Nerde öğretmenlik yapıyorsunuz bilmiyorum, belki sizden daha zor durumda çocuklarından ayrı anne babalar da tayin istiyor olabilir, onların önüne geçecek bir durum mu sizinki? Eşinizden boşanmış olmanız ayrı bir konu, şuanki şartlarınız da iyi olmayabilir ama mesleğiniz var bu soğukta kalacak yeriniz var. Negatife değil pozitife odaklanın, isyan etmek kolay olan gerçekten, olumsuzluklar da geliyor aklımıza evet ama hemen iyi şeyleri düşünün ardından, sağlığınız aileniz mesleğiniz paranız varsa çok şükür. İnsan isyan ettikçe elindekileri de kaybediyor genellikle. Belki burda kalmak sizin için daha hayırlıdır bilemezsiniz ki, torpille vs halletme konusundan hoşlanmıyorum çünkü başkalarının hakkına girme ihtimali yüksek. Sizin hakkınız yenmiş olsa da siz bu yollara başvurmayın benim önerim, Allah hayırlı kapılar açacaktır elbette, insan olarak bizim en büyük problemimiz elimizdekilere şükretmeyi bırakıp biz de olmayanlar için üzüntü duymak. Gün gelir nasip de varsa evlenirsiniz çocuğunuz da olur belki memlekete öyle gidersiniz, üzülmeyin Allah sabredenlerle beraberdir.