dayanacak gücü kendimde bulamıyorum artık,boşanmak çözüm olurmu :(

Konuşma tarzi seni dışlanmiş hissetirmiş sanırım. Sen de arkadaşınla konuşmalarini göstermek istemezdin öyle değil mi?

Basit birşeyde boşanma konusunu dile getirmemelisin onu boşanmakla tehdit etmemelisin bence. Çünkü bu sanki ben seni bosayinca sen çok üzülür perişan okursun bak ama ben güler geçerim gibi bi anlam oluşturuyor.

Senin eşin çok daha büyük hatalar yapti sana onlari affettin şuan çocuklarin var, daha temkinli olmam gerekirken tam tersi davranıyorsun. Kizip bagirio meydan okuyarak en sonunda umursanmayan he he diyip geçilen taraf olursun bu da seni daha da hırçın olmaya iter.

Olaylari bosanmayla iskillendiriyorsun ama hazir degilsin boşanmak istemiyorken o kelimeyi agzina alma. Sana tamam bosanalim diyimce kaldiramayacaksin bunu. Daha da huzursuz olacaksin.

Sakin ol dicem yine çünkü nedense bende ani parlayan bir insan izlenimi oluşturdun bu da eşini sıkmış belli ki bu huyunu torlulemeye çalış.bosanacaksan da bu şekilde olmasın sakince karar vererek olsun ki sonradan boşandım hata ettim keşke şöyle davransaydim keske böyle yapsaydim diyip bi on senede onun yukuyle yasamak zorunda kalma..

Konuşma tarzi seni dışlanmiş hissetirmiş sanırım. Sen de arkadaşınla konuşmalarini göstermek istemezdin öyle değil mi?

Basit birşeyde boşanma konusunu dile getirmemelisin onu boşanmakla tehdit etmemelisin bence. Çünkü bu sanki ben seni bosayinca sen çok üzülür perişan okursun bak ama ben güler geçerim gibi bi anlam oluşturuyor.

Senin eşin çok daha büyük hatalar yapti sana onlari affettin şuan çocuklarin var, daha temkinli olmam gerekirken tam tersi davranıyorsun. Kizip bagirio meydan okuyarak en sonunda umursanmayan he he diyip geçilen taraf olursun bu da seni daha da hırçın olmaya iter.

Olaylari bosanmayla iskillendiriyorsun ama hazir degilsin boşanmak istemiyorken o kelimeyi agzina alma. Sana tamam bosanalim diyimce kaldiramayacaksin bunu. Daha da huzursuz olacaksin.

Sakin ol dicem yine çünkü nedense bende ani parlayan bir insan izlenimi oluşturdun bu da eşini sıkmış belli ki bu huyunu torlulemeye çalış.bosanacaksan da bu şekilde olmasın sakince karar vererek olsun ki sonradan boşandım hata ettim keşke şöyle davransaydim keske böyle yapsaydim diyip bi on senede onun yukuyle yasamak zorunda kalma..

beni o kadar iyi anladığınızı düşünüyorumki, değerli yorumlarınız için çok tş ederim, ben zaten baktığımda arkadaşlarıyla ne konuşmuş ne yapmış diye ayrıntıya girmedim asla, ahmetle yazışmış mehmetle yazışmış vs diye ne zamanki, eşim bir mekan işletiyor uzaktan akrabası bir kadın yazmış konum atılmış sadece mesajlaşma yok, hayırlı olsuna gidicekmiş onu görünce ayşemi geldi bugün dedim ( daha öncede bu kadınla ilgili sorun yaşamıştık, eşim kefil olmuş, eve icra kağıdı gelmişti ve yine tartışmıştık. eşimse benim onu akrabası olan kadından kıskandığımı düşünmüştü ) oda evet hayırlı olsuna gelmiş yine telefonu kurcaladığımı anladı tabi ve bu olaydan sonra msj saklamıyor telde siliyor buda beni farklı düşüncelere itiyor :( normal konularda ani parlamak gibi bir huyum yok anlamaya çalışırım fikir yürütebilirim çift olarak bu tür sorunlar yaşadığımızda tutamıyorum kendimi, beni rahatlatan bir konuşma yapsa benim yelkenler direk suya inecek ama ben 1 diyorsam o durumlarda 2 fazlasını söylüyor

Belki yaklaşım tarzını degistirmelisin?

