• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanacak gücüm yok

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
daha gencligimin baharindayim 19 yasindayim
Son 6 aydir hastaliklar,hastaneler,doktorlar,tahliller peşimi bırakmadı ama BOŞUNA cunku hastaligimin modern tipta tedavisi yok
Dayanamiyorum artik psikolojim oyle yiprandi ki
Ben de herkes gibi gezmek eglenmek mutlu olmak istiyorum
Yasama istegim hic yok haberlerde deprem uyarisi veriyolar keske diyorum, keske olsem o depremde kurtulsam
Annemin babamin hali dusunduruyor bir tek beni yoksa gercekten bir saniye bile yasamak istemem al canimi diye dua ederim
İbadetlerimi yapmaya calisiyorum dua ediyorum ama içim daralıyor bir türlü rahatlayamıyorum :KK43:
Psikiyatra gittim ilacı dayadı psikologa haftalik 200 tl verecek param da yok. O yuzden hic bunu onermeyin zaten hastane yuzu gormek istemiyorum artik.

Son düzenleyen: Moderatör:
böyle negatif düşünürsen asla mutlu huzurlu olamazsın ki. İyileşemezsin de. Sağlığını düzeltmeye bak önce, iyiki gençsin, bi çok hastalığı daha kolay atlatabilirsin. Ki 6 ay çok az bir süre, en basitinden kolun kırılsa 6 ay hastanelere gidip geliceksin yani şuan isyan etmen doğru değil. Sağlığın düzelsin her şey yoluna girer zaten merak etme kendine iyi bak öleyim diye de düşüüp durma daha uzun bi ömür var bak ne güzel ailen yanında seni seviyorlar ölüp napıcaksın.

böyle negatif düşünürsen asla mutlu huzurlu olamazsın ki. İyileşemezsin de. Sağlığını düzeltmeye bak önce, iyiki gençsin, bi çok hastalığı daha kolay atlatabilirsin. Ki 6 ay çok az bir süre, en basitinden kolun kırılsa 6 ay hastanelere gidip geliceksin yani şuan isyan etmen doğru değil. Sağlığın düzelsin her şey yoluna girer zaten merak etme kendine iyi bak öleyim diye de düşüüp durma daha uzun bi ömür var bak ne güzel ailen yanında seni seviyorlar ölüp napıcaksın.

Onemli olan 6 aydir gidip gelmem degil ki gidip gelmemin hicbir işe yaramaması.
Gercekten gelecekten oyle korkuyorum ki 1 ay sonra okul aciliyor istanbula donecegim yine yalniz kalacagim uzakta her sey daha da zor oluyor :(

Son 6 aydir hastaliklar,hastaneler,doktorlar,tahliller peşimi bırakmadı ama BOŞUNA cunku hastaligimin modern tipta tedavisi yok
Yasama istegim hic yok haberlerde deprem uyarisi veriyolar keske diyorum, keske olsem o depremde kurtulsam
Annemin babamin hali dusunduruyor bir tek beni yoksa gercekten bir saniye bile yasamak istemem al canimi diye dua ederim
İbadetlerimi yapmaya calisiyorum dua ediyorum ama içim daralıyor bir türlü rahatlayamıyorum :KK43:
Psikiyatra gittim ilacı dayadı psikologa haftalik 200 tl verecek param da yok. O yuzden hic bunu onermeyin zaten hastane yuzu gormek istemiyorum artik.
Butun hastaliklarin ilaci moral sakın unutma. Hastaliğini unut ve eski yaşantina dön.Yakın arkadaşimin tipta tedavisi olmayan bir hastaligi var. 15 yildir hastaliği çekiyor ama o yokmuş gibi davraniyor. Çok şukur hastaliğin belirtileri çok azaldi. Kullandiği ilaclar sebebiyle doktor çocugun olmayabilir demişti ama 2 çocugu oldu. Asla ümitsizliğe kapilma sadece mutlu bir hayat surmeye bak

Bir de soyle dusun, hastaliginin caresinin olmadigina inanmissin. Yapilacak bir sey olmadigina da inanmissin. Peki kendini yiyip bitirince duzelecek mi? Hayir belki daha kotu olacak. Hep soylerim, her tur hastaligin en iyi tedavisi moraldir. Madem yapilacak bir sey yok, takma. Bir sure takmayinca zaten kendindeki degisimi sen de goreceksin. Bunun hastaligina da yansiyacagina inaniyorum.

Bu yaşında bu kadar dert çok fazla herşeyin bir çözümü vardır hepimiz hergün kimbilir nelerle savaşıyoruz pes etmek yok yola devam hayat böyledir bir dert biter öbürü başlar...... Rabbim sana ve tüm haslarımıza şifa versin üzülmeyin lütfen buda geçer elbet ......

Ben 19 yaşında abimle top oynuyordum :D hicbir beklentimde yoktu. Kimsede o yaşta deli gibi gezmiyor yada ben tanimiyorum. Okulun bitsin gezersin sende bu yaşında kendine çok dert edinmissin. Ne güzel ibadet ediyormussun. Allah kabul etsin. Ibadet edip sonra keşke depremde ölsem diye şeyler demen olmamış. Allah acil şifa versin

Gecmis olsun...her hastalik bir dusunce urunudur..misal goz sorunu olanlar gercekleri gormekten kacanlardir yada atalardan kalma bir hastalik karmasidir derin konular yani...hastaligin nedir bilmiyorum ama muhtemelen hastaligindan once de genel bir negatif ruh halindeydin...zira tetikleyen sebep bu olmustur...tipta care yoksa (ki cok saskinim hastaligin nedir acaba) mutlaka enerjisel duzlemde calis...karma temizleme cakra dengeleme vs...

Onemli olan 6 aydir gidip gelmem degil ki gidip gelmemin hicbir işe yaramaması.
Gercekten gelecekten oyle korkuyorum ki 1 ay sonra okul aciliyor istanbula donecegim yine yalniz kalacagim uzakta her sey daha da zor oluyor :KK43:
Ben de istanbulda okuyorum mutluyum ya niye öyle dedin ki güzel şehir bence. Arkadaşların vs yok mu

Canm ne hastasisin?Ergenlikte insanlar depresif olabiliyor her seyin cozumu vardir uzulme

annene babana cok uzuldum simdiki genclik tatminsiz sukursuz ve hedefsiz yasama istegim yok diye bir dert 19 yasinda cok uzucu bir hedefin olmadigindan boyle dusunmen

Sen disarda gorduklerini cok dertsiz tasasiz mi saniyorsun. Hicbir sey gorundugu gibi degil. Seni boyle dusunmeye sevk eden ne varsa sosyal medya vs. Bir sure uzak durmalisin.
Okullar acilmadan biran ince psikolog ile gorus. Orayi bilmem ama benim yasadigim yerde 80 lira falan o kadarda abartı bir fiyatı yok iyi arastirdin mi.
Lutfen daha 19 yasindayim diyorsun kendin icin yap. Profesyonel bir yardım al.

Back
X