Dayanamadım babamı aradım

İşte kadınlar kulübünü bu yüzden çok seviyorum, ağzınıza sağlık

Babamı aramış olmam onun için her seyi bitirmiş öyle söylüyor

Burada bir yanlışlık yok mu?
Yani bunun tam tersi olması ve sizin için her şeyin bitmiş olması gerekmiyor mu?
Yani eşinizin bu cümleyi kurması yüzsüzlükten, zeytinyağı gibi üste çıkmaktan başka bir şey değil.
Neden bu yüzü veriyorsunuz?
Sokak ortasını geçtim evde bile bu aşağılanmalara katlanmamak gerekirken neden hala bu muameleye izin veriyorsunuz?
Bir de babanız eşinizi azarlamak yerine "bırak gel, arkandayız" demiyorsa orada da ayrı bir sorun vardır.
Kaldı ki buna bile gerek kalmadan sesini yükselttiği anda bırakıp gitmediğiniz sürece bu devam edecek.
Kendinize değer vermediğiniz sürece hiç kimse size değer vermeyecek.
Umarım bunu bir an önce idrak edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Babanız niye dur kızım orada gelip alıyorum seni yada eve gel demiyorda bu adama telefonda ders veriyor?
Büyük konuşmak istemem ama kızim var benimde,arasa anne böyle böyle dese,gider çeker alırım kızımı,telefonda birşey derim sinirlenir sinirini kızımdan çıkarır diye korkarım bırakamam.
Ki eşiniz de bunun sinyallerini vermiş.
Sanki babanız uyarmışta susup oturmuş özür dilemiş. Yoo daha da karısacak ortalık falan demiş yüzsüz yüzsüz.
Bilemedim size ne denir ama çocuk doğurmayın demek istiyorum.

Öyle işte maalesef kadın gibi yetişmiş. Daha da beteri şimdi akşama her şey daha kotu olacak ailelerimiz birbirine düşecek vs diyor. Napcaksin dedim babana mi şikayet edeceksin sende beni dedim
Sizi tehdit etmesine izin vermeyin istediğini yap istediğine söyle kimin kime düştüğü umrumda değil diyin açıkça. Bir şey olursa da ailelerimiz senin saçmalıkların yüzünden birbirine düştü diye azarlamaktan çekinmeyin. Resti çekmezseniz size nazlanmaya devam edecek gibi duruyor. Babanız damadıyla konuştu diye köprüler yıkılacaksa da yıkılsın zaten.

Babama gel beni buradan al dersem saniyesinde alır onu da mahveder ama şuan diyemiyorum
Demenize gerek yok ki.
Normal şartlarda, kızı ağlayarak babasını arayacak raddeye geldiyse, kızı istemese bile babası alıp onu götürmeli bir kendine getirmek için.
Çünkü o koşullarda bir kadın sağlıklı düşünemiyordur ama babanız düşünebilir.
Ben onu ağlatasın diye mi emanet ettim sana diyebilirdi.
Nasihat vermek evresi başka konularda olur. Konuşup ortak karar verilemeyen durumlarda, üçüncü bir fikir olarak, tecrübe olarak verilir.
Ben size gerçekten üzüldüm. Yermek için söylemiyorum. O kadar yalnızsınız ki.

Çok manipülasyon yapıyor eşim coook. Savunacak ağzımı açacak takatim bile kalmadı. Babama az önce telefonda dedim kolumdan tuttu falan diye. Sakın kendini yıpratma terapi süreci devam etsin baktin olmuyor bakarız çaresine dedi

Sizi hatırladım.Özellikle eve bırakalım dediğiniz konularda sokakta tartışarak kendini ve sizi surekli rezil ettigine dair konu acmistiniz. Nişanlılık döneminde esinizin bu şekilde davranışları var miydi yani öfke kontrol problemi. Babanizi aramakla iyi yapmissiniz bence. Tedaviye devam etmiyor musunuz

Ben nasihat diyorum fakat bagirtisi dışarı duyuluyordu babamın, kızım bir daha sakın ağlayarak beni aramasin dediğini duydum.

Eşimle ben başka şehirde memuruz ailem başka şehirde.

Çıkın gidin baba evine.
Eşinizde tedavi mi oluyor ne yapıyor,adam olup gelsin. Sokak ortasında bu yapılanlar olmaz,bir adım ötesi dayak zaten.

Ben nasihat diyorum fakat bagirtisi dışarı duyuluyordu babamın, kızım bir daha sakın ağlayarak beni aramasin dediğini duydum.
Kurban olduğum, isterse kırk dünyanın lafını saysın, sizi orada bırakmış.
Olması gereken bu değil. Egosu yerle bir edilmiş şiddet eğilimli bir erkek, o kavgadan sonra size insan gibi mi davranacak sanıyorsunuz?

Boşanır mısınız boşanmaz mısınız siz bilirsiniz. Ama yaptıkları da karşılıksız kalmamalı, her an elinden kayıp gideceğiniz gerçeği ile yaşamalı, 10 çocuk da doğurtsa o kolu bi daha sıktığı anda her şeyin biteceğini ona aşılamanız lazım. Ama önce içinizdeki kaybetme korkusunu silmenizi gerekiyor. Türlü türlü eziyetleri çektikten sonra soğumanın hiçbir anlamı yok.

Benim de anladığım babamda dahil olmak üzere eşime şans veriyoruz farkında olmadan. Çocuk ruhlu kötülük düşünmeyen en azından kötü birisi diyemeyeceğimiz bir insandı saygısı hat safhadaydi sanırım ailemde bir çırpıda silmiş olmak istemiyor. Fakat bu yaptıklarını hiç kimse ben de dahil ondan beklemedi. Demek ki kendini çok güzel gizledi

bu ana baba aramayı da bu forumda öğrendim adam boşanmak ister tutar kızın babasını arar kız resmen sokak ortasında şiddet görür tutar babasını arar . Siz karşınızdakini de beyinsiz sanıyorsunuz , noldu babanızı aradınız aklınızca göz dağı verdiniz ama kuzu kuzu o eve gidip oturacaksanız şu hareketleri yapıp adamı daha da cesaretlendirmeyin o a yapmanız gereken tek şey polisi aramak öyle yalandan değil ciddi ciddi polisi arayıp şikayetçi olup adama sktr çekip boşanmak.

İnanamıyorum ya wpden falan engellemiş instagramdan takipten çıkmış şaka gibi koca bir saka

İnanamıyorum ya wpden falan engellemiş instagramdan takipten çıkmış şaka gibi koca bir saka
İşte onu anlatmaya çalışıyorum size. Şu an o kadar değersiz oldunuz ki gözünde. Babanız sizi gelip alsın. Madem gel dersem gelirdi diyorsunuz. Arayın ve gel deyin.
Sizi kimse bu hallere düşürecek cesareti bulmasın bir zahmet.

Ne olacak hiç kestiremiyorum. Şuan için öyle keskin bir hamle yaparsam eşim onu anlayabilecek olgunlukta olmadığı için işler iyice sarpa sarar. Bugün sanirim bir çok şey netlesecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…