Dayanamayorum bazen kafamı taşlara vurmak istiyorum.

ayrı bi ev ve ailem durumdan haberdar degil

Sukur ki ayri ev. Esinizin arkadaslari icinde evli olan yok mu?
Esli takilsaniz ya da onlarin esleri de bir sey soylemiyor mu?
coğu nişanlı biri evliliği bitmek üzere hepsi de o pisliğin yanına gidio ayrı bi mekanı var kahvehane tipinde (inşallahhhh batarrr )zaten burda evlilikler genelde türkiyeden oluo bu nişanlı olanların eşleri türkiyede zaten

Evlilik yurutmek zaten bir mesele. Birde yetismeden kaynakli kultur farkliligi olunca iki kat mesele.
Yasiniz kucuk umarim zorlu yollardan gecmezsiniz, esinizle iletisime gecmeniz gerektigini dusunuyorum.

Ne hissettiginizi konusacaksiniz, ben gitmeni istemiyorum. Belki her gun degilde haftada bir iki gider.
Bir orta yol bulmazsaniz yipranirsiniz. Ortada ask falanda kalmaz. Daha simdiden kafanizi taslara vurmak istiyorsunuz.
Eger olurda bak giderim tarzi konusacaksaniz da yapmayacaginiz seyleri soylemeyin, tutarli olun.
Sevgiler.

teşekkür ederim

Dogma büyüme yurt disindayim.
Türkiyeden evlenen erkekler genelde bakire bi kizimizla evlenip getirip evinin kadini yapiyor ama gercekden o kadin ev haricinde bi yer görmüyo. Sonra kendileri o avrupai sosyal hayatlarina devam ediyor.
resturantci abilerimiz daha vahim genelde garson kizlarla bi gönül iliskileri olur ve o resturant gece kapatilip ya cluplere gidilir yada corba icmeye...
istisnalar mutlaka vardir bi tek bana denk gelmemistir.

Yapılan en büyük yanlış ;bırgün degısecegını ümit ederek yılları heba etmekk..
Daha en bastan ben buyum dıyor. Evlilik hıcbırseye benzemıyor mutsuz edılıyorsanız devamı geliyor. Kendınızı bu yalnızlığa mahkum etmeyın derimm

Yazik etmissin kendine, okulunu okusaydin en azindan.
Cevremde trkiyeden gelip mutlu bir evliligi olan hic görmedim.
Cok geri dönen gelin gördüm.
Evli kalanlarda cocuklar icin devam ediyor.

Hersey istedigin gibi olur insallah

madem arkadas cevresi genismis, neden o arkadas cevresi icinden evlenmemis.
bende yurtdisina evlenerek geldim, gelenlere ayri yazik oluyor getirenlere ayri.
yaslar kac? isteyerek mi evlendiniz, dugun yurtdisinda mi olacak?
Neden oyle dediniz? Bende yurtdısına gideceğim. Pişman mısınıx?

Neden oyle dediniz? Bende yurtdısına gideceğim. Pişman mısınıx?
Herkes icin ayni yorum yapilamaz. Kisiler nasil, iliskileri ne durumda bircok etken var.
Ama genel anlamda pozitif bakamiyorum, ben zorlandim ve bazi durumlarda hala zorlaniyorum.
Suan icin pisman degilim. Sizde evlilik yoluyla mi yurtdisina geleceksiniz?

Evet, nişanlım yabancı ama yasayacağımız ülke onun ülkesi olmayacak.

Moralini bozmak istemem ama sakın sakın çocuk yapma bu adamdan...senin evliliğinin aynılarını çevremde çokça gördüm ve görüyorum...genelde yoğun çalışan erkek,eşine zaman ayırmaz ama hovardalığa başka kadına zaman bulur...ailelerinin baskısıyla türkiyeden evlenir ama genelde çoğu aldatır...hakaret ilgisizlik diz boyu zaten...bir de sırf çok para kazanmak için gece gündüz çalışırlar...offf yazacak çok şey var...daha çok küçük yaşın...lütfen bu adamdan çocuk yapma...yol yakınken memleketine dön...onun için daha fazla fedakarlık yapma,değmez...çok net kesin yazdım ama inan bir yıl sonra bu yazdıklarımı okuduğunda haklılığımı göreceksin.lütfen çocuk yapma lütfen

Evet, nişanlım yabancı ama yasayacağımız ülke onun ülkesi olmayacak.
Es adayiniz turk kokenli yabanci mi yoksa tamamen yabanci mi? Bizimkilerde biraz cakal olma durumu var cunku.
Ikinizde bambaska bir ulkeye gidecekseniz sartlariniz ayni olur, uyum sureci falan. Diger turlu olunca destek olmasi beklenir.

Es adayiniz turk kokenli yabanci mi yoksa tamamen yabanci mi? Bizimkilerde biraz cakal olma durumu var cunku.
Ikinizde bambaska bir ulkeye gidecekseniz sartlariniz ayni olur, uyum sureci falan. Diger turlu olunca destek olmasi beklenir.
Tamamen yabancı. Suan o orada benim gitmem 3-4 ayı alacak toplamda benden 6 ay once orda olmus olacak yani. Desteğine ihtiyac duyacağım. Beni eve hizmetci yapıp kendi sokaklarda gezcek gibi bi düşüncem yok aslında . Ne ben ona boyun eğcek bi kadınım ne de o onu yapacak bi adam. Güveniyorum.Ama gitmekten korkuyorum,işin kotusu neyden korktuğumuda bilmiyorum.

yurt dısı evlilikleri gerçekten çok zor burda anladım bunu gelenekler ve toplum baskısından dolayı geri dönme olanağım yok dua edip beklemek düzelmesini ummak zorundayım aynı zamanda büyük bi ailesi var bazen kendimi evin gelini değilde hizmetçisi gibi hissediyorum çoğu gece yorgunluktan uyuyamıyorum ama inşallah düzelir inşallahh

elin adamı için neden doğduğun büyüdüğün yeri bıraktın ki?
neden hep kadın yer değiştirmek zorunda?
kural mı bu ya?

kızlar biraz akıllı olun. erkek çok seviyorsa o size uymalı.

elin adamı için neden doğduğun büyüdüğün yeri bıraktın ki?
neden hep kadın yer değiştirmek zorunda?
kural mı bu ya?

kızlar biraz akıllı olun. erkek çok seviyorsa o size uymalı.
bi erkek asla bi kadına uymaz dünyanın en saf erkeği bile olsa kardeşim erkeklik egosu doğuştan gelen bişey

Gurbete giden gelinler ben ailemi bıraktım sana geldim ühü ühü sen de böylesin dayanamıyorum yalnızım falan yapıyorlar. Biraz da o yöntemden yürüsen?

benzer yapıda, olan eşimi değiştirebilmek adına harcadığım 12 yılım..
değişmiyor, değişmiyorlar..

konuşmaya çalış, anlarsa ne ala,
lakin bu süreçte sakın hamile kalma derim..

söyledikleri şey şakada olsa gelmeseydin oluyor aşkkndan ölüp geberiyorum diyen erkeklerin kızları getirip karnına çocuk koyduktan sonra nasil salladıklarına şahidim keşkelerim var geri getiremediğim asla değişmiyorlar heleki eşim tipli erkekler ben ağayım paşayım ne dersem o tipli erkekler hadım edilmeli evlenmemeli kızların hayalleri paramparça ediyorlar keşke diyorum türkiyede kalsaydım hapishanesi bile zaman zaman daha özgürdür bu gavur topraklarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…