Birilerine bişeyler anlatmak istiyorum 2 sene oldu evleneli ve 2 ay önce çocouğumuzun olamıycanı öğrendik eşimden kaynaklı bir sorun eşimi çok seviyorum dedimki içimden kader demekki bir çocuğumuz olmasını haketmedik yada belki iyi bir annem baba olamıycaktık yada nebiliyim çocuğumuz belkide kötü biri olucaktı allah vermedi içimi böyle rahatlatmaya çalışıyorum ama neden demedende geçemiyorum etrafımdaki bütün arkadaşlarımın çocukları var hepsi benden sonra evlendi niye ben bunun cvbını öğrenemiycem hiçbir zaman ama ne biliym içim yanıyo işte eşime sürekli güler yüzlü olamya çalışıyorm ama tek kaldığım anda içimi hep bir korku sıkıntı kaplıyo annem deseniz beni kocamdan ayırmak derdinde çoucugu olmuyor diye demiyorki bana kızım ben senin arkandayım allah böyle yazmış ne yapalım sabır edicez hep beraber diye niye biim başımza geldi artık yurttan bi çocuk alır büyütürsün sonrada gider ailesini arar herşey beni buluyo diye söylenip duruyo eşimin bunlardan hiç haberi yok anlatmıyorum üzülmesin diye belki beni bırakır dayanamam buna diye artık dayanamıyorum psikolojik açıdan kendi içimde halletmeye çalışıyorum sabır diyorum dua ediyorum allahım sen bana bunla başa çıkmayı öğret diye ben napıcamı bilmiyorum kızlar sanki dünyada tek başıma kalmış gibiyim diyorumki biride gelsin bi sırtımı sıvazlasın üzülme desin çıkamıyorum işin içinden sadece biraz rahatlamak için buraya yazıyorum belki beni tanımıyorsunuz ama bana dua edin olurmu derdi veren allahn sabrıda bana verisn diye