Dayanamıyorum artık lütfen yardım edin ?

Dayanamıyorum artık lüfen yardım edin ?

• kızlar

OY: 11 78,6%
  • erkekler

OY: 4 28,6%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
Ben kimsenin evine gitmeyen öpüşmek vs şeyleri ilk eşiyle yasamaktan yana olan bir kızdım. 2 yıla yakın bir ilişkim vardı sarılmaktan öteye gitmemisti cok seviyordu beni sonra üniye gittik kafamı toplamam gerektiginden ayrı kaldık 3 ay kadar hergün yazıyordu üzülmesine dayanamadım.. neyse geldi beni görmeye ev tuttu benide cagırdı hicbisey olmayacak 2 yıldır bisey yaptımmı dedi yeminler etti ünideki arkadaslarımda arkadaslarının evine gider hic bisey olmadı sarılıp uyumak cok güzel derlerdi inandım bende gittim sarılıp uyuyacaktık bir baktım üstümde dudagını dudagımın cevresinde gezdiriyodu öpeyim diye zorladı kısaca öptü basta idrak edemedm saglıklı düsünemedm hemen sonra noluyo ya dedim ilk sen öptün ben naptımki dedim yüzsüz bisekilde ittim gitmeye calıstım zorla çekti beni öptü yine sürtündü bu kez cok korktum neye ugradıgımı sasırdım bıraktıgında hıckıra hıckıra aglamaya basladım titriyordum korkudan nereye gidecegimi napacagımı bilemedim ona muhtaç gibi hissettim kaldım orda ne hale geldigimi göre göre aynı seylere devam etti kendimde degildim ben olaylatın sokundaydım onları yasayan insan ben degildim sanki o gittikten sonra hergün agladım bana dediki unutturcam söz veriyorum daha güzel olacak beni bırakma evlencez zaten diye sonra o cok seven adam gitti beni sürekli asagılayan küçük gören ayrılmak icin eskideb olanları bahane eden adam geldi sıkılmıs benden istemiyormus bunlar yüzünden benle evlenemezmis cok yalvardım bitmesin diye ilksin kaldıramam gidersen nolur düzeliriz yürütürüz dedim beni bir pislik gibi hissettirdi sende istedin yalan söyleme zırlama artık dedi defoldu gitti 5 ay gecti üstünden hastanelik oldum 10 kilo kaybettim umrunda olmadım. Namazlarıma tekrar döndüm aglaya aglaya tövbe ediyorum kendimi asla affedemiycem belkide kendimi kirli hissettigimden bidaha kimseyle evlenmeyi istemşyorum kıyafetlerim vardı zarımada zarar vermedi ama keske ayaklarım kırılsayfıda girmeseydim o kapıdan içeri napıcam bilmiyorum çok kötü hissediyorum hayatım bitmis gibi yardım edin napayım kendimden nefret ediyorum aynalara bakmaktan utanıyorum
Anlamadom şimdi. İlişki yasadınız mı

Ya kızlar yapmayın allasen ya böyle hem cinslerimi gördükçe kendimi atasım geliyor.
Çocukla 2 yıldır görüşüyormuşsun. Madem günaha, sevaba önem veriyorsun. Sevgili olmakta günah, sarılmakta günah sonuçta helalin olmayan birine sarıldın. Aranda ne geçmişse geçmiş. Ayrılıp gitmişsin, tövbe etmişsin daha ne diye kendini yıpratıyorsun.
Valla şahsen çocuk iyi sabretmiş iki yıl öpmemiş :KK48:
Ya hepsini yapın ya hiç birini diyorsun yani ?

Seni anlıyorum .
Bakma sen burada nutuk cekenlere
Elimizde bir erkek var ve serefsizin önde gideni .
Sakin ol .
İnan bana 1 sene sonra geçmiş olacak .
Kötü bir şey yapmadın. Kirlenmis değilsin .

Valla son zamanlarda arada kalıyorum fake mi değil mi diye yine öyle bir konu çünkü :işsiz: "sarılıp uyuyacağız dedi, inandım" özellikle şu kısım. Kınalı yapıncak gibi beni bıyakma amca deseniz tam olacakmış. Az etrafa bakın adamlar yapay zeka yapıyor bilmem kaçıncı gezegende hayat var mı irdeliyor biz hala sevgilim itti dürttü öptüyü konuşuyoruz. Heba etme kendini azıcık dışarı bak hayatını çiz konu sahibi
Siz ne yapıyorsunuz =)
Burada sizinle aynı pencereden bakma şansına erisemeyen, saçma ahlak tabulariyla yetişip haliyle onu icsellestirmek zorunda kalan ve travmasini yaşayan kızlara "Kınalı yapıncak "diyerek hayat dersi mi veriyorsunuz =)

Kardeşim, sen tövbe etmiş namazlarına başlamışsın, Allah seni affetmiş seni secde edebilecek durumdayken tövbe ettirmiş çok şükür. Karşına böylesine kibirli böylesine nefsi için yaşayan bir insan çıkarmasaydı sen tövbe etmeyecek ve zinayı çok normal bir hayat biçimi olarak benimseyecektin ve günün birinde daha ağır sonuçlarla karşılaşıp, belki gayrı meşru bir çocukla kalacaktın. Yani her şerde bir hayır vardır unutma. Sana olan davranışları şunu hatırlatsın nefsi için yaşayan insandan hertürlü kötülüğü bekle, Allah'tan korkan emir ve yasaklarına sığınan kullarıyla karşılaştırsın Rabbim seni, sen namazlarında ağla içini dök, insanlar sana yardım edemez birçok konuda olduğu gibi ancak gereksiz yere eleştirip kırılmış kalbini daha çok yorarlar. Evlenemem diye düşünme, Allah seni affediyorsa sen kim oluyorsun ki kendini affedemiyorsun? Şu ayeti yazayım son olarak; "Rabbin seni terk etmedi, sana darılmadı da." (Duha suresi 3. ayet)

Canım valla üyelik iptali filan yapma .
Üzüldüm şimdi sana ya .
Kandırılmis hissediyorsun . Ofkelisin.
Ama kötü bir şey yapmadın .
Inanc gereği böyle dusunuyorsan her dinde tövbe kavrami var.
Toplum gereği dusunuyorsan değmez pislik içindeyiz .
Duygusal olarak dusunuyorsan seviyorsun veya sevmiyorsun bilemem ama onu da unutacaksin.
Kendine gel biraz.
Çok iyi insanlar da var.
Hayat bu .
Hepimiz yanlışlar yapıyoruz , kandiriliyoruz .
Üniversitenin ilk yillari çok musaittir böyle şeylere.
Çoğu kişinin var böyle anıları benim de var .
Geçti gitti .
İleride gülerek hatirlayacaksin

Allahasen, genç üniversiteli bi hatunmuşsun. Sevgilinde genç bir adamdır. 2 sene ilişkiniz varmış. Gel beraber uyuyacaz dedi ve cidden inandın mı ?
Bana sevgilim böyle bi şey dese gay olduğunu düşünürüm.
Neyse böyle şeylerde uyanık olmaya bak sen istemiyorsan zaten olamaz olmamalı. Gerçek yüzünüde görmüşsün iyi olmuş.
Elini kolunu koparmış gibide davranma güçlü ol. Utanması gereken tövbe etmesi gereken kişi sen değilsin.

Back
X