Kremleri sürdüm ama bnmki karacigerden geliyo içten yani onlar fayda vermiyoBepanthen denedin mi?
Bnmki yüzüm yaglı oldugu için degil karacigerim yorgun düşmüş ordan geliyomus içten iyileştirmem lazım.Karacigerim içinde bi sürü şey yaptım ama lekeler kaybolmadı.Stres artırır hormonlar değişinceye artar
Bir süre gerekirse yüzünü temizleyince antibiyotikler krem sür dıştan en ağzından iltihabı etki azalsın ama dert karaciğerde ise bunlar işe yaramaz
Bnmki yüzüm yaglı oldugu için degil karacigerim yorgun düşmüş ordan geliyomus içten iyileştirmem lazım.Karacigerim içinde bi sürü şey yaptım ama lekeler kaybolmadı.
2 sene olduO zaman beslenmenize özen gösterip sabredin
Acele edip stres de yapmayın
Canım acnemix jeli biliyorum kullandım kremler tam anlamıyla geçirmiyoki bunu içten kurutmam gerek ama elimden karacigeri temizleyen birki çaylarını içmekten başka bişey gelmiyoSizin gibi bir anda eski halimden eser kalmayacak şekilde kötü bir değişim yaşamıştı yüzüm cildiyeye gittiğimde doktor 5 aylık bir tedaviye almıştı beni.tetradox hapı ilk ay sabah akşam ikinci ay yalnızca akşamları almak üzere yazdı. Sonra nadixa adında bir sivilce kremi var sabahları onu sürmem için vermişti, akşamları da (bana ciddi şekilde iyi gelen) acnemix kremini verdi. Şu an tedaviyi tamamlayali iki ay oldu ve yüzümde izler dahi çok kalmadı diyebilirim. Keşke önceden yazsaydınız buraya hapı doktor kontrolünde almanız gerekir ama kremleri kullanırdınız en azından, acnemix aklınızda olsun ben hala daha kullanmaya devam ederim o kremi, iz namına hiç birşey kalmıyor.
Bende ünv. Başlamadan önce sivilcelerim yüzünden fondöten sürmeden balkona çıkmazdım.Canım acnemix jeli biliyorum kullandım kremler tam anlamıyla geçirmiyoki bunu içten kurutmam gerek ama elimden karacigeri temizleyen birki çaylarını içmekten başka bişey gelmiyoroacctuane falanda kullanamıyorum kötü oluyorum.Sanırım o güzelligimi kaybettim daha da gelmicek
DenedimYok yok roacctuane lanet bir şey hiç ona filan başlama yüzünün düzeleceği varsa da düzelmez Allah korusun. Ciltten cilde göre de farklılık gösteriyor tabi karaciğer için ben maydanoz ve limon ikilisinin iyi geldiğini duymuştum denedin mi onu hiç canım?
Onu da kullanamıyorum ki bende çok agır depresyon yapıyo yere yapışıyorum.Bana bebek yüz derlerdi nolduysa şu 2 senedir kurtulamıyorum.Ciddi bi akne problemin varsa ne yazikki şu 6-7 aylik ağir ilaçlar dişinda fayda veren bi tedavi yok diye biliyorum. Ben de çok çekmiştim, kullanmadiğim bitkisel-kozmetik hiçbi ürün kalmamişti.
En son artik pes edip roaccutane kullandim 6 ay. Ve şükür çok uzun yillardir sivilce problemim yok.
Denize gitmeye denedin mi deniz suyu cilde çok faydalı benimki denize gidince iz falan kalmadan yok oluyor vallaBaşka bir ilaç deneme şansın yok mu? Tüm ilaçlar aynı yan etkiyi yapmaz herhalde? Benimde sırtımda aynı izler var ve geçmiyorlar. Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum, pek geçecek gibi de gelmiyor senelerdir oluşan lekeler çünkü çok sinir bozucu seni çok iyi anlıyorum konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?