- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
- Konu Sahibi mellykelly
-
Ne kadar çok korkuyorsunuz onu kaybetmekten. Tam tersi olmalıydı şu durumda.Ne olacak hiç kestiremiyorum. Şuan için öyle keskin bir hamle yaparsam eşim onu anlayabilecek olgunlukta olmadığı için işler iyice sarpa sarar. Bugün sanirim bir çok şey netlesecek
Lütfen kendinize dürüst olun ve babamla gidersem eşim burnunu düşürüp beni almaya bile gelmez, acele posta ile boşanma protokolünü yollar imzalamam için deyin.Ne olacak hiç kestiremiyorum. Şuan için öyle keskin bir hamle yaparsam eşim onu anlayabilecek olgunlukta olmadığı için işler iyice sarpa sarar. Bugün sanirim bir çok şey netlesecek
Akşama psikologumuzla randevumuz var. Hemen kestirip atmak istemiyorum bilmiyorum yanlis yapıyorum belli ki fakat net kararlı değilimNe kadar çok korkuyorsunuz onu kaybetmekten. Tam tersi olmalıydı şu durumda.
Başka yorum yapmayayım ben.
Herkes yaşadığı ve aldığı kararların sonuçlarını yaşamalı demek ki.
Hayır gelir. Fakat o noktalara taşıyıp iyice yıpratmak istemiyorum bazı şeyleri yanlış mı düşünüyorum . Kaldi kafama göre kalkıp gidemiyorum memurum ve yillik iznim yokLütfen kendinize dürüst olun ve babamla gidersem eşim burnunu düşürüp beni almaya bile gelmez, acele posta ile boşanma protokolünü yollar imzalamam için deyin.
Yani bazı sebeplerden gidememenizi anlıyorum, ama yakında herkesin içinde sokak ortasında dayak yiyeceksiniz, sizce de yeterince yıpranmamış mı bazı şeyler? Şiddet böyle başlıyor, yaptırım görmeyince katlanarak devam ediyor. Eşimin bir akrabası sokak ortasında karısını dövermiş hep, kadın yıllardır sevgisiz ve sürekli dayak yediği bir evlilikten yılıp, çocuğunu geride bırakmayı göze alıp kaçmış başka adamla. Yıllar süren sevgi açlığı gözünü döndürmüş, hiçbir şey görmemiş o saatten sonra gözü. Çocuğu bırakmasına rağmen kimse kadına haksız diyemiyor. Da, böyle olmasına gerek yoktu. Baştan bir şeylerin önü alınsa böyle bir facia yaşanmazdı.Hayır gelir. Fakat o noktalara taşıyıp iyice yıpratmak istemiyorum bazı şeyleri yanlış mı düşünüyorum . Kaldi kafama göre kalkıp gidemiyorum memurum ve yillik iznim yok
Ahh habire kocasını savunan asalak kadınlar gibi olmak istemiyorum fakat çok fazla kestirip atmama sebebim varYani bazı sebeplerden gidememenizi anlıyorum, ama yakında herkesin içinde sokak ortasında dayak yiyeceksiniz, sizce de yeterince yıpranmamış mı bazı şeyler? Şiddet böyle başlıyor, yaptırım görmeyince katlanarak devam ediyor. Eşimin bir akrabası sokak ortasında karısını dövermiş hep, kadın yıllardır sevgisiz ve sürekli dayak yediği bir evlilikten yılıp, çocuğunu geride bırakmayı göze alıp kaçmış başka adamla. Yıllar süren sevgi açlığı gözünü döndürmüş, hiçbir şey görmemiş o saatten sonra gözü. Çocuğu bırakmasına rağmen kimse kadına haksız diyemiyor. Da, böyle olmasına gerek yoktu. Baştan bir şeylerin önü alınsa böyle bir facia yaşanmazdı.
3 aylık evlilikte terapilik oldunuz ve adamın yüzde 80 (YÜZDE 80) düzelmiş hali bu yani. Siz doğmadan ölmüşsünüz haberiniz yok.Ahh habire kocasını savunan asalak kadınlar gibi olmak istemiyorum fakat çok fazla kestirip atmama sebebim var
Terapi neticesinde olumsuz hataları yüzde seksen bıraktı. Öfke kontrolü noktasında sıkıntısı var. Sevgisini ilgisini fazla fazla veren ve bekleyen karşılığını göremeyince kuduran birisi
Bilinçsizce yaptığım bir evlilik mi oldu yoksa çok bariz red flaglari vardı fakat goremedim mi bilmiyorum resmen kendi basimi yaktim3 aylık evlilikte terapilik oldunuz ve adamın yüzde 80 (YÜZDE 80) düzelmiş hali bu yani. Siz doğmadan ölmüşsünüz haberiniz yok.
