Dayanamıyorum :( Allah mutlu etmesin hiç onları...........

yaşadıklarını ben de yaşadım tek bir farkla
acı çeke çeke tecrübe ediniyoruz
ilerde hayatına biri girecek
ve sen böyle insanları gördüğün için onun kıymetini daha çok bileceksin canım
Allah kimsenin yaptığını kimsenin yanına bırakmaz
ama artık takılma bunlara
seninde bir hayatın var!
gençliğinin değerini bil..eminim güzelsindir de..

Aynen. Acı çeke çeke.
Amin. İlahi adalete güveniyorum bende.
Benii çok mutlu ettin canım.
Haklısın bi hayatım var ve bunu yeni yeni farkediyorum.
:30:

Olur böyle şeyler tatlım. Bunlar hep hayatın cilveleri. Demek ki benim alnıma yazılan insan bu değilmiş diyeceksin ve meseleyi gurur meselesi haline getirmeyeceksin. İnsanız hepimiz; gönül bu kayabilir. Herşey gayet normal giderken sen de bir başkasına aşık olabilirdin, olmam ben yapmam deme herkesin başına gelebilir böyle şeyler... Sevgili olmak böyle birşey kimsenin kimseye bir taahhüdü yok. Kaldı ki çoluklu çocuklu karı kocaların bile başına geliyor böyle şeyler ve hiçbirşey dünyanın sonu değil. Biter gider, herkes tercihini yapmakta özgür. O yüzden geçti gitti sıradaki buyursun diyeceksin. Ben de eskiden ne kahrederdim kendimi vayyy beni sevmiyor, vayy başka kollarda mutlu oldu. Şimdi nasıl boş, nasıl salakça geliyor tüm bunlar. O kim ki, nerden gelmiş de ne zaman benim herşeyim olmuş diyorum. Uğruna o kadar ağladıklarımın şimdi sorsan isimlerini bile hatırlamam. Demek ki geçiyormuş, unutuluyormuş sen de sakın korkma. Kimse için üzülememek gerek; dünyada adam mı yok? Ayırca da üzüleceksen gerçekten değen biri için üzülmek lazım. hani olur ya şartlar sizi ayırmıştır, severken ayrılmışsınızdı falan... Ama senin durumuna bakınca yani adam kapatmış sayfayı takmış hatunu koluna keyfine bakıyor, sense oturmuş içim yanıyor diyorsun.. Böyle şeye üzülmemeli insan, olsa olsa kızmalı. O kızgınlık da en fazla 3 gün sürmeli.. Bu haksızlığı kendine yapma. Kocaman bir küfür et (ama beddua etme) ve yeni aşklara yelken aç... İnan kimse son değil ;) (not; hüzünlü aşk şarkıları dinleme bu süreçte, yoksa altından kalkamazsın. Aptal aşk şarkıları hıh :/ )

ayyy cnm benim hayat malesef bu kaadr acımasız işte yapacak bir şey yok acını yaşayacaksın aama bu olanlarıda kabullenecekssin mutlaka geçeçek ve bir gün gelecek hiç umrunda olmayacak

Olur böyle şeyler tatlım. Bunlar hep hayatın cilveleri. Demek ki benim alnıma yazılan insan bu değilmiş diyeceksin ve meseleyi gurur meselesi haline getirmeyeceksin. İnsanız hepimiz; gönül bu kayabilir. Herşey gayet normal giderken sen de bir başkasına aşık olabilirdin, olmam ben yapmam deme herkesin başına gelebilir böyle şeyler... Sevgili olmak böyle birşey kimsenin kimseye bir taahhüdü yok. Kaldı ki çoluklu çocuklu karı kocaların bile başına geliyor böyle şeyler ve hiçbirşey dünyanın sonu değil. Biter gider, herkes tercihini yapmakta özgür. O yüzden geçti gitti sıradaki buyursun diyeceksin. Ben de eskiden ne kahrederdim kendimi vayyy beni sevmiyor, vayy başka kollarda mutlu oldu. Şimdi nasıl boş, nasıl salakça geliyor tüm bunlar. O kim ki, nerden gelmiş de ne zaman benim herşeyim olmuş diyorum. Uğruna o kadar ağladıklarımın şimdi sorsan isimlerini bile hatırlamam. Demek ki geçiyormuş, unutuluyormuş sen de sakın korkma. Kimse için üzülememek gerek; dünyada adam mı yok? Ayırca da üzüleceksen gerçekten değen biri için üzülmek lazım. hani olur ya şartlar sizi ayırmıştır, severken ayrılmışsınızdı falan... Ama senin durumuna bakınca yani adam kapatmış sayfayı takmış hatunu koluna keyfine bakıyor, sense oturmuş içim yanıyor diyorsun.. Böyle şeye üzülmemeli insan, olsa olsa kızmalı. O kızgınlık da en fazla 3 gün sürmeli.. Bu haksızlığı kendine yapma. Kocaman bir küfür et (ama beddua etme) ve yeni aşklara yelken aç... İnan kimse son değil ;) (not; hüzünlü aşk şarkıları dinleme bu süreçte, yoksa altından kalkamazsın. Aptal aşk şarkıları hıh :/ )

Sonsuz kez beğenmek istiyorum bu mesajı. O kadar olgunsun ki anlatamam. Mükemmel bir olgunluk bu. İnşallah bende senin kadar olgun olabilirim bir gün. Mesajın bana yepyeni bir bakış açısı sundu. Sonsuz teşekkür ederim. Dediklerini yapacağım. Ayrıca beddua ettiğim için çok üzüldüm sonra. :115: Kızdım biraz kendime hemde onlara. Artık kızgınlığım geçti. İçimin acısı da geçti , en azından öyle olmasını umuyorum. O benim sayfamı kapatıp başka sayfalar açıyorsa ben neden onun sayfasında onu bekliyim ki? O çoktan kapatılmış. :115: Olsun diyip yoluma bakmak en güzeli sanırım. :115: Yepyeni insanlar tanımak varken neden değil mi.. Çok çok sağol tuana.prenses20 Bu mesajın için sana çok dua edeceğim. :nazar:

@bgmm

Aynen tatlım. :61:

Zaman herşeyi herkesi unutturuyor ama ilklerin acısı zor geçiyor. Aldatılanlar bile unutuyor canım sen niye unutamayacaksın ki. Hiç beddua etme herşey olabilir aynı durumda sen de olabilirdin. Bizler o kızın yerinde olsak kabul etmeyiz böyle bişeyi ama midesi geniş olanlar var, bi gün de o kızı yüzüstü bırakıp en yakın arkadaşına aşık olur bu tipler. Sen de keyifle karşılarsın olanları :34:

canım her ne kadar canını sıkma üzülme vs. desekte üzülceksinn
ama zamanla geçicek atlatıcaksın
onlara inat güçlü ol :26::26:

canım her ne kadar canını sıkma üzülme vs. desekte üzülceksinn
ama zamanla geçicek atlatıcaksın
onlara inat güçlü ol :26::26:

Back
X