Dayanamadım mesaj attım, şimdi hırs yapıp üzüldüm

Lyanna Mormont

Halaybaşı
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
14.349
54.720
598
35
Bir süre görüşüp takıldığımız adamla bazı sebepler nedeniyle görüşmeyi bitirmiştim. Bitiren bendim, o istemedi bitmesini, hatta "terk edildim", "ayrıldık" moduna girdi. Bitirme nedenlerimin düzelecek şeyler olmadığını düşünüyorum, o yüzden ilişkiyi sürdürmenin gereği yoktu. Düne kadar da arada özlesem de kafam netti. Hala net aslında da hırs yaptım ve üzüldüm te allam. Bu arada, bitirmemden bugüne kadar arada iki kere yazıştık gayet normal bir şekilde.

Dün, ayrıldıktan sonra ilk kez karşılaşma ihtimalimizin yüksek olduğu bir yere gittim, yoktu, gayet güzel bir gece geçirdim ama şeytan mı dürttü, rahat mı battı yoksa salak mıyım bilemedim ama "kulakların çınladı mı" diye mesaj attım. Aferin bana. Oradan ufak bir muhabbet açıldı yazıştık bir süre fakat sonra yazışmanın yönü değişti; karşılaşırsak bana pas vermeyeceğine döndü, onu özlüyor olduğumu ve beni umursamamasının beni huysuzlaştırdığını söyledim. "Kusura bakma böyle olmasını isteyen sendin" dedi. "Beni umursamamanı istemedim" dedim, "ben ya hep ya hiçtir demiştim sana" dedi ve o noktadan sonra bir şey yazmadı.

Şimdi adam haklı, ona göre güzel giden bir şeyi pat diye bitiren bendim, doğruya doğru. Ama şu an ben de hırs yaptım niye umursamıyor beni diye, üzüldüm de. Saçmalıyorum farkındayım ama elimde değil. Niye umursamıyor arkadaş ya off. Ha bir de yukarıdaki konuşmayı yaparak dizginleri şahane şekilde eline vermiş oldum, ona da ayrı pişman oldum. Tutsam ya çenemi.

Edit: Afallamamın ve üzülmemin bir sebebi daha önce ve dün gece normal normal konuşup yazışırken konuşma içinde olayın birden "seni umursamıyorum"a dönmesi idi. Birden değişti yani olay.

Son düzenleme:
Aynı konuyu karşı taraf olarak buraya siz açsanız şakın geri dönmeyin. Sizi terketmiş şimdi de boşlukta ki geri dönmüş. Ama başkasını bulsa hemen kaçar diye tavsiyeler yağdırırdık. Hatalısınız ama sizi takmamasını egonuza yediremediğiniz için böyle davranmışsınız. Kusura bakmayın kırmak için söylemiyorum ama gerçekten Gururunuza yedirememek bu. Adama yazık eski günleri ve acıları tekrar yaşatmayın.

Ya adam haklı tabii, bana olsa ben de umursuyor olsam bile çaktırmazdım. O konuda hakkını teslim ediyorum ama bu sefer de ben dediğiniz gibi egoma yenik düşüyorum. Çok sinir oldum ama daha çok kendime sinir oldum, bu neyin manyaklığı diye kendime söyleniyorum.

Bunun egodan olduğunu anlamış olman güzel çünkü barışırsan ya da adam peşinden koşarsa emin ol yine mutlu olamayıp ayrılmanın yolunu arayacaksın

umursayıp peşinizden koşmasını mı istediniz?
sebep?
Peşimden koşmasın tabii ki. İkimizi de gereksiz hırpalar bu, zaten birinin peşinden koşacak bir adam da değil.
Ne bileyim dan diye pas vermeyeceğini söyleyince afalladım bir an. Öyle dan diye söylemeyeydi iyiydi.

iyi de siz dan diye bitirmişsiniz. adam ilişkinin iyi gittiğini düşünüyormuş..

size gel deyince gelecek git deyince gidecek sizin keyfinize ve kararsız şımarıklığınıza göre hareket edecek adam lazım sanırım.

Sizinki gel dersem gel git dersem git olmuş.ama adam çok güzel cevabınızı vermiş.bir daha da başkasının duygularıyla oynamayın böyle...hem olmayacak deyip hem kendini sürekli hatırlatan insanlara sinir oluyorum

size gel deyince gelecek git deyince gidecek sizin keyfinize ve kararsız şımarıklığınıza göre hareket edecek adam lazım sanırım.

Öyle değil aslında, gel demem yani. Çünkü devamı olacak bir şey değil, tekrar denemenin manası yok.

Niyetim de aslında böyle bir şey değildi, yani keyfime göre hareket etsin veya kendimi hatırlatayım amacım yoktu. Daha önce de aralarda normal şekilde yazıştık, yine öyle yazışırken olay döndü, ona afalladım.

Adam haklı. Oyun mu bu kafana gore bi git bi gel.
Haklı, onu ben de kabul ediyorum zaten
Ama yine de bir şekilde üzüldüm/sinirlendim işte. Bundan sonra birlikte olmayacak olmamız (cinsel açıdan) bu derece bir umursamazlığı gerektirmiyordu bence. En azından "karşılaşsak muhtemelen pas vermem" raddesinde değil yani.

Valla sıvamıssin ne diyim
Ya hayır muhabbete de "kimle dedikodumu yapıyorsun" falan diye sevimli sevimli girdi. Ben ne bileyim elimde patlayacak, ben yine güzel güzel konuşacağız sanıyordum

Adamın eline koz verdiğime mi yanayım, pat pat lafını sokmasına mı yanayım, hala değer verdiğimi gördüğüme mi yanayım bilemiyorum.

Kimse vazgeçilmez değildir.
Adam sizinle uğraşmaz.
Vazgeçilmez değilim zaten, hele ki bu kadar kısa bir sürede neden vazgeçmesin? Piremses olduğumu falan sanmıyorum. Sadece normal normal konuşurken bir anda konu böyle dönünce çok afalladım. Yani güzel güzel konuşuyorduk, sonra bir anda sana pas vermem sen istedin bunu moduna girince noluyoruz diye kaldım ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…