Dayanamadım eski erkek arkadaşıma yazdım!

Konusunda beğenmedigi tüm yorum yapanlari sirayla dolasicak herhalde. Benim de dikkatimi cekti

HIHIH.OLABİLİR SEN VAR MIYDIN GÖREMEDİM VARSAN SANA GEÇEYİMMALLAHIM YA ADABIIYLA SAYGISIYLA YORUM YAPANA TEK LAFIM OLMAZ. AMA HADDİNİ AŞIP HAKARET EDENLERE KONUM KAPANMASI SEBEBİYLE CEVAP VEREMMEMDEN DOLAYI ,BENIM HAYATIMLA DALGA GEÇENLARİN BİR KAÇININ ACTIĞI KKONULARDAN HAYATINA BAKIP,MUHTEŞEM HAYATLARINA BENDE KENDİLERİNİN YAPTIIĞI KADAR OLMASA DA YORUM YAPMAK İSTEDİM . BU KADAR!

Yoo konuna yorum yapmadim yapsaydim da dalga gecmezdim.

Yalnız bravo diyorum, nokta atışı yapmışsınız resmen..

Ben onlar kadar vicdansız, acımasız, haddini bilmeyen biri değilim yine de. saygıyı bozmadan eleştirebiliyorum en fazla. tutup asalak vs. demiyorum kendilerinin dediği gibi..oysa cok hakeden varken bunu..

Boş iş boş şeyler, bir şeyler bir şeyler...

Yoo konuna yorum yapmadim yapsaydim da dalga gecmezdim.
bende zaten gerçekten dalga geçen , hakaret eden birkaç kişiye yazma ihtiyacı duydum sadece. çünkü kimse burda 4 *4 lük değil. kimse kimseden üstünde değil. herkesin kendine göre doğruları ve yanlışları var. snin farklı savunduğunn bir fikir varsa bunu saygı çercevesinde sunarsın hakaret ederek, küfür ederek deil. bu çok fazla. anladınız mı?

YAAA ALLAH AŞKINA.. ŞU BİRİLERİNİ ELEŞTİRMEDEN ÖNCE BİR DÖNÜN KENDİNİZE BAKIN BU BİR..
İKİNCİSİ DE ACABA NEDEN YAPIYOR BİR SEBEBİ VAR MI DİYE O BEYNİNİZİ KUKLLANIP BİRAZ YORUN KENDİNİZİ..

Hayatına belki biri girmiştir ve kız arkadaşı sizden rahatsız oluyordur.

neden yazıyorsunuz ki , adı üstünde eski

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…