Dayanamayacağım sanırım

Candyce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2010
98
8
86
Kızlar daha iki gün önce aldatildigimi ogrendim. Bunu başka bir konu da da söylemiştim. Ama ben bunu kaldiramiyorum. İçim almıyor. Yemeden içmeden kesildim. Uyuyamiyorum. Ozguvenim güvenim her şeyim paramparça oldu. Hatta o kızla birbirimizi bulduk. Konuştuk yaptıklarını. Ayrılmislardi. Şimdi tekrar geri barismislar. Bir kez daha yıkıldım. Ben cevremden aldigim tepkilere göre söylüyorum bunu yanlış anlamayın egoistlik falan değil, oldukça güzel bir kadın olduğum söylenir. İsim gücüm var öğretmenim. Anlayışlı dürüst iyi birisiyim keza ailemde öyle, ailem ile yasiyorum yanlis olmasin 24 yasindayim yasli bırisi falan da degilim. Yenik düştüğüm kız ise henüz üniversite öğrencisi. Herhangi bir güzelliği olmayan sıradan birisi. Çok sorguluyorum niye ben değil de o diye. Karşımdaki adam ne yazarsam yaziyim zaten cevap vermiyor beni suçluyor sen yanıma gelmedin bilmem ne. Sanki keyfimden, işim var gücüm var sürekli nerden görüşebilirdim kendisi ile. Basroldeki pislik ise yakışıklı falan değil kimse bizi yakıştirmazdi hep ona fazla olduğum soylenirdi. Ama gönül işte. Şuan ise sinirimden takıntı yaptım saniyorum. Bir de beni değil de onu seçtiği için ozguvenim zedelendi sanırım. Ben kendine güvenen kendine saygısı olan bir kadındım. Artık kendimi o kadar çirkin o kadar kötü ve o kadar işe yaramaz hissediyorum ki bu günleri nasıl atlatacagim hiç bilmiyorum. Bu acı nasıl geçecek?

bence kendine haksızlık etme tatlım aldatılanda değil aldatandadır kusur ve bunu malesefki bir kere yapan birdaha yapıyor bence bu şekilde ukala tavır sergilemesine izin verme ve ayrıca şunu düşün gerçekten bu adamla mutlu olabilecekmisin sen ne istiyorsun en önemlisi bu ayrıca bence diğer beyenla muhattap olmana gerek bile yok sonuç itibari ile senin muhattabın hayatı paylaştığın insan bence bu 2 olmuş evliliğini gözden geçir ve kendine haksızlık etme bu arada çocuğunuz varmıydı

bence kendine haksızlık etme tatlım aldatılanda değil aldatandadır kusur ve bunu malesefki bir kere yapan birdaha yapıyor bence bu şekilde ukala tavır sergilemesine izin verme ve ayrıca şunu düşün gerçekten bu adamla mutlu olabilecekmisin sen ne istiyorsun en önemlisi bu ayrıca bence diğer beyenla muhattap olmana gerek bile yok sonuç itibari ile senin muhattabın hayatı paylaştığın insan bence bu 2 olmuş evliliğini gözden geçir ve kendine haksızlık etme bu arada çocuğunuz varmıydı
Hayır evli değilim sanırım belirtmemisim, sevgilim idi. Kendisi benimle evlenmek istediğini söyleyen birisi idi. Aileme anlattık tanisacaklardi. Bu durumu öğrendigimde bile demişti ki ben seninle evlencektim ama sen çok kurcaladin her şeyi. Gerçekten kendimde hiç bir sorun bulamıyorum ama neden onu seçtiğini anlayamiyorum sadece. Neden ben degil. Donse zaten kabul etmeyecem ama bana değil de ona dönmesi çok canımı yaktı.

ya erken kalktın yada stresten uyku tutmadı canım. aksine kendine daha çok güven. ayrıca evleneceğin adamın herşeyini sorgularsın langırt diye tepeden düşme evlenilmez. ve maalesef güzellik hiç bişeye yaramıyo canım. atalarımız boşuna dememiş Allah çirkin şansı versin diye. adamada senin gibi sünepeyle uğraşamam zaten yanımada hiç yakışmıyodun defol git diye mesaj at kendini bir halt sanmasın. mesajı attıktan sonra hattını kır at onun cevabını sakın bekleme. yani son mesajı sen atmış ol iyice delirsin. üzülme canım ya bende senin gibi öğretmenim elimizi sallasak ellisi. hatta sen böyle güçlü durduğunda o pisliği sallamadığında emin ol peşinden koşmaya başlar. tipik şerefsiz erkek modeli işte. kaçtığın an resmen köpek gibi kovalar seni

ya erken kalktın yada stresten uyku tutmadı canım. aksine kendine daha çok güven. ayrıca evleneceğin adamın herşeyini sorgularsın langırt diye tepeden düşme evlenilmez. ve maalesef güzellik hiç bişeye yaramıyo canım. atalarımız boşuna dememiş Allah çirkin şansı versin diye. adamada senin gibi sünepeyle uğraşamam zaten yanımada hiç yakışmıyodun defol git diye mesaj at kendini bir halt sanmasın. mesajı attıktan sonra hattını kır at onun cevabını sakın bekleme. yani son mesajı sen atmış ol iyice delirsin. üzülme canım ya bende senin gibi öğretmenim elimizi sallasak ellisi. hatta sen böyle güçlü durduğunda o pisliği sallamadığında emin ol peşinden koşmaya başlar. tipik şerefsiz erkek modeli işte. kaçtığın an resmen köpek gibi kovalar seni
Uyuyamadim. Adam belki de küçük sevgilisi ile mutlu. Bana geri donecegine inanmıyorum canım çünkü artık kendime hiç bir konuda guvenmiyorum. Hep derdim elimi sallasam ellisi ki gerçekten sevgilim varken bile çok kismetli birisiyim ama işte severken gözüm başkasını görmedi. Belki de diyorum o kızın üniversite de ve yalnız yaşıyor oluşu, sürekli gezip tozup takilabilecegi biri oluşu döndürdü ona ya da ben öyle avutuyorum kendimi. Benim ciddiligimi kaldiramadi sanırım bilmiyorum yoksa gorseniz bunun için mi sana yaptı bunları dersiniz :( olay çok yeni belki de ben fazla çocukça şeyler düşünüyorum şunları yazarak falan ama 3 gündür doğru düzgün bir şey yiyemedim doğru düşünemiyorum. Kendimi işime gucume vermek istiyorum ama kalbim kafam hep orda. Hep Üzgün hep kırgın biliyorum daha 3 gün oldu ama ben bunu kaldiramiyorum, kendime yediremiyorum.

Allah sabrını verir inşallah,ahkam kesmek haddime değil yanlış anlaşılırsam affola şimdiden,işin var gücün var maşallah güzelsin de bırak düşünmeyi yani Allah'a havale et senin kalbin nasıl kırıldı görüyor ve mutlaka onun yanına bırakmayacak o hesabı görecek diye düşünüp rahatça hayatına dön lütfen,belki de bu yeni bir başlangıç için bir kapıdır seni ondan koruyor olabilir

Allah sabrını verir inşallah,ahkam kesmek haddime değil yanlış anlaşılırsam affola şimdiden,işin var gücün var maşallah güzelsin de bırak düşünmeyi yani Allah'a havale et senin kalbin nasıl kırıldı görüyor ve mutlaka onun yanına bırakmayacak o hesabı görecek diye düşünüp rahatça hayatına dön lütfen,belki de bu yeni bir başlangıç için bir kapıdır seni ondan koruyor olabilir
Belki de öyle, belki de yeni bir baslangicin kapısı ama acı bir açılış oldu. İnşallah unutabilirim. Aslında bir psikoloğa görünmek istiyorum bu aşama da iyi gelir mi sizce

Uyuyamadim. Adam belki de küçük sevgilisi ile mutlu. Bana geri donecegine inanmıyorum canım çünkü artık kendime hiç bir konuda guvenmiyorum. Hep derdim elimi sallasam ellisi ki gerçekten sevgilim varken bile çok kismetli birisiyim ama işte severken gözüm başkasını görmedi. Belki de diyorum o kızın üniversite de ve yalnız yaşıyor oluşu, sürekli gezip tozup takilabilecegi biri oluşu döndürdü ona ya da ben öyle avutuyorum kendimi. Benim ciddiligimi kaldiramadi sanırım bilmiyorum yoksa gorseniz bunun için mi sana yaptı bunları dersiniz :KK43: olay çok yeni belki de ben fazla çocukça şeyler düşünüyorum şunları yazarak falan ama 3 gündür doğru düzgün bir şey yiyemedim doğru düşünemiyorum. Kendimi işime gucume vermek istiyorum ama kalbim kafam hep orda. Hep Üzgün hep kırgın biliyorum daha 3 gün oldu ama ben bunu kaldiramiyorum, kendime yediremiyorum.
seni çok iyi anlıyorum canım. ben o kızada suç buluyorum. yeryüzünde erkek kalmamış gibi sevgilisi olan erkeğe saldırıyolar. sevgilin senin değerini anlayacak ama iş işten geçmiş olacak

Allah yüzüne gülmüş, şükür namazı falan kıl.Hatta bana kızacaksın ama sevindim senin adına ömrün bir yalancının elinde heba olmayacak.Unutursun merak etme.

Kıza acı bence.Layığını bulmuşlar.Böyleleri birbirini üzsün, iyi insanlar üzülmesin.

seni çok iyi anlıyorum canım. ben o kızada suç buluyorum. yeryüzünde erkek kalmamış gibi sevgilisi olan erkeğe saldırıyolar. sevgilin senin değerini anlayacak ama iş işten geçmiş olacak
Kızın da haberi yokmuşki salak yerine konmusuz ikimizde. Değerimi anlayacağınada inanmıyorum anlasa bilse şimdi bile çok sevdiğimi biliyor. Şimdi dönerdi isteseydi. Ama inşallah bu yaptığı yanına kalmaz. İnşallah hiç mutlu olamaz ve inşallah o kızdan da tez vakitte ayrılır

Allah yüzüne gülmüş, şükür namazı falan kıl.Hatta bana kızacaksın ama sevindim senin adına ömrün bir yalancının elinde heba olmayacak.Unutursun merak etme.

Kıza acı bence.Layığını bulmuşlar.Böyleleri birbirini üzsün, iyi insanlar üzülmesin.
Amin canım amin. Niye kızıyim ki haklısın Rabbim doğrusunu gosterdi. Ama diyorum ki keşke böyle olması yerine normal olarak terk etseydi beni. Neyse sağlık olsun kaderimde bunu da yaşamak varmış. Bundan sonra gelecek kişiye nasıl güvenicem onu düşünüyorum. Derdi veren Allah im inşallah sabrını da verir de tez zamanda unuturum

Baskasiyla birlikteyken seninle evlenecektim ama sen cok kurcaladin herseyi ne demektir ozguvene bak? Coklu tercih hakki diye buna derim...hakikaten konu sahibesi nedir kurcalanan mevzu? ...unutamayacak sizi baglayan ne kalmis ki? Baskasiyla birlikte olan biriyle ne bagi bu?duygusal olmayin karsilastirma yapmayin baskasiyla kendinizi onda ne buldu vs bunlar gereksiz seyler bulmustur kendine ozgu birseyler siz ilgilenmeyin burasiyla.. guzel olabilirsiniz ya da ciddi ama bunlar tercih sebebi degilmis demekki ...evet psikoloktan yardim alin atlatamam diyorsaniz

Kızlar daha iki gün önce aldatildigimi ogrendim. Bunu başka bir konu da da söylemiştim. Ama ben bunu kaldiramiyorum. İçim almıyor. Yemeden içmeden kesildim. Uyuyamiyorum. Ozguvenim güvenim her şeyim paramparça oldu. Hatta o kızla birbirimizi bulduk. Konuştuk yaptıklarını. Ayrılmislardi. Şimdi tekrar geri barismislar. Bir kez daha yıkıldım. Ben cevremden aldigim tepkilere göre söylüyorum bunu yanlış anlamayın egoistlik falan değil, oldukça güzel bir kadın olduğum söylenir. İsim gücüm var öğretmenim. Anlayışlı dürüst iyi birisiyim keza ailemde öyle, ailem ile yasiyorum yanlis olmasin 24 yasindayim yasli bırisi falan da degilim. Yenik düştüğüm kız ise henüz üniversite öğrencisi. Herhangi bir güzelliği olmayan sıradan birisi. Çok sorguluyorum niye ben değil de o diye. Karşımdaki adam ne yazarsam yaziyim zaten cevap vermiyor beni suçluyor sen yanıma gelmedin bilmem ne. Sanki keyfimden, işim var gücüm var sürekli nerden görüşebilirdim kendisi ile. Basroldeki pislik ise yakışıklı falan değil kimse bizi yakıştirmazdi hep ona fazla olduğum soylenirdi. Ama gönül işte. Şuan ise sinirimden takıntı yaptım saniyorum. Bir de beni değil de onu seçtiği için ozguvenim zedelendi sanırım. Ben kendine güvenen kendine saygısı olan bir kadındım. Artık kendimi o kadar çirkin o kadar kötü ve o kadar işe yaramaz hissediyorum ki bu günleri nasıl atlatacagim hiç bilmiyorum. Bu acı nasıl geçecek?

onun yaptığı ayıp senin özgüvenini kırmasın, neden özgüvenin kırılsın ki onun terbiyesizliğinden....

Belki de öyle, belki de yeni bir baslangicin kapısı ama acı bir açılış oldu. İnşallah unutabilirim. Aslında bir psikoloğa görünmek istiyorum bu aşama da iyi gelir mi sizce
bu acı olmasaydı gelecek olanın hayatında ne kadar tatlı bir yeri olacağını anlayamayabilirdiniz belki,rahatlatacaksa iyi gelecekse tabiki psikoloğa başvurun ama o denli olacağını zannetmiyorum içimden bir ses üstesinden geleceksiniz bu günlere bakıp gülüp geçeceksiniz bence, diyo

Bir de öğretmensiniz böyle bir karaktersiz sizi aldattı diye öz güvensiz mi oldunuz pes

aldatılmanın güzellikle çirkinlikle alakası yok. bunu idrak edelim öncelikle.

kendine haksızlık etme ve toparlan muhtemelen (tüm konuyu okumadım) o kız sana göre daha rahat takılan biriydi ve adamda keyfine göre takılıyor

Hmm sen çok güzelsin , o kız çirkin , o erkek çirkin'se eğer tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş..
Ben bu sözlerı sevmıyorum . Kimine göre sen ay parçasısındır kimine göre o kız ..
Güzellik göreceli bir kavram . Şİmdi kimse güzel oldugu için aldatılmaz dıye bır kaide yok..
Geçmişe bir sünger çekip , yaşadıklarından ders alarak devam etcen yoluna

Back
X