Dayanamayorum bazen kafamı taşlara vurmak istiyorum.

pammuk123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
75
41
3
Aslında ilk defa böyle bi portala yazıyorum belkide derdimi anlatacak başka kimse olmadığından çok büyük umutlarla toz pembe hayallerle atıldığım evlilik yoluna sadece geriye tozlarıyla boğustugum bi enkaz var. Güzel ülkemi bırakıp gavur memlekete gelmek cabası . Düğünüme 1 ay kaldı 4 aydır burdayım eşimden duymamam gereken ve haketmediğimi düşündüğüm şeyler yaşadım Gece cıkması eve gec gelmesi saygısızlıgı .. . içimde kırıklık var ve pişmanlık acaba zamanla geçer mi yada daha da boğulur muyum bu durumdan lütfen yorum yapınn

Zamanla geçeceğini sanmıyorum. Daha baştan böyle yaparsa ki bu baş bizim cicim ayı dedğimiz günler sonrasında daha kötüye gider diye düşünüyorum umarım yanılırım

Evde problem mi yaşıyorsunuz neden geç geliyor size ne gibi şeyler söylüyor. O uzun zamandır mı yurtdışında. Fikir ayrılığınız mı var evlilik beklemtileri konusunda? Çok soru sordum ama ilişkiler malum çok detaylı oluyor

Nikah kıyıldı mı? Kıyılmadıysa bir daha düşün. Kıyıldıysa da tepkini koy. Kırdığını üzdüğünü anlayama kadar yumuşama.

evet nikahım kıyıldı doğma büyüme yurtdısı bende 4 bucuk ay oldu geleli arkadaş çevresi fazlasıyla cokkk ve aşırı arkadaşcıııı evde de sudan sebeblerle tartışmalar oluyor hep ilk adımı atan benim düzelmek için ama onun öle bi derdi olmadı hiç

Tepkini belli et mutlaka. En zoru evlilikteki yalnızlıktır bence. Güzelce konuş. Anlamıyorsa yol yakınken geri dön

madem arkadas cevresi genismis, neden o arkadas cevresi icinden evlenmemis.
bende yurtdisina evlenerek geldim, gelenlere ayri yazik oluyor getirenlere ayri.
yaslar kac? isteyerek mi evlendiniz, dugun yurtdisinda mi olacak?

23 eşim ben 21 evet düğünüm yurtdısında olucak büyük bi sevgiyle evlendik gerçekten de öyle hayallerimiz ve hayatlarımız cok zıt oluo zaten ana baba yok tanıdık yok yalnız bi evin içinde günler geçiriorm bu da cabası aynı memleketliyiz tatilde tanıştık

Acikcasi ben boyle ask hikayelerine inanmiyorum, uzunca bir zaman ayni ortamda kalmadan ask mi mesk mi yoksa cile mi dert mi belli olmuyor.
Yaslariniz cok kucuk. esiniz ne is yapiyor? yurtdisi derken avrupa mi eger oyleyse 4 aydir hep evde misiniz kurs vs var mi?

Bakin daha basindasiniz balik bastan kokuyor, sizi evde birakip giden birinden es olmasini beklemeniz yanlis olur.

Evlilik bilincinde degil ki daha yeni evlisiniz, ya sizi de gotursun ya da kendi gitmesin.

nasıl o yurt dışında siz tr de büyük sevgi oldu ?
yaşlarınızda çok küçük daha..
niye birlikte çıkmıyorsunuz arkadaşlarıyla buluşacağı zaman..

4 aydır evdeyim henüz bi kurs durumum yok annesi babası ve kardeşleriyleyiz cok iyi anlayışlı bi ailesi var annesi hep destekçim ama onun bana kötü davranmasını yediremiyorum kendimi haksızlığa uğramış hissediyorum

Oyle hissetmeniz normal cunku haksizliga ugruyorsunuz ama buna sebep sizsiniz.
Ahlanip vahlanmak bosa. Maaile birlikte mi yasiyorsunuz, kac kardesi var. Ben bir tek bizimkiler oyle yasiyor saniyordum.
Yalniz olmadigimiza cok uzuldum.
Dugun yurtdisinda olacak peki aileniz gelecek mi? Sizi hangi kosullarda buraya gonderdiler, nasil bir ortamda yasayacaginizi gelip gorduler mi?

yoğun bi iş temposu var restorant sahibi işletiyor yani işten çıkınca direk gidiyor aşırı bi kıskanç olduğu için erkek ortamlarına sokabileceğini zannetmiyorum zaten ben gitmem istemediğim evliliği ucurumda olan arkadaşları var onlara benzemesinden korkuyorumm

4 kardeş görümcem evli zaten ama bal bal o kadar iyi ki kardeşleri de 18 18 17 yaşlarında 3 erkek kaldığım ev koşullarım iyi büyük bi evde kalıorum ailem düğünüme gelicek inşallah .

Kimseniz yok gurbettesininiz , sizi nasıl evde bırakıp gidiyor, kendi başına gezecekse neden evlenmiş eşiniz
Oturup konuşun, böyle devam ederse geri dönceyinizi söyleyin başında böyleyse sonuda aynısı , değişmesi çok zor

4 kardeş görümcem evli zaten ama bal bal o kadar iyi ki kardeşleri de 18 18 17 yaşlarında 3 erkek kaldığım ev koşullarım iyi büyük bi evde kalıorum ailem düğünüme gelicek inşallah .
Kotu bir seyler soylemek istemem ama sonunuzu iyi gormuyorum.
Sizinki gibi miydi kosullarim bilmiyorum ama benim esim bana destekti ki karsilikli bir askta yoktu ortalikta o beni seviyordu. Madem sizinki karsilikli ask evliligi esiniz neden yaninizdan gidiyor, birde yeni evlisiniz ne ara bikti!

Ayrica Turkiye den gelirken sinavlara girip gelmis olmaniz lazim, belediye sizi hemen bir kursa yonlendirir esin acaba agirdan mi aliyor. Restoran onlarin mi? Sende gidip birlikte calisabilir misin? Sosyal hayata karismazsan cok sikilirsin.

üniversite sınavında başarılı oldum mimarlık okuyacaktım ama o ağr bastı onu seçtim girdiğim dil sınavında kursun en yüksek notunu aldım tüm vize işlemlerim 3 ayda bitti ( başkaları 6 ayda zor )yani onu ve ailesini gururlandırmak için elimden geleni yapıyorum evet haksızlığa uğruyorum bundan eminimmm sosyal hayatım ev gezmeleri geldiğim ilk zamanlardaki eşya alışverişi zamanlarda bi sosyallik (!) ama ben tv izliorum internetten dilimi geliştiriorum muhtaç olmamak için yapabileceğim artı bişeyde yok zaten

Keske okusaymissiniz, o ve ailesi icin degil kendiniz icin bir seyler yapin. Gec kalmis sayilmazsiniz.

Ayrica devlet sizi entegrasyon icin kursa tabi tutuyor, firsati degerlendirin. Iki gun sonra ev isi, coluk cocuk derken aksatirsiniz. Esinizin ailesi ile ayni evde mi yasayacaksiniz, yani suan yalniz misiniz? Onlar bu durum icin ne diyorlar, sizin aileniz haberdar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…