- 17 Eylül 2013
- 429
- 405
- 86
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
-
Ama nedense yinede adam tekrar geri donecekmis gibi bir his var icimde.Haklı, onu ben de kabul ediyorum zaten
Ama yine de bir şekilde üzüldüm/sinirlendim işte. Bundan sonra birlikte olmayacak olmamız (cinsel açıdan) bu derece bir umursamazlığı gerektirmiyordu bence. En azından "karşılaşsak muhtemelen pas vermem" raddesinde değil yani.
Sanmam, dün konu buraya bağlanınca "bu derece umursamadığını tahmin etmiyordum, bundan sonra yazıp edip rahatsız edecek değilim, üzüldüm sadece" diye mesaj attım. Bundan sonra daha devamı gelmez. Zaten geri dönse de bir şey olmaz.Ama nedense yinede adam tekrar geri donecekmis gibi bir his var icimde.
Valla iki bira içtiydimYahu siz ne yiyor ne içiyorsunuz neden böylesiniz
çarpmış demek kiValla iki bira içtiydim
Ya valla "böyle" değilim de konuyu tam ifade edemedim sanırım. Umursamamak hakkı tabii ama normal giden bir konuşma içinde bu moda girince şaşkınlaştım ben.
çarpmış demek ki
Aa doğru gerçekten, hiç bu gelmemişti aklımaKaçan kovalanır. Net tespit şekil de görüldüğü gibi. :) geçmiş olsun canım. Kendini yemeğe başlayabilirsin.
Olay aynen buysaValla iki bira içtiydim
Ya valla "böyle" değilim de konuyu tam ifade edemedim sanırım. Umursamamak hakkı tabii ama normal giden bir konuşma içinde bu moda girince şaşkınlaştım ben.
Samimi söylüyorum böyle.Olay aynen buysa
Öyle terk edilmez böyle edilir demiş. Çünkü anılarım depreşti seni özledim diyorsun sanmış aklınca ders verdi sana. İnstagram dan da engellememiş çünkü kaçmış kovalamanı bekliyor.
Kaba tabirle top ayağına gelince vurdu gol olduSamimi söylüyorum böyle.
Ben bitirdikten sonra iki üç kez daha konuştuk, gayet normal esprilerle falan konuştuk. Dün gece de normal şekilde başladı konuşma, bir anda buraya döndü. Şaşırmamın asıl sebebi o. Baştan hiç konuşmasa yanıt vermese tamam eyvallah. "Ya hep ya hiç" diyen adam ben birkaç gün önce "kendine iyi bak" dediğimde şarkıyla karşılık vermez, "sen benimleyken" ile başlayan cümleler kurmazdı diye düşünüyorum. Ben nolursa olsun, tamam bir şeyler yaşandı ve bitti, ama normal diyalogu sürdürebileceğimizi sanmıştım.
O değil de çok güzel soktu be lafı, hala çıkaramadımAynen dediğiniz gibi, öyle olmaz böyle olur yaptı adam bana. Bir anda olay tersine döndü
Ya üzülsün istemedim tabii niye isteyeyimAklıma satranç turnuvasında kazandığı halde karşı tarafın üzüldüğünü görünce üzülen oğlumu getirdin:)azıcık ucundan benziyor
Aah ah kendi kaleme gol attım resmen, o pası ben verdim o da değerlendirdi.Kaba tabirle top ayağına gelince vurdu gol oldubu olay şimdi sende hazımsızlık yaptı çünkü beklemiyordun daha fazla sıvama unut gitsin
Yok yok kovalamak falan yok. Böyle kökten bitti olay artık. Doğru düzgün terk etmeyi bile beceremedim ya, onda bile lafı kendime sokturttumKacan kovalanır sözunun hayat bulmus hali sizin durumunuz.
Sorun neBir süre görüşüp takıldığımız adamla bazı sebepler nedeniyle görüşmeyi bitirmiştim. Bitiren bendim, o istemedi bitmesini, hatta "terk edildim", "ayrıldık" moduna girdi. Bitirme nedenlerimin düzelecek şeyler olmadığını düşünüyorum, o yüzden ilişkiyi sürdürmenin gereği yoktu. Düne kadar da arada özlesem de kafam netti. Hala net aslında da hırs yaptım ve üzüldüm te allam. Bu arada, bitirmemden bugüne kadar arada iki kere yazıştık gayet normal bir şekilde.
Dün, ayrıldıktan sonra ilk kez karşılaşma ihtimalimizin yüksek olduğu bir yere gittim, yoktu, gayet güzel bir gece geçirdim ama şeytan mı dürttü, rahat mı battı yoksa salak mıyım bilemedim ama "kulakların çınladı mı" diye mesaj attım. Aferin bana. Oradan ufak bir muhabbet açıldı yazıştık bir süre fakat sonra yazışmanın yönü değişti; karşılaşırsak bana pas vermeyeceğine döndü, onu özlüyor olduğumu ve beni umursamamasının beni huysuzlaştırdığını söyledim. "Kusura bakma böyle olmasını isteyen sendin" dedi. "Beni umursamamanı istemedim" dedim, "ben ya hep ya hiçtir demiştim sana" dedi ve o noktadan sonra bir şey yazmadı.
Şimdi adam haklı, ona göre güzel giden bir şeyi pat diye bitiren bendim, doğruya doğru. Ama şu an ben de hırs yaptım niye umursamıyor beni diye, üzüldüm de. Saçmalıyorum farkındayım ama elimde değil. Niye umursamıyor arkadaş ya off. Ha bir de yukarıdaki konuşmayı yaparak dizginleri şahane şekilde eline vermiş oldum, ona da ayrı pişman oldum. Tutsam ya çenemi.
Edit: Afallamamın ve üzülmemin bir sebebi daha önce ve dün gece normal normal konuşup yazışırken konuşma içinde olayın birden "seni umursamıyorum"a dönmesi idi. Birden değişti yani olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?