Dayanamiyorum artik.

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.046
138
Yine ben. Cok zor gunlerden geciyorum. Gozyasinin ice akmasi diye bir sey varmis, yeni ogreniyorum. 9 gibi uyuyorum, huzuru uykuda buluyorum cunku, kabus gormezsem tabii. Bitmisim yani.

Bu surecte aslinda ne kadar gucsuz oldugumu anladim, bir de yaraticinin beni hic sevmedigini.

Yasamak isteyen o kadar insan varken yasamaktan gidim zevk almayan biri olarak hayatin neden bana kiyak gectigini anlamakta zorlaniyorum. Aci cektirmekten zevk aliyor belki.

Hic mi destekleyici, guzel bir sey olmaz insanin hayatinda ki bu zor zamanda tum gucuyle ona tutunsun.

Dayanamiyorum artik ve her gecen gun gucum azaliyor.

Canım benım annem hasta oldu ki tum hayatını etkileyecek bir hastalik. esim ve esimin ailrsi cok cektirdi bu sikintili zamanimda bile kalsam laf ettiler. surekli agladim surekli . ama biliyordum ki tum bu mutsuzlugumun cektiklerimin mukafatini berecek Rabb var eger inancliysan dua et Allah a iman et zikir cek inan ki ne kadar ibadetle o boslugu doldurursan psikolojin o kadar duzeliyo hala daha bir suru seyle ugrasiyorum ama tek dayanagim bu

Hastanızınız
Parasızmısınız
Aldatıldınız mi
Neyin var
Hangi konuda hayat sana adil değil

Neslicandan hayat dersi almalıyız hepimiz
Hayat ona adil değildi
Aksi hiçbirşey çaresizlik tükenmişlik olmamalı

Düştün mü üstünü silkele etrafına şöyle bak yoluna devam et

Yine ben. Cok zor gunlerden geciyorum. Gozyasinin ice akmasi diye bir sey varmis, yeni ogreniyorum. 9 gibi uyuyorum, huzuru uykuda buluyorum cunku, kabus gormezsem tabii. Bitmisim yani.

Bu surecte aslinda ne kadar gucsuz oldugumu anladim, bir de yaraticinin beni hic sevmedigini.

Yasamak isteyen o kadar insan varken yasamaktan gidim zevk almayan biri olarak hayatin neden bana kiyak gectigini anlamakta zorlaniyorum. Aci cektirmekten zevk aliyor belki.

Hic mi destekleyici, guzel bir sey olmaz insanin hayatinda ki bu zor zamanda tum gucuyle ona tutunsun.

Dayanamiyorum artik ve her gecen gun gucum azaliyor.
Sorun ne bilmiyorum ama kendini bu kadar yıpratma hayat çok kısa:KK66:

Sorun nedir? Hepimizin zor zamanlari oluyor ama bu zor zamanlarda sorunlarla bogulup kendimizi dibe cekmek yerine hayatin iyi yonlerini gorup cikis yolu aramak varken bu kadar karamasar olmak neden?
Bu kadar karamasar olmak icin hayat cok kisa.

Burnumun b.ktan çıkmadığı şu hayatta yaşadıklarımı anlatsam roman olur. :)
Şimdi bu söylediklerim sana iyi hissettirmeyecek biliyorum.
Zaten insan bu kadar bitme noktasındayken kimsenin faydası olmuyor.
Seni ancak sen toparlayabiliyorsun.
O yüzden en sevdiğin yemeği ye, en favori filmini izle, sana en iyi gelen insanı ara
keyfini yerine getirmek için bir şeyler yap.
Mal gibi yatmak istiyorsan onu da yap o da lazım insana :)
Ama yapmayacağın şeyi söyleyeyim kendini bırakma.

Ayni durumdayim,yukari tukursem biyik asagisi sakal...icim o kadar daraliyorki rahatlayayim diye abdest alip namaz kildim aglaya aglaya dua ettim nasil rahatladim nasil hafifledim,sonra su ayetler gozumun onune geldi "Hic kimse kendi icin gizlenen mujde ve mutlulugu bilemez" "elbette her zorlugun yaninda bir kolaylik vardir" ne guzel ayetler insanin icine ilmek ilmek umut bicen turden...

Her insani dustugu yerden kaldiracak el uzatacak birisi vardir
Kendisi
Kendinize kucuk molalar yaratin.
Deniz kenarina gidip kitap okumak gibi ya da muzik dinleyerek yurumek gibi basit ve ucretsiz seyler
Bunlara tutunun
Dua edin
Imkaniniz varsa hayvanseverseniz bir dost edinin
Inanin cok iyi gelecektir

Derdiniz ne bilmiyorum ama inanin gececek, yeter ki sabredin. Hayatta herzaman kötü seyler olmuyor lütfen birde iyi tarafindan bakin. Saglik olsun gerisi hallolur.

Back
X