- 23 Ağustos 2012
- 51.463
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.591
- 898
23 eşim ben 21 evet düğünüm yurtdısında olucak büyük bi sevgiyle evlendik gerçekten de öyle hayallerimiz ve hayatlarımız cok zıt oluo zaten ana baba yok tanıdık yok yalnız bi evin içinde günler geçiriorm bu da cabası aynı memleketliyiz tatilde tanıştık
adama beddua etme. senin kocanın içinde varmış böyle sorumsuzluk. kendini böyle mi kanıtlıyormuş ?aslında isyanım kayınbabama Allah katında varsa alıcam hakkımı düğünümü hiç yoktan 4 ay daha uzattı eşim kendini kanıtlamak için bu işlere girdi sabah işi gece gezmesi perişan olan benim
evet kendini başka türlü kanıtlayamazmış çalişması çokkkk çoklkk parası olması lazımmış benim çok parada gözüm yok çok şükür biraz huzurum olmalıydı bana yeterdiadama beddua etme. senin kocanın içinde varmış böyle sorumsuzluk. kendini böyle mi kanıtlıyormuş ?
Tamamen yabanciyla cok farklidir onlarda evimin kadini olsun yemek yapsin, hapis hayati yasasin zihniyetine sahip olan kimse yok denecek kadar az. Gideceginiz yeri bilmediginiz icin bilinmezlik korkutuyordur.Tamamen yabancı. Suan o orada benim gitmem 3-4 ayı alacak toplamda benden 6 ay once orda olmus olacak yani. Desteğine ihtiyac duyacağım. Beni eve hizmetci yapıp kendi sokaklarda gezcek gibi bi düşüncem yok aslında . Ne ben ona boyun eğcek bi kadınım ne de o onu yapacak bi adam. Güveniyorum.Ama gitmekten korkuyorum,işin kotusu neyden korktuğumuda bilmiyorum.
Umarım, tesekkurlerTamamen yabanciyla cok farklidir onlarda evimin kadini olsun yemek yapsin, hapis hayati yasasin zihniyetine sahip olan kimse yok denecek kadar az. Gideceginiz yeri bilmediginiz icin bilinmezlik korkutuyordur.
Konu sahibinin durumu sizinki gibi degil, onun ki daha vahim maalesef. Umarim her sey gonlunuzce olur.
bi erkek asla bi kadına uymaz dünyanın en saf erkeği bile olsa kardeşim erkeklik egosu doğuştan gelen bişey
tabikide istisnalar olabilir ama türk erkeklerimiz için çok nadir olduğunu düşünüyorumböyle böyle meşrulaştırıyorsunuz saçma sapan şeyleri.
tanıdığım 2 alman var türk sevgilileri için türkiye'ye yerleştiler onlarda erkeklik egosu yokmuş demek ki değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?