- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Ciddi misin?Boşannnnn
Şaka şaka
Yazmışsın bitmiş gitmiş bir daha yazmazsın olur biter
Aynı saçmalığı ben de yakın zamanda yaptım pişmanım
Ciddi misin?
Bu konu iyi oldu denk gelmem. Benim de aklıma lüzumsuz biri gelip duruyor. Yazmam diyorum hayatta yazmam ama bir dürtüyorlar. biraz araştırma yapıp öyle yazarım yazarsam.
Ben yazmazsam o yazmazsa nasıl olacak bizim bu işlerYazma kanka yazmaaaa ben yazdım siz yazmayın
O herifle de iş yüzünden mahkemelik olucak gibiyiz garip bir durum yani
Atılmış mı peki , bari yazdığın bişeye yarardı :)Kızlar eski erkek arkadaşımla zaman zaman whatsapptan yazışırız. Daha önce arkadştık ayrılırken de arkadaş kalalım demiştik. Son zamanlarda hep ben yazıyordum, bir karikatür bir haber vs. Son zamanlarda cevap vermemeye başlamıştı. Ben de yazmayı kestim. Bugün KHK yayınlandığını görünce kendisi devlette çalışıyor yine yazdım bak KHK'dan haberin var mı? diye, gördü ve cevap yazmadı!!! Rezil olduğumu düşünüyorum ve şu an kendimi tokatlayasım var! (bu arada kesinlikle kendisine karşı bir hissim yok, muhabbet olsun diye yazdım)
Ne lüzumu vardı sanki eski eskimiş işte eskiden ne dost olur ne başka birşey.....Kızlar eski erkek arkadaşımla zaman zaman whatsapptan yazışırız. Daha önce arkadştık ayrılırken de arkadaş kalalım demiştik. Son zamanlarda hep ben yazıyordum, bir karikatür bir haber vs. Son zamanlarda cevap vermemeye başlamıştı. Ben de yazmayı kestim. Bugün KHK yayınlandığını görünce kendisi devlette çalışıyor yine yazdım bak KHK'dan haberin var mı? diye, gördü ve cevap yazmadı!!! Rezil olduğumu düşünüyorum ve şu an kendimi tokatlayasım var! (bu arada kesinlikle kendisine karşı bir hissim yok, muhabbet olsun diye yazdım)
hıhıh eminim hissin yoktur:))) cevap yazsaydı da kızlar söyle böyle hissediyorumm derdin kesin. eski sevgiliye bir hissi olmayan yazmaz asla:)) umarım başkalrının konularında benim cocuğum böyle yaprsa söyle yaparım diye attığın mavalları kendi konun için de değerlendirirsinKızlar eski erkek arkadaşımla zaman zaman whatsapptan yazışırız. Daha önce arkadştık ayrılırken de arkadaş kalalım demiştik. Son zamanlarda hep ben yazıyordum, bir karikatür bir haber vs. Son zamanlarda cevap vermemeye başlamıştı. Ben de yazmayı kestim. Bugün KHK yayınlandığını görünce kendisi devlette çalışıyor yine yazdım bak KHK'dan haberin var mı? diye, gördü ve cevap yazmadı!!! Rezil olduğumu düşünüyorum ve şu an kendimi tokatlayasım var! (bu arada kesinlikle kendisine karşı bir hissim yok, muhabbet olsun diye yazdım)
Bundan bahsediyordum az önce.hıhıh eminim hissin yoktur:))) cevap yazsaydı da kızlar söyle böyle hissediyorumm derdin kesin. eski sevgiliye bir hissi olmayan yazmaz asla:)) umarım başkalrının konularında benim cocuğum böyle yaprsa söyle yaparım diye attığın mavalları kendi konun için de değerlendirirsin)9
Bundan bahsediyordum az önce.
hıhıh eminim hissin yoktur:))) cevap yazsaydı da kızlar söyle böyle hissediyorumm derdin kesin. eski sevgiliye bir hissi olmayan yazmaz asla:)) umarım başkalrının konularında benim cocuğum böyle yaprsa söyle yaparım diye attığın mavalları kendi konun için de değerlendirirsin)9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?