Dayanacak gücüm kalmadi

Çok haklısınız ama zoruma giden memlekette boş kadro var ama nedense kabul edilmiyorum başkası da geçmiyor referans olmadığı için kabul edilmiyor. Eğer o kadro benim hakkımsa bende geçmek istiyorum

Siz bilirsiniz siz de yipranicaksiniz bu sekilde.. anlamayan anlamiyorki be canim ugrastiginla kalirsin.. merak etme ilk adimi duzgun atamayan 2 nciyi de pek beceremez zaten hakknzda hayirlisi
Defalarca anlaşmalı boşanalım dedim evimi tayinimi ayarlayayım sessizce boşanalım dedim. O ise gece 12de beni evden kovmayi tercih etti.
Yüzüm gözüm sis annemin karşısına çıktım. Bende istemiyorum uzamasını ama bazı şeyleri sindiremiyorum

Öncelikle yaşadıklarımızı sindirin, evet bunlar başıma geldi ama sonunda herşey geçecek ve düzelecek diye kendinizi motive edin. Sonuçta öğretmen evi ne kadar kötü olabilir ki...
Siz yaşananlardan dolayı herşeyi olumsuz olarak algılıyorsunuz ama olumlu olan taraflar da var illa ki...
Erkenden fark edip dönebilecek cesaretiniz var, güçlüsünüz ve paranız var. Rabbim her zaman rabbim eder, dua edin içinizden geldiği gibi sonuçta yaratıcımız o bazı şeyleri çok da sorgulamamak lazım.
Hayat kısa ne olur kendinize üzülmeyin.
Davada umduğunuzu bulursunuz inş.

Haklısınız aslında içinde bulunduğum ruh hali nedeniyle kötü algılıyorum oda soğuksa bana 2 kat soğuk geliyor olabilir. Ve hep kendi evimi özlüyorum 2 ayda kalsam onun yüzünden bu haldeyim diyorum ve bu düşünceyi atamıyorum

Hemen o olumsuz düşüncenin yerini olumluya çevirin bakış acısı diyorlar ya o durum inanın. Geçmisteki birçok şeye boşu boşuna üzüldüğümü fark ettim. Hayat bu imtihan dünyası ve sabır lazım bize. Üzülmeyin desek de üzüleceksiniz ama hepsi birer anı olacak. Hayat kısa gezin, tozun hayat su gibi akıp gidiyor seyrettin suyu siz de suya karışın...

Ocak ayında öğretmenler için özür grubu tayini olacak boşanma dilekçenizle başvurabileceğinizi düşünüyorum.İdarenizden ya da il millieğitimde aklı başında birilerinden bilgi alabilirsiniz.Hatta bence 147 yi arayın bilgi verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…