Hesap sorar gibi değil, onu suçlar gibi degil her adimindan haberim var ne haltlar yedigini biliyorum havasinda olunca ve de adamda da öyle bir durum yoksa kendini kapana kisilmis gibi hisseder bi zaman sonra da o aslinda yapmadığı şeyleri yapmaya yoneleblir.
Bunu düşün..

tam tersi olsaydi eşin sana bu şekilde davransaydi şuan burda eşimin paranoyak davranislarindan bana guvenmemesinden biktim sürekli birşey yaptığımı dusunuyor beni kontrol ediyor diye konun olacakti :-))

Özellikle böyle durumlarda kendinde hircinlik hissettiğin an koş banyoya elini yüzünü yıka o anki aurandan kurtul bes dakika sonra sakince hallet işini.

Sürekli tepende hesap soran birini istemez ki kimse. Onunla erkek çocuğuna ders verir gibi konuşma. Hesabini sor ama bunu hesap sorduğunu belli etmeden yap

Belki yaklaşım tarzını degistirmelisin?

Hesap sorar gibi değil, onu suçlar gibi degil her adimindan haberim var ne haltlar yedigini biliyorum havasinda olunca ve de adamda da öyle bir durum yoksa kendini kapana kisilmis gibi hisseder bi zaman sonra da o aslinda yapmadığı şeyleri yapmaya yoneleblir.
Bunu düşün..

tam tersi olsaydi eşin sana bu şekilde davransaydi şuan burda eşimin paranoyak davranislarindan bana guvenmemesinden biktim sürekli birşey yaptığımı dusunuyor beni kontrol ediyor diye konun olacakti :-))

Özellikle böyle durumlarda kendinde hircinlik hissettiğin an koş banyoya elini yüzünü yıka o anki aurandan kurtul bes dakika sonra sakince hallet işini.

Sürekli tepende hesap soran birini istemez ki kimse. Onunla erkek çocuğuna ders verir gibi konuşma. Hesabini sor ama bunu hesap sorduğunu belli etmeden yap

:) tesbite gel, bu kadar olur
son derece haklısınız, annemde buna benzer cümleler kurdu.
uslubum yalnış ama kendime engel olamıyorum :(
iç sesimle konuşuyorum çoğukez, eşim öyle ahım şahım çok yakışıklı bir erkek değil,
hödüklükte son derece mevcut :) ( sen neden bu hödüğü seviyorsun dediğini duyar gibiyim )
ilgi, istiyorum, sevgi istiyorum, bunları istiyorum çünki ona karşı fazlasıyla gösterdiğimi düşünüyorum.
hergünüm geçmişimi aramakla geçiyor, özenilesi bir hayatım vardı desem yalan olmaz artık 30 yaşında genç bir ihtiyarım ben hayırlısı demekle yetiniyorum ...

Alkolik, altinlarinida harcıyor, kumar bazda hahaha film gibi âdamlardan şutla ya böyle adamdan ne baba nede eş olur!!

Eklentiler

• images-1.webp
    images-1.webp
    5 KB · Görüntüleme: 56
Gerçekten sadece meraktan soruyorum sizi tenkit falan değil amacım nası sevebiliyosunuz bunca şeyden sonra nasıl oluyo yani o şey aklım almıyo benim

insanlar hata yapabilirler, benim eşimde hata yaptı ve kumara bulaştı bunu alkol seyretti..
onun çaresizliğini, düşmüşlüğünü görüp bir tekmede ben vuramadım o dönemde 6 aylık hamileydim özür diledi bir daha yapmayacağına söz verdi ve sözünüde tuttu.

onun bu şekilde hatalar yapması, iyi bir baba olduğu gerçeğini değiştirmedi.
evine bakmayan sorumsuz bir insan haline getirmedi,
evet eşimi seviyorum, yaptıkları ağır şeylerdi ama, evlatlarım için göz yumdum, bir çırpıda boşayabilirdim.
umarım merakınızı gidermişsinizdir

