dayanamiyorum artik

TATLIM1988

COK SEVMI$DIM...
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
212
1
96
36
Diğer
slm arkadaslar,

önce sunu söyleyim türkcem pek iyi degil hatalarim olabilir kusura bakmayin, esimle gene kavga ettik, herzamanki gibi suclu ben, kaynanamada anlati esim hemen kavgamisi tabi oglu hakli ben suclu, artik dayanamiyorum esim bana karsi ilgisiz sevdiginden bille emin degilim, keske evlenmeseydim pismanim demesi küfürleri el hareketleri vurmalari tabi hak ediyormusun bunulari bosanirsam annem babam cok uzulur maf olurlar annem cok cekdim kiz kardesimden babamdan bide ustune ben gelirsem maf olur annem buna dayanam sonra etrafimdakiler bosanmis bir kadin diye bakacaklar bana, cok bunalimdayim mutsuzumda ne yapacami billmiyorum cok yanlizim bendede hatalar oluyordur kesinlikden ama herzamanda suclu benmiyim? kimseyle paylasamiyorum, ne yapmam lazim billmiyorum dayanamiyorum artik

beraber evlilik terapistine gitmeniz cozum olabilir...
ailem uzulur, bosanmis kadin durumuna dusmek istemem diye dusunursen daha cok uