dayanacak gücü kendimde bulamıyorum artık,boşanmak çözüm olurmu :(

bir kitapta okumuştum erkekler bazen kendi mağaralarına çekilmek isterler bu durumda onları sıkmayın, üstüne gittikçe daha da uzaklaşırlar diye. Her ne kadar eş olsanız da, sonuçta iki ayrı insansınız belki de bunalmıştır bilemiyorum tabi evli değilim ama benimki bir düşünce sadece.
Aldattığına dair bir kanıt da olmadığına göre bence üstüne gitmeden, sessizce takip edin ve evham yapmayın.

tş ederim değerli yorumunuz için.sağlıklı kararlar veremediğimi düşünüyorum şu günlerde, bugün randevum var piskiatrla bakalım ne gibi etkisi olacak üzerimde..

tş ederim değerli yorumunuz için.sağlıklı kararlar veremediğimi düşünüyorum şu günlerde, bugün randevum var piskiatrla bakalım ne gibi etkisi olacak üzerimde..
PMS dönemindeyseniz elinizde olmadan çok fazla evhamlanıyor da olabilirsiniz, benim her ay oluyor da... en ufak şeyleri bile kıyametler kopuyormuş gibi görüyorum o hafta.
Psikiyatri randevusu almanız iyi olmuş inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz

PMS dönemindeyseniz elinizde olmadan çok fazla evhamlanıyor da olabilirsiniz, benim her ay oluyor da... en ufak şeyleri bile kıyametler kopuyormuş gibi görüyorum o hafta.
Psikiyatri randevusu almanız iyi olmuş inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz

evet bu hafta olabilirim, çok tş ederim, umarım iyi bir dr dur .

Merhabalar.
Eşimle tanıştığımda 17 yaşındaydım, ve ona aşık oldum.farklı şehirlerde yaşıyorduk, dolayısıyla sürekli telefonda konuşarak msjlaşarak vs iletişime geçiyorduk. yanıma 4,5 kez geldi çıktık vs vs işte..
ilk aşk,ilk heyecan ayaklarım yerden kesilmişti, ona aşıktım..

2 sene görüştükten sonra evlenmeye karar verdik. annem hiç istemedi, farklı illerde yaşadığımız için, uzak dedii
olmaz dedii. evin tek kızıydım birde kardeşim var, ben annemin her olmaz deyişinde ağlamaya başlıyordum.bir şekilde ailemde rıza gösterdi ve evlendik...
şuan 11 yıllık evliyiz, ben 30 eşim 36yaşında
evliliğimin ilk ayları kabus gibiydi, eşimden beklediğim ilgi, alaka şevkat şöyle dursun, hayatımın en zor günleri başlıyordu. gece yarıları pencere önlerinde az ağlamadım :KK43: neredesin dediğimde kahvede, arkadaşlarla vs vs geçiştiriyordu. 100 lerce kez oturdum konuştum, kahveye hergün gitme banada vakit ayır vs vs

bir gece yine sabahladım, g 4 te geldi, tartıştık işlerinin iyi gitmediğini, bunalımda olduğunu ve bileziklerimin bir kısmını istediğini söyledi, 2 ay sonra tekrar yaparız bileziklerini dedi ve bende verdim.
bir kaç hafta sonra yine gece geldi ve yine tartıştık bana kumar oynadığını ve kaybettiğini çok borcunun olduğunu söyledi beynimden vurulmuşa döndüm, kızdım bağırdım sonra bunun bir çözüm olmayacağını düşündüm ve destek oldum eşime, ailesine konu birşekilde açıldı k. pederim çok iyi bir insandı borçlarını ödedii.