Sevgili olduğumuz dönemde, nisanlilik dönemi de dahil karşımızdakinin karakterini hal ve hareketlerini neye ne kadar tepki verdiğini başı sıkışınca neye başvurduğunu küfüre mi şiddete mi yoksa başka birşeye mi bunları çok iyi gözlemlememiz lazım. Çok aşığızdir çok seviyoruzdur hatalarını görmezden geliyoruzdur hemen iki güzel lafa aldanıp affediyoruzdur. Bunu yapmamalıyız can ciğer olalım tabi ama lütfen hemen yumusamayin ileride altta kalan taraf siz oluyorsunuz. Tepkinizi koyun gerekirse hep hatırlatın bunu ona. Sonra gün geliyor böyle sen karışamazsın sen kim oluyorsun diyorlar siz de öylece kalıyorsunuz. Bu şansı ona vermeyin. Ha sevgili olduğunuz dönemde hataları olmuştur ama siz çok aşık olduğunuz için düzelir ya zamanla demissinizdir alttan almışsınızdir. buda yanlış. Huylu huyundan vazgeçmez. Yaş kaç olursa olsun.karsimizdaki insanı iyi çözmek lazım onun atacağı adımı ondan önce tahmin etmemiz gerek mutluluğun formülü bu belkide

Cnm kolay kolay Boşan demem ama bu adamdan adam olmaz yazık olmuş sana güzelim ya bilmiyorum kib en berbat evlilikler bile kurtarilabiliyor süründur biraz bence

Sevgili olduğumuz dönemde, nisanlilik dönemi de dahil karşımızdakinin karakterini hal ve hareketlerini neye ne kadar tepki verdiğini başı sıkışınca neye başvurduğunu küfüre mi şiddete mi yoksa başka birşeye mi bunları çok iyi gözlemlememiz lazım. Çok aşığızdir çok seviyoruzdur hatalarını görmezden geliyoruzdur hemen iki güzel lafa aldanıp affediyoruzdur. Bunu yapmamalıyız can ciğer olalım tabi ama lütfen hemen yumusamayin ileride altta kalan taraf siz oluyorsunuz. Tepkinizi koyun gerekirse hep hatırlatın bunu ona. Sonra gün geliyor böyle sen karışamazsın sen kim oluyorsun diyorlar siz de öylece kalıyorsunuz. Bu şansı ona vermeyin. Ha sevgili olduğunuz dönemde hataları olmuştur ama siz çok aşık olduğunuz için düzelir ya zamanla demissinizdir alttan almışsınızdir. buda yanlış. Huylu huyundan vazgeçmez. Yaş kaç olursa olsun.karsimizdaki insanı iyi çözmek lazım onun atacağı adımı ondan önce tahmin etmemiz gerek mutluluğun formülü bu belkide

şimdiki aklım olsa diye başlayacağım söze, asla 25 ten önce evlenmezdim.farklı şehirlerde yaşadığımız için nelere nasıl tepki verdiğini pek fazla gözlemleyemedim.çıkarken ve nişanlıyken anlayışlı sevecen sakin bir yapısı vardı.
keşke sevgili olduğumuzda hataları olsa idi yada nişanlıyken, herşey o kadar güzel gidiyorduki..
bazen eşime baktığımda nasılda görememişim bazı gerçekleri diyorum.

Cnm kolay kolay Boşan demem ama bu adamdan adam olmaz yazık olmuş sana güzelim ya bilmiyorum kib en berbat evlilikler bile kurtarilabiliyor süründur biraz bence

giden gençliğimemi yanayım,
sevdiğim uğruna vazgeçtiğim yaşantımamı bilemiyorum :(
yada sevdiğim adamın gözümün içine baka baka bana bunları yaşatmasınamı..

çaresizlik o kadar zorki, düzelir, evlatlarım var babasız büyümesinler vs vs sağlıklı karar veremediğimi görüyorum acı ama gerçek

Peki bir soru da benim sormama izin verin ; adamın watss up konuşmalarına eriştiniz diyelim, bir ilişkisi olduğunu öğrendiniz, boşanacak mısınız o zaman ?

Kendine bu kotulugu neden yapiyorsun acaba seninle ilgilenmiyor bosan gitsin sende hayatina bak bu zamana kadar aglamissin bundan sonrada omrun aglamaklami gecsin istiyorsun

Kendine bu kotulugu neden yapiyorsun acaba seninle ilgilenmiyor bosan gitsin sende hayatina bak bu zamana kadar aglamissin bundan sonrada omrun aglamaklami gecsin istiyorsun

2 evladım var ve kolay değil boşanıyorum diyebilmek :(
bir mesleğim yok, çocuklarıma bakabilecek bir gelirimde yok, hep düzelir gözüyle baktım.
2 çocukla baba evine dönmek beni korkutuyor, babam ters bir insan...
o gücü kendimde hiç bulamadım fakat beni aldattığını öğrenirsem herşeyi göze alarak boşanırım.

Back
X