Yüzde 80 düzelmiş hali bu olan adamı görmemek için baya uğraşmış olmanız lazım.Bilinçsizce yaptığım bir evlilik mi oldu yoksa çok bariz red flaglari vardı fakat goremedim mi bilmiyorum resmen kendi basimi yaktim
Kolumdan sıkı sıkı tutup yürü evde konuşacağız diye cekistirdi.
senin gibi kolu sıkılan dışarıda bağırılıp aşağılanan avukat yerine babasını arayan bir kadına sırf babanı aradığı için içinde herşeyi bitirMİŞ. Aa kıyamamm. Bundan sonra yapılacak şeyi mi soruyorsun BOŞAN.Babamı aramış olmam onun için her seyi bitirmiş öyle söylüyor
Babanızı aramakla çok iyi yapmışsınız. Bir de utanmadan herseyi bitirdiğini soyluyor aciz herif . Eşinizin ofke problemi konuşma terapisiyle düzelecek birsey değil acilen psikiyatriste görünmeli, ilaç kullanmalıEvet okudunuz. Yine kıskançlık yine kavga yine rezillik. Sokağın ortasında kolumdan tutmalar bagirmalar öfke krizleri gecirmeler. Herkesin bize bakması. Dayanamadım babamı aradım ağlayarak eşim de yanımdaydı. Babam eşimle yarım saat konuştu. Muhtemelen kızdı . Kızımı tasiyabilecegini düşünerek sana emanet ettim falan demiş. Sokakta tartisilmaz ne konusacaksaniz evde konuşun falan demiş. Senin kızın seni ağlayarak arasa ne yaparsın vs vs. Biraz da tehditvari konuşmuş. Eşim arayamam zannediyordu beti benzi atti konuşurken. Ama beni çaresiz hissettirdi. Başka çarem yoktu onu sakinlestirecek. Üç aylık evlilikte olanlar bunlar. Bundan sonrası ne getirecek hiç bilmiyorum. Babamı aramış olmam onun için her seyi bitirmiş öyle söylüyor
Aileler birbirine düşerse düşsün. Hatta böylesi senin için daha iyi olur. Sana tavsiyem daha çok başındasın sanırım çocuğunda yok . Bırak herseyi sen cesaret edip anlat ailelere. İlaç kullanmazsanız onu terkedecegini söyle. Ve asla ama asla esin düzelmeden iyi hallerine aldanıp çocuk yapma. Çünkü bu öfke 10 çocuklu olsa da çocukların yanında devam edip daha berbat bir hal aliyorÖyle işte maalesef kadın gibi yetişmiş. Daha da beteri şimdi akşama her şey daha kotu olacak ailelerimiz birbirine düşecek vs diyor. Napcaksin dedim babana mi şikayet edeceksin sende beni dedim
Utanmıyor gerçekten ben erkek olcam da karıma bunları yaşatacagim. Karım suçlu dahi olsa sırf erkekligimden babasını aramak zorunda kaldı diye kendimi kötü hissederim. Karı gibi wp insta engelliyor inanamıyorumBabanızı aramakla çok iyi yapmışsınız. Bir de utanmadan herseyi bitirdiğini soyluyor aciz herif . Eşinizin ofke problemi konuşma terapisiyle düzelecek birsey değil acilen psikiyatriste görünmeli, ilaç kullanmalı
Utanmıyor gerçekten ben erkek olcam da karıma bunları yaşatacagim. Karım suçlu dahi olsa sırf erkekligimden babasını aramak zorunda kaldı diye kendimi kötü hissederim.
Karı gibi wp insta engelliyor inanamıyorum
Üzüldüm umarım sizin için en hayırlısı olur. Akşam neler olur kestiremiyorum demişsiniz buraya yazın lutfen merak ettim. Insallah eşiniz denen herifin aklı başına gelir. Böyle seven bir kadını kaybetmez.Utanmıyor gerçekten ben erkek olcam da karıma bunları yaşatacagim. Karım suçlu dahi olsa sırf erkekligimden babasını aramak zorunda kaldı diye kendimi kötü hissederim. Karı gibi wp insta engelliyor inanamıyorum
Başka bir odada oturuyor şuan hiç konuşmuyor. Salondaydi salona geldim kalktı başka odaya geçti. Saat sekizde terapimiz var katilacak mi bilmiyorum gerçekten ruhum daralıyor artıkÜzüldüm umarım sizin için en hayırlısı olur. Akşam neler olur kestiremiyorum demişsiniz buraya yazın lutfen merak ettim. Insallah eşiniz denen herifin aklı başına gelir. Böyle seven bir kadını kaybetmez.
Hangi detaylarSiz mlknr21 adlı üye değil misiniz? Konular farklı olsa da tüm detaylar aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?