ayrı bi ev ve ailem durumdan haberdar degilKeske okusaymissiniz, o ve ailesi icin degil kendiniz icin bir seyler yapin. Gec kalmis sayilmazsiniz.
Ayrica devlet sizi entegrasyon icin kursa tabi tutuyor, firsati degerlendirin. Iki gun sonra ev isi, coluk cocuk derken aksatirsiniz. Esinizin ailesi ile ayni evde mi yasayacaksiniz, yani suan yalniz misiniz? Onlar bu durum icin ne diyorlar, sizin aileniz haberdar mi?
Sukur ki ayri ev. Esinizin arkadaslari icinde evli olan yok mu?ayrı bi ev ve ailem durumdan haberdar degil
coğu nişanlı biri evliliği bitmek üzere hepsi de o pisliğin yanına gidio ayrı bi mekanı var kahvehane tipinde (inşallahhhh batarrr )zaten burda evlilikler genelde türkiyeden oluo bu nişanlı olanların eşleri türkiyede zatenSukur ki ayri ev. Esinizin arkadaslari icinde evli olan yok mu?
Esli takilsaniz ya da onlarin esleri de bir sey soylemiyor mu?
Evlilik yurutmek zaten bir mesele. Birde yetismeden kaynakli kultur farkliligi olunca iki kat mesele.coğu nişanlı biri evliliği bitmek üzere hepsi de o pisliğin yanına gidio ayrı bi mekanı var kahvehane tipinde (inşallahhhh batarrr )zaten burda evlilikler genelde türkiyeden oluo bu nişanlı olanların eşleri türkiyede zaten
teşekkür ederimEvlilik yurutmek zaten bir mesele. Birde yetismeden kaynakli kultur farkliligi olunca iki kat mesele.
Yasiniz kucuk umarim zorlu yollardan gecmezsiniz, esinizle iletisime gecmeniz gerektigini dusunuyorum.
Ne hissettiginizi konusacaksiniz, ben gitmeni istemiyorum. Belki her gun degilde haftada bir iki gider.
Bir orta yol bulmazsaniz yipranirsiniz. Ortada ask falanda kalmaz. Daha simdiden kafanizi taslara vurmak istiyorsunuz.
Eger olurda bak giderim tarzi konusacaksaniz da yapmayacaginiz seyleri soylemeyin, tutarli olun.
Sevgiler.
Neden oyle dediniz? Bende yurtdısına gideceğim. Pişman mısınıx?madem arkadas cevresi genismis, neden o arkadas cevresi icinden evlenmemis.
bende yurtdisina evlenerek geldim, gelenlere ayri yazik oluyor getirenlere ayri.
yaslar kac? isteyerek mi evlendiniz, dugun yurtdisinda mi olacak?
Herkes icin ayni yorum yapilamaz. Kisiler nasil, iliskileri ne durumda bircok etken var.Neden oyle dediniz? Bende yurtdısına gideceğim. Pişman mısınıx?
Evet, nişanlım yabancı ama yasayacağımız ülke onun ülkesi olmayacak.Herkes icin ayni yorum yapilamaz. Kisiler nasil, iliskileri ne durumda bircok etken var.
Ama genel anlamda pozitif bakamiyorum, ben zorlandim ve bazi durumlarda hala zorlaniyorum.
Suan icin pisman degilim. Sizde evlilik yoluyla mi yurtdisina geleceksiniz?
Es adayiniz turk kokenli yabanci mi yoksa tamamen yabanci mi? Bizimkilerde biraz cakal olma durumu var cunku.Evet, nişanlım yabancı ama yasayacağımız ülke onun ülkesi olmayacak.
Tamamen yabancı. Suan o orada benim gitmem 3-4 ayı alacak toplamda benden 6 ay once orda olmus olacak yani. Desteğine ihtiyac duyacağım. Beni eve hizmetci yapıp kendi sokaklarda gezcek gibi bi düşüncem yok aslında . Ne ben ona boyun eğcek bi kadınım ne de o onu yapacak bi adam. Güveniyorum.Ama gitmekten korkuyorum,işin kotusu neyden korktuğumuda bilmiyorum.Es adayiniz turk kokenli yabanci mi yoksa tamamen yabanci mi? Bizimkilerde biraz cakal olma durumu var cunku.
Ikinizde bambaska bir ulkeye gidecekseniz sartlariniz ayni olur, uyum sureci falan. Diger turlu olunca destek olmasi beklenir.
Aslında ilk defa böyle bi portala yazıyorum belkide derdimi anlatacak başka kimse olmadığından çok büyük umutlarla toz pembe hayallerle atıldığım evlilik yoluna sadece geriye tozlarıyla boğustugum bi enkaz var. Güzel ülkemi bırakıp gavur memlekete gelmek cabası . Düğünüme 1 ay kaldı 4 aydır burdayım eşimden duymamam gereken ve haketmediğimi düşündüğüm şeyler yaşadım Gece cıkması eve gec gelmesi saygısızlıgı .. . içimde kırıklık var ve pişmanlık acaba zamanla geçer mi yada daha da boğulur muyum bu durumdan lütfen yorum yapınn
bi erkek asla bi kadına uymaz dünyanın en saf erkeği bile olsa kardeşim erkeklik egosu doğuştan gelen bişeyelin adamı için neden doğduğun büyüdüğün yeri bıraktın ki?
neden hep kadın yer değiştirmek zorunda?
kural mı bu ya?
kızlar biraz akıllı olun. erkek çok seviyorsa o size uymalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?