Herkese merhabalr diliyorum derdim baya çok nasıl anlatsam bilmiyorum .3 yıllık evliyim sürekli şiddet gördüm beni sahiplenmeyen değer vermeyen bir eşe sahibim bana nefret edercesine bakan benden igrenen bir eşim var evliliğinin ilk iki ayı sadece mutluydum çoğu zaman komşumun verdiği ymeklerle karnım doydun eşim sadece bakliyat ürünleri alırdı pazara 6 haftada çıkar orda burda haftayı geçirdi oğluma süt alırken bile beni tartaklardi. Hepsimi geçtim kafama bu konu çok takılıyor eşim cinsel anlamda yanıma hiç yaklaşmaz ben yaklaşınca iter istemiyorum der çirkin biri değilim ama sürekli böyle yanına yaklaştığımda arkasını döner yatar karı kız ayağı da yok sadece ev arkadaşı gibiyiz yemeğini yer konuşmaz çocukla biraz oynar sabaha kadar okey oynayabilor hiç uyumasa dert değil beni bana iğrenç hissettiriyor sanki ben dunyanaiin en çirkin insanıyım gibi cinsel anlamda hele yüzüme bakmaz bu nasip bir es anlamıyorum benim zorumla olduğunda söylemesi ayıp hemen boşalır bi dk bile sürmez öpmez bile beni sanırım sadece beni tatmin etmek için bu sonra döner arkasını yatar bakmalıyım bilmiyorum şuan ailemin yanındayım bosanma davası açıcam ama sizce bu adam niye böyle yapıyordu bana ben artık çok tükendim yardımlarınıza ihtiyacım var kimseye de dile getiremiyorum yoruldum artık hayatta o kadar kötü bi durum ki bi evladım var onun için çok dayandım çok şiddet gördüm piskolojik olarak zaten kötüyüm napmaliyim