ben ailemi ziyarete gittiğimde, altınlarımı evimde bırakmıştım, eşimde birgüzel kumarda hepsini yemiş.
yine tartıştık yine kavga ettik, sakinleştiğimde ise ona destek olmaya devam ediyordum. bir kaç ay iyiydik ve ben hamile olduğumu öğrendim, artık düzeleceğini umuyordum.son jübilesinide yaptı ve arabamızıda kumarda kaybetti, bulunduğumuz muhitten taşındık uzaklaşırsa yapmaz diye düşündüm ortamda koparmaya çalıştım.
çok uzun oldu kusura bakmayın yılların birikimi var ve anlatacağım hiç kimsem yok :KK43: derken kumar belası bitti , alkol alışkanlığı başladı, ve adam eve giremiyordu sürekli dışarda orda burda şurda yıllarca bununla mücadele ettim,
son 2 yıldır cinsel anlamda çok soğuğuz ve ben şüphelenmeye başladım, telefonlarını kurcaladım vs vs
en son yaşadığımız olay wtspp taki tüm mesejlarını siliyor, evde ya şarjı bitiyor kapanıyor tel , telini aldım wtspına girdim giç bişi yok benm wtsptan bakınca şu saatte girdi diye görünmedi evden çıktı girmiş bende gün boyu takip ettim 4, 5 kez girdi , bende msj attım napıyorsun wtpstan, msjımı görmedi bile aradım sonra napıyosun dedim wtsapın bomboş ama sürekli girip çıkıyorsun, kimle msjlaşıyosunki dedim ( eşim mesaj yazmayı sevmez arar konuşur kapatır yıllarca böyle olmuştur herkese karşı ) oda bana arkadaşlarımla msjlaşıyorum ne oldu diyerek bağırmaya başladı, neden siliyosun peki dedim o benim özelim dedi, oruç ağız başım döndü o kelimeyi duyunca, bende bağırdım ne özeli ya dedim senin benden başka özelin olamaz, silmeyeceksin msjları dedim, benim telefonuma bakamazsın dedii kurcalayamazsın, bende bakarım dedim bakıcamda dedim telefonda kavga ediyoruz,yineledi o benim özelim bakamazsın, arkadaşımla şakalaşmışımdır vs vs konuşmuşumdur bakamazsın dedi, bende ben senin karınım bakarım dedim ne zamanki beni boşarsın dedim o zaman kimle ne msjlaşıyosan mesjlaş bakmam dedim,oda bana böyle telefonumu kurcalayıp beni takip etmeye devam edersen zaten sonumuz öyle olacak dedi, hee dedim öylemi boşanalım o zaman tamam dedii ver mahkemeye bende ben uğraşamam sen ver bitsin dedim, ve bu şekilde telefonu kapattık 2 tane evladım var 11 yıldır mücadele ediyorum resmen, eşimi seviyorum ama yaptıklarını hazmedemiyorum, bunları yazarken dahi ağlıyorum kusura bakmayın parça bölük yazdım
siz olsanız ne yapardınız, telefonuma bakamazsın o benim özelim diyen bir eş, canım gerçekten çok yanıyor
:KK43:

Burada insanları ezerek,sen ayrılamazsın,bi de evlatmı verdin,adam olmaz,daha ne bekliyosun falan filan diyerek yardımcı olamazsınız aksine medet umup buraya gelen arkadaşımıza bir darbede siz vurursunuz.Şunu yapmayın artık sayın çok bilmişler.

Canım öncelikle Allah sana sabır vermesin,sabır verdikçe dert gelir,Allah sana dert vermesin artık.
Benimde eşimle problemlerim var geldim burda anlattım,senden farklı problemlerdi hamileyim üstelik,boşanma noktasına geldim burdakiler başladı niye çocuk yaptın,nasıl dayandın sen kaşınmışsın vs vs. yani burda bu aklı çoklardan fazlaca var germe kendini yorumlara.
Zor zamanlar atlatmışsın ve 2 evlada sahip olmuşsun,eşimsiz yaşayacağım rahat hayat beni cezbetsede çocuğa tek başıma bakacak gücü kendimde göremedim ben,korktum hep,çocuk ya kötü olursa,şöyle olursa böyle olursa babasız ben nasıl baş ederim diye.
Sana verebileceğim tek tavsiye şu an evde rahatsan,maddi ve manevi anlamda,eşinle nadirde olsa iyi zamanlarınız varsa bekle.Ona bağırma,sorgulama,telefonunu karıştırsan bişey görsem dahi bi müddet hissettirme,erkeklerin en zoruna giden şey kadınının ondan soğuduğunu hissetmesidir,arkanı dön yat,temasta bulunma,bişey sorarsa cevap verirsin normalce,biraz böyle takın tavrını,tepkisi ne olacak.Olaylar sıcak o yüzden kararın şimdi verilmesi yanlış bişeye sebep olur,sakin ol,yemeğini ye televizyonunu izle,internette takıl,sonra ne olduğunu yaz yine konuşalım

Burada insanları ezerek,sen ayrılamazsın,bi de evlatmı verdin,adam olmaz,daha ne bekliyosun falan filan diyerek yardımcı olamazsınız aksine medet umup buraya gelen arkadaşımıza bir darbede siz vurursunuz.Şunu yapmayın artık sayın çok bilmişler.

Canım öncelikle Allah sana sabır vermesin,sabır verdikçe dert gelir,Allah sana dert vermesin artık.
Benimde eşimle problemlerim var geldim burda anlattım,senden farklı problemlerdi hamileyim üstelik,boşanma noktasına geldim burdakiler başladı niye çocuk yaptın,nasıl dayandın sen kaşınmışsın vs vs. yani burda bu aklı çoklardan fazlaca var germe kendini yorumlara.
Zor zamanlar atlatmışsın ve 2 evlada sahip olmuşsun,eşimsiz yaşayacağım rahat hayat beni cezbetsede çocuğa tek başıma bakacak gücü kendimde göremedim ben,korktum hep,çocuk ya kötü olursa,şöyle olursa böyle olursa babasız ben nasıl baş ederim diye.
Sana verebileceğim tek tavsiye şu an evde rahatsan,maddi ve manevi anlamda,eşinle nadirde olsa iyi zamanlarınız varsa bekle.Ona bağırma,sorgulama,telefonunu karıştırsan bişey görsem dahi bi müddet hissettirme,erkeklerin en zoruna giden şey kadınının ondan soğuduğunu hissetmesidir,arkanı dön yat,temasta bulunma,bişey sorarsa cevap verirsin normalce,biraz böyle takın tavrını,tepkisi ne olacak.Olaylar sıcak o yüzden kararın şimdi verilmesi yanlış bişeye sebep olur,sakin ol,yemeğini ye televizyonunu izle,internette takıl,sonra ne olduğunu yaz yine konuşalım

çok tş ederim, allah razı olsun.
insanların yaşam statüleri farklı düşünmelerine sebep oluyor.
yermek isteyenler oldu, ben yaşadığım kötü zamanlarımı paylaştım ve bunu okuyup HAHAHAHA diye kahkaha atanlar bile oldu.. ne diyeyimki..
evlatlarının arkasına sığınma diyenler bile oldu, sırf evlatlarım babasız kalmasın diye ben eşimi affettim yaptığı hatalardan dolayı,ben beni biliyorum beni yermeye çalışanların fikirlerine önem vermiyorum bu anlamda..

en büyük hatam fevri çıkışlarımın olması, soğuduğum zamanlarda bile evliliğimi kurtarmak adına hep sevecen davrandım, yapısı böyle adamın sevgisini belli etmez asla, ben daha görmedim annesini bayramlar dışında öptüğünü.
yani sırtımı dönüp yatmam, benim içimin içini yemesiyken, onun için normal seyreden bir durum ..
desteğiniz için çok amaçok tş ederim..

çok tş ederim, allah razı olsun.
insanların yaşam statüleri farklı düşünmelerine sebep oluyor.
yermek isteyenler oldu, ben yaşadığım kötü zamanlarımı paylaştım ve bunu okuyup HAHAHAHA diye kahkaha atanlar bile oldu.. ne diyeyimki..
evlatlarının arkasına sığınma diyenler bile oldu, sırf evlatlarım babasız kalmasın diye ben eşimi affettim yaptığı hatalardan dolayı,ben beni biliyorum beni yermeye çalışanların fikirlerine önem vermiyorum bu anlamda..

en büyük hatam fevri çıkışlarımın olması, soğuduğum zamanlarda bile evliliğimi kurtarmak adına hep sevecen davrandım, yapısı böyle adamın sevgisini belli etmez asla, ben daha görmedim annesini bayramlar dışında öptüğünü.
yani sırtımı dönüp yatmam, benim içimin içini yemesiyken, onun için normal seyreden bir durum ..
desteğiniz için çok amaçok tş ederim..
Bende senin gibiyim her konuda aceleciyim,yani bi sorun varsa çözelim konuşalım hemen isterim o konuşmazsa sinirlenirim hemen,bişey gördüysem duyduysam sabrediyim taktik uyguluyum yok hemen bişey yaparım hemen.Benim eşimde annesini babasını bile öpmez onu geçtim zorda kalmadığı sürece anne baba dahi demez.Bi keresinde şöyle bişey olmuştu onu anlatıyım; tartıştık falan tam hatırlamıyorum bende psikolojik bi yorgunluk gibi bişey oldu,evden çıkıp gezmeyi seven ben hiçbir yere çıkmadım 2-3hafta,eşime şirinlikler yapıp gönlünü alan ben hiç dokunmadım yattım uyudum,yatağı terkederdim eskiden onuda yapmadım yattım uyudum.Gülmelerim konuşmalarım hep azaldı sonra bir gün yatarken bana döndü titrek bi sesle bana sarılırmısın dedi,çok tuhafıma gitmişti,korkmuş gibiydi,çocuk gibiydi.Hayattan bende in soğuduğunu hissediyorum gibi bişey dedi tam hatırlamıyorum.
Yani konu şu aslına bende fevri çıkışlarımdan çok yakınıyorum ama yapabilirsen hiç bu zamana kadar olmadığın gibi olmayı denesen,bu zamana kadar nasılsa tam tersi olsan her konuda,neler olacağına bi baksan.
Olmaz olmaz deme neler olur neler düzelir kimse bilmez,dayım yengemi aldatırdı,eve gelir kavga ederdi bağırırdı küfür ederdi,yengemi görmeye tahammülü yoktu,eve geç gelirdi,yengem hep çocuk var diye sabretti.Sonra olmadı nasıl olduysa boşandılar.3ay sonra dayım yalvar yakar yengemi ikna etti barıştılar,şimdi evine bağlı,telefonu ortada,yengemin ağzına bakan sevgi pıtırcığı bi adam oldu yengemde 3aylık hamile çok mutlular.
Bunuda anlattımki böyle şeyler sana bi umut kapısı olsun,bak yaşanmış olmuş belki bende yaşarım mutlu olurum de,umudunu kaybetme,onuda kaybedersen yaşayamazsın...

siz bunca senedir neyle, ne için, kim için mücadele ediiyorsunuz???
kendi kendinize çabalayıp duruyorsunuz..adam kumarda herşeyinizi yemişbitirmiş,üstüne alkolu abartmış,eve gelmiyor,en son da büyük ihtimal aldatıyor..siz hala mücadele diyorsunuz...
bana göre mücadele ancak mutlu olmak için olur..ama siz bu adamla mutlu olamazsınız..
yazık günah daha 30 yaşındasınız,11 senedir çekiyorum diyorsunuz..çocuklarına günah değil mi??

Bende senin gibiyim her konuda aceleciyim,yani bi sorun varsa çözelim konuşalım hemen isterim o konuşmazsa sinirlenirim hemen,bişey gördüysem duyduysam sabrediyim taktik uyguluyum yok hemen bişey yaparım hemen.Benim eşimde annesini babasını bile öpmez onu geçtim zorda kalmadığı sürece anne baba dahi demez.Bi keresinde şöyle bişey olmuştu onu anlatıyım; tartıştık falan tam hatırlamıyorum bende psikolojik bi yorgunluk gibi bişey oldu,evden çıkıp gezmeyi seven ben hiçbir yere çıkmadım 2-3hafta,eşime şirinlikler yapıp gönlünü alan ben hiç dokunmadım yattım uyudum,yatağı terkederdim eskiden onuda yapmadım yattım uyudum.Gülmelerim konuşmalarım hep azaldı sonra bir gün yatarken bana döndü titrek bi sesle bana sarılırmısın dedi,çok tuhafıma gitmişti,korkmuş gibiydi,çocuk gibiydi.Hayattan bende in soğuduğunu hissediyorum gibi bişey dedi tam hatırlamıyorum.
Yani konu şu aslına bende fevri çıkışlarımdan çok yakınıyorum ama yapabilirsen hiç bu zamana kadar olmadığın gibi olmayı denesen,bu zamana kadar nasılsa tam tersi olsan her konuda,neler olacağına bi baksan.
Olmaz olmaz deme neler olur neler düzelir kimse bilmez,dayım yengemi aldatırdı,eve gelir kavga ederdi bağırırdı küfür ederdi,yengemi görmeye tahammülü yoktu,eve geç gelirdi,yengem hep çocuk var diye sabretti.Sonra olmadı nasıl olduysa boşandılar.3ay sonra dayım yalvar yakar yengemi ikna etti barıştılar,şimdi evine bağlı,telefonu ortada,yengemin ağzına bakan sevgi pıtırcığı bi adam oldu yengemde 3aylık hamile çok mutlular.
Bunuda anlattımki böyle şeyler sana bi umut kapısı olsun,bak yaşanmış olmuş belki bende yaşarım mutlu olurum de,umudunu kaybetme,onuda kaybedersen yaşayamazsın...

desteğinden ötürü çok tş ederim canım, şeytan beni dürtüyo sanki susma, konuş, sor, açıklasın tatlıya bağlansın..
uslubumda biraz yalnış sanırım ,çıkışlarım sert..zaman zaman bende bu tür şeyler deniyorum ilgilenmiyorum, umursamıyorum vs vs geçenlerde işteyken aradı, özür dilerim senden , aslında ben böyle biri değilim vs vs dedii .hayırlısı bakalım..

siz bunca senedir neyle, ne için, kim için mücadele ediiyorsunuz???
kendi kendinize çabalayıp duruyorsunuz..adam kumarda herşeyinizi yemişbitirmiş,üstüne alkolu abartmış,eve gelmiyor,en son da büyük ihtimal aldatıyor..siz hala mücadele diyorsunuz...
bana göre mücadele ancak mutlu olmak için olur..ama siz bu adamla mutlu olamazsınız..
yazık günah daha 30 yaşındasınız,11 senedir çekiyorum diyorsunuz..çocuklarına günah değil mi??

eşimi, düştüğü hatalarda terk edemedim, bir tekmede ben vuramadım yani..
kumar olayını öğrendiğimde 6 aylık hamileydim, özü rdiledi söz verdi ve tuttuda, birdaha oynamadı
eve gelmiyor kısmını anlayamadım, eve gelir.

eşimi, düştüğü hatalarda terk edemedim, bir tekmede ben vuramadım yani..
kumar olayını öğrendiğimde 6 aylık hamileydim, özü rdiledi söz verdi ve tuttuda, birdaha oynamadı
eve gelmiyor kısmını anlayamadım, eve gelir.
kahveye gidiyor,içmeye gidiyor falan demişsiniz..
yani siz sayınca oluyor ama bizler eşinizin düzgün biri olmadığını söyleyince,aslında eşim çok iyidir moduna giriyorsunuz...

kahveye gidiyor,içmeye gidiyor falan demişsiniz..
yani siz sayınca oluyor ama bizler eşinizin düzgün biri olmadığını söyleyince,aslında eşim çok iyidir moduna giriyorsunuz...

ben eşim çok iyidir demedim bu 1,evliliğimizin ilk 2 yılında bunlar oldu bitti.
moda falanda girdiğim yok laf sokmak için yorum yapmayın lütfen.
son olaya ilişkin sıkıntılarım var, anlıyormusunuz ....

pisikatrla randevum vardı bugün, gittim anlattım yaşadıklarımın büyük bir kısmını
sonuç olarak hafif depresyon geçiriyormuşum, ilaçla destekleyebiliriz dedi.
ilk etapta ilaç kullanmak istemediğimi söyledim.
eşimle birlikte evlilik terapistine gitmemi önerdi,
fevri çıkışlarımı törpülememi ve sakinleşip bu dönemde öyle karralar almamı söyyledi.
kendimi suçladığım bazı konular vardı, faturayı kendine kesme dedi ve HIRSIZIn HİÇMİ SUÇU YOK gibi bir espiri yaptı.
eşimin telefonunu kurcalamamam gerektiğini de söyledi, bizler hekim olarak boşanın yada boşanmayız diyemeyiz, bu süreçte kendinize zaman tanıyın dedi

Allah yardımcın olsun canım benim herşey inşallah düzelir. Ama maalesef bende telefonun bir insanın özeli olduğunu savunanlardanım

canim .
maalesef benim babam da boyle.
o kumar aliskanligini kolay birakmiyorlar . 60 yasina gelecek hala ayni :(
bence o da annemi zaman zaman aldatiyor.
diyecegim o degismiyorlar . annem simdi sinir hastasi resmen biz desen kabga gürültü icinde buyuduk .

diger konunda var zaten . Allah yardımcınız olsun

Back
X