Zamanla geçeceğini sanmıyorum. Daha baştan böyle yaparsa ki bu baş bizim cicim ayı dedğimiz günler sonrasında daha kötüye gider diye düşünüyorum umarım yanılırımAslında ilk defa böyle bi portala yazıyorum belkide derdimi anlatacak başka kimse olmadığından çok büyük umutlarla toz pembe hayallerle atıldığım evlilik yoluna sadece geriye tozlarıyla boğustugum bi enkaz var. Güzel ülkemi bırakıp gavur memlekete gelmek cabası . Düğünüme 1 ay kaldı 4 aydır burdayım eşimden duymamam gereken ve haketmediğimi düşündüğüm şeyler yaşadım Gece cıkması eve gec gelmesi saygısızlıgı .. . içimde kırıklık var ve pişmanlık acaba zamanla geçer mi yada daha da boğulur muyum bu durumdan lütfen yorum yapınn
madem arkadas cevresi genismis, neden o arkadas cevresi icinden evlenmemis.evet nikahım kıyıldı doğma büyüme yurtdısı bende 4 bucuk ay oldu geleli arkadaş çevresi fazlasıyla cokkk ve aşırı arkadaşcıııı evde de sudan sebeblerle tartışmalar oluyor hep ilk adımı atan benim düzelmek için ama onun öle bi derdi olmadı hiç
23 eşim ben 21 evet düğünüm yurtdısında olucak büyük bi sevgiyle evlendik gerçekten de öyle hayallerimiz ve hayatlarımız cok zıt oluo zaten ana baba yok tanıdık yok yalnız bi evin içinde günler geçiriorm bu da cabası aynı memleketliyiz tatilde tanıştık
23 eşim ben 21 evet düğünüm yurtdısında olucak büyük bi sevgiyle evlendik gerçekten de öyle hayallerimiz ve hayatlarımız cok zıt oluo zaten ana baba yok tanıdık yok yalnız bi evin içinde günler geçiriorm bu da cabası aynı memleketliyiz tatilde tanıştık
4 aydır evdeyim henüz bi kurs durumum yok annesi babası ve kardeşleriyleyiz cok iyi anlayışlı bi ailesi var annesi hep destekçim ama onun bana kötü davranmasını yediremiyorum kendimi haksızlığa uğramış hissediyorumAcikcasi ben boyle ask hikayelerine inanmiyorum, uzunca bir zaman ayni ortamda kalmadan ask mi mesk mi yoksa cile mi dert mi belli olmuyor.
Yaslariniz cok kucuk. esiniz ne is yapiyor? yurtdisi derken avrupa mi eger oyleyse 4 aydir hep evde misiniz kurs vs var mi?
Bakin daha basindasiniz balik bastan kokuyor, sizi evde birakip giden birinden es olmasini beklemeniz yanlis olur.
Evlilik bilincinde degil ki daha yeni evlisiniz, ya sizi de gotursun ya da kendi gitmesin.
4 aydır evdeyim henüz bi kurs durumum yok annesi babası ve kardeşleriyleyiz cok iyi anlayışlı bi ailesi var annesi hep destekçim ama onun bana kötü davranmasını yediremiyorum kendimi haksızlığa uğramış hissediyorum
4 kardeş görümcem evli zaten ama bal bal o kadar iyi ki kardeşleri de 18 18 17 yaşlarında 3 erkek kaldığım ev koşullarım iyi büyük bi evde kalıorum ailem düğünüme gelicek inşallah .Oyle hissetmeniz normal cunku haksizliga ugruyorsunuz ama buna sebep sizsiniz.
Ahlanip vahlanmak bosa. Maaile birlikte mi yasiyorsunuz, kac kardesi var. Ben bir tek bizimkiler oyle yasiyor saniyordum.
Yalniz olmadigimiza cok uzuldum.
Dugun yurtdisinda olacak peki aileniz gelecek mi? Sizi hangi kosullarda buraya gonderdiler, nasil bir ortamda yasayacaginizi gelip gorduler mi?
Kotu bir seyler soylemek istemem ama sonunuzu iyi gormuyorum.4 kardeş görümcem evli zaten ama bal bal o kadar iyi ki kardeşleri de 18 18 17 yaşlarında 3 erkek kaldığım ev koşullarım iyi büyük bi evde kalıorum ailem düğünüme gelicek inşallah .
Keske okusaymissiniz, o ve ailesi icin degil kendiniz icin bir seyler yapin. Gec kalmis sayilmazsiniz.üniversite sınavında başarılı oldum mimarlık okuyacaktım ama o ağr bastı onu seçtim girdiğim dil sınavında kursun en yüksek notunu aldım tüm vize işlemlerim 3 ayda bitti ( başkaları 6 ayda zor )yani onu ve ailesini gururlandırmak için elimden geleni yapıyorum evet haksızlığa uğruyorum bundan eminimmm sosyal hayatım ev gezmeleri geldiğim ilk zamanlardaki eşya alışverişi zamanlarda bi sosyallik (!) ama ben tv izliorum internetten dilimi geliştiriorum muhtaç olmamak için yapabileceğim artı bişeyde yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?