sevdiğini.Pes yani .
Dayakla sevildiğini düşünen ilk kişi olabilirsiniz.
Bebeğinize de mi acımıyorsunuz? Bırakın bu adamı ,bundan koca da olmaz ,baba da olmaz.
Hamilelik döneminde size şefkat,sevgi göstereceğine dayak atıyor,hala ne yapacağım diye soruyorsunuz :KK43:

3 aylik hamileyim esimden haftada 1. Siddet görüyorum o beni seviyor bende onu severek evlendim bazen ölmek istiyorum gibi geliyor en son dayagimi kaynanamla hastaneye gitmek istemedigim icin yedim kendimo degil bebegimi düşünüyorum esimi cok seviyorum ne yapmaliyim

Dalga geciyorsun sennn.
Yee dayağı otur canım afiyet olsun....

Hakli olabilirsiniz ailem bana ne olursa olsun kapimiza gelme dedi birde bebegim var nasil bosanirim eşim cok pisman 1 haftadir pismanligini dile getriyor hediyeler aliyor bilmiyorum benm gibi olan insanlarr varmi acaba

ben şiddet görmedim ama etrafıma göre yorumluyum bence eşinizin sabrı yok ve sinir halinde kendini tutamıyor zamnla düzelen sonrasında eşleri çıldırtsa dahi bir tiske bile vurmayan erkek tipi çok aileniz destek çıksaydı resti çekin derdim ama ailede hayır yoksa eşinizde pişman oluyorsa düzelme ihtimali yüksek

canim bir de cocuk doguracaksin ve o cocugun gozleri onunde dayak yiyiceksin.peki evladinin boyle bir babayla nasil bir piskilojiye sahip olabileceyini dusundunmu?
gidecek baska bi yerin yoksa,aileni iknaet.ANNEN BABAn evlatlarina yapilacak hakaretlere nasil sessiz kalabiliyorlar.
bosanamayacaksan bile polisi ara hadini bildirsinler o kocan olacak adama.boyle omur kecmezki.Allah yardimcin olsun.

Eger devam ederse ve birdaha tekrarlama.olursa polisi arayacagimm polisi ararsam ailem duyarsa rezil olurum gibi geliyor ailem şehir disinda ama duyarlar diye korkuyorum ailem severek evlenmeme karşı cikti onlari hakli çıkarmak istemiyorum eşim 1 haftadr elinden geldiğince hatta fazlasyla iyi davranıyor hersey guzel olacak insallh

onunda seni sevdiğini nerden anlıyosun. ne kadar döverse o kadar seviyo demekmi. benimki beni hiç dövmüyo sevmiyo beni :KK61:

Ne aileni tanıyorsun, ne eşini...
Bir de hamilesin.

Polise hemen başvur bence hatta ayrıl bu adamdan. Bir de sanki ütü yapmaktan bıktım gibi dayak yemekten bıktım yazmışsın.
Allah yardımcın olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X