Dayanamadım mesaj attım, şimdi hırs yapıp üzüldüm

Ama nedense yinede adam tekrar geri donecekmis gibi bir his var icimde.

hem pastam dursun hem karnım doysun.adam sizin egonuzu şişirmek zorunda değil.ayrılmışsınız bitmiş.iki de bir yazıp kendinizi hatırlatmayın.

Ama nedense yinede adam tekrar geri donecekmis gibi bir his var icimde.
Sanmam, dün konu buraya bağlanınca "bu derece umursamadığını tahmin etmiyordum, bundan sonra yazıp edip rahatsız edecek değilim, üzüldüm sadece" diye mesaj attım. Bundan sonra daha devamı gelmez. Zaten geri dönse de bir şey olmaz.

Eğer arada hiç konuşmamış olsak, normal muhabbetler yapmamış olsak gam yemeyeceğim. Normal normal konuşurken birden böyle dönmesi şaşırttı ve üzdü beni, umursamayan adam hiç cevap yazmasın o zaman. Ben de bileyim.

Bu arada "umursamıyorum seni, sen istedin" modunda olan adam hala instagramda takipte mesela. Dün geceki konuşmanın sonuna kadar diyalogumuz gayet iyiydi normaldi. O yüzden sinirlendim.

Kaçan kovalanır. Net tespit şekil de görüldüğü gibi. :) geçmiş olsun canım. Kendini yemeğe başlayabilirsin.
Aa doğru gerçekten, hiç bu gelmemişti aklıma Ben de diyorum olayı ben bitirdim, bitirme sebepleri bana ait, devamının gelmeyeceğini biliyorum bu şimdi neyin hırsı. Cidden kaçan kovalanır hesabı kovalama güdülerim tetiklendi herhalde.
Ben bunu bir düşüneyim.

Valla iki bira içtiydim
Ya valla "böyle" değilim de konuyu tam ifade edemedim sanırım. Umursamamak hakkı tabii ama normal giden bir konuşma içinde bu moda girince şaşkınlaştım ben.
Olay aynen buysa
Öyle terk edilmez böyle edilir demiş. Çünkü anılarım depreşti seni özledim diyorsun sanmış aklınca ders verdi sana. İnstagram dan da engellememiş çünkü kaçmış kovalamanı bekliyor.
Buarada haketmişsiniz kusura bakmayın.

Samimi söylüyorum böyle.

Ben bitirdikten sonra iki üç kez daha konuştuk, gayet normal esprilerle falan konuştuk. Dün gece de normal şekilde başladı konuşma, bir anda buraya döndü. Şaşırmamın asıl sebebi o. Baştan hiç konuşmasa yanıt vermese tamam eyvallah. "Ya hep ya hiç" diyen adam ben birkaç gün önce "kendine iyi bak" dediğimde şarkıyla karşılık vermez, "sen benimleyken" ile başlayan cümleler kurmazdı diye düşünüyorum. Ben nolursa olsun, tamam bir şeyler yaşandı ve bitti, ama normal diyalogu sürdürebileceğimizi sanmıştım.

O değil de çok güzel soktu be lafı, hala çıkaramadım Aynen dediğiniz gibi, öyle olmaz böyle olur yaptı adam bana. Bir anda olay tersine döndü

Kaba tabirle top ayağına gelince vurdu gol oldu bu olay şimdi sende hazımsızlık yaptı çünkü beklemiyordundaha fazla sıvama unut gitsin

Kaba tabirle top ayağına gelince vurdu gol oldu bu olay şimdi sende hazımsızlık yaptı çünkü beklemiyordundaha fazla sıvama unut gitsin
Aah ah kendi kaleme gol attım resmen, o pası ben verdim o da değerlendirdi.

Neyse gittikçe sindiriyorum, güzel soktu lafı vallahi hakkını teslim edeyim, cuk diye oturttu

Sorun ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…