- 10 Temmuz 2012
- 354
- 249
- 103
Ne gibi etkileri var o kremi bende almistim duo (+) pek düzenli kullanamadım ama yine de çok iyi krem. La roche ürünleri çok kaliteli zaten. Bu seferde yeni effaclar k (+) krem aldım ama duo daha iyiydi sanki :/ keske duo alsaymisimBen la roche posayin effeclar duo yu kullaniyorum aylardir cok memnunum. Bende fazla yok sivilce ama cok iyi bir krem. Yinede bir doktora git cnm testlerini yaptir. Ben doktorumun verdigi ilaclari kullanmadim, bu kremide bir tavsiye uzerine almistim. Kullanmaya devam etcem
Aslında ben onun muadili zoretanin kullandım 10 ay boyunca cildimin önceki halini görseydiniz inanın cidden acırdınız bana çıban gibi çıkardı sivilcelerim ama şu an hiç bir şey kalmadı yüzümde.. Ama özellikle vücudumun nemli bölgeleri; bacak arası koltuk altı genital bölge, göğüs arası gibi yerlerde de benzer çıban tarzı çıkıyor fakat oralara hiç etki etmediYok yok roacctuane lanet bir şey hiç ona filan başlama yüzünün düzeleceği varsa da düzelmez Allah korusun. Ciltten cilde göre de farklılık gösteriyor tabi karaciğer için ben maydanoz ve limon ikilisinin iyi geldiğini duymuştum denedin mi onu hiç canım?
Ben bes aydir kullaniyorum.. benim sorunum cenemde yillardir ayniydi.. Bu kremi kullanadim kullanali iyilestirdi, eskisi kdr sivilce cikmiyor izlerinide siliyor zamanla.. roche posay effeclar duo kullaniyorum ben..Ne gibi etkileri var o kremi bende almistim duo (+) pek düzenli kullanamadım ama yine de çok iyi krem. La roche ürünleri çok kaliteli zaten. Bu seferde yeni effaclar k (+) krem aldım ama duo daha iyiydi sanki :/ keske duo alsaymisim
Denize gitmeye denedin mi deniz suyu cilde çok faydalı benimki denize gidince iz falan kalmadan yok oluyor valla
Aa bak bunu yapma ben izi bırak sivilcem varken bile gittim valla kimse sana bakmaz emin ol. 2 kere gitsen kaybolacak zaten.bunu duymuştum teşekkür ederim ama izler yüzünden denize gidemiyorum. kötü görünüyor çok. bende yüzmüyorum o yüzden.
Aa bak bunu yapma ben izi bırak sivilcem varken bile gittim valla kimse sana bakmaz emin ol. 2 kere gitsen kaybolacak zaten.
kesinlikle imex kullan tatlım çok işe yarıyoryemin ediyorum artık hayata küstüm.2 sene öncesine kadar lakabı barbie olan biri için bu sivilce ve lekeer gerçekten dayanılmaz acı veriyohazmedemiyorum aynaya bakamıyorum kendime küstüm resmen özgüven diye bişey kalmadı üstelik 2 gün sonra nişanım var evlenicem ama ben makyaj yapmak bile istemiyorum.Hiç moral diye bişey kalmadı.şu karacigerlerimi bozdugum kafama tüküreyim ben olan bana oldu aknetrent gibi ilaçlar temizliyo bitek onuda kullanıp bıraktım 2 sefer agır depresyon yaptı bende.elimden hiçbişey gelmiyo ugrasmaktan da bıktım ümidim kalmadı maydanoz kürü mü kabak çekirdegimi lavantamı hepsini yapıyorum ama eski temiz yüzüm gelmiyo.Sanırım böyle yaşamaya alışmam lazım zalimsin hayat
dermoskin leke kremi çok iyi geliyor cilde mükemmel sonuç alıyorsun cnm dene derimyemin ediyorum artık hayata küstüm.2 sene öncesine kadar lakabı barbie olan biri için bu sivilce ve lekeer gerçekten dayanılmaz acı veriyohazmedemiyorum aynaya bakamıyorum kendime küstüm resmen özgüven diye bişey kalmadı üstelik 2 gün sonra nişanım var evlenicem ama ben makyaj yapmak bile istemiyorum.Hiç moral diye bişey kalmadı.şu karacigerlerimi bozdugum kafama tüküreyim ben olan bana oldu aknetrent gibi ilaçlar temizliyo bitek onuda kullanıp bıraktım 2 sefer agır depresyon yaptı bende.elimden hiçbişey gelmiyo ugrasmaktan da bıktım ümidim kalmadı maydanoz kürü mü kabak çekirdegimi lavantamı hepsini yapıyorum ama eski temiz yüzüm gelmiyo.Sanırım böyle yaşamaya alışmam lazım zalimsin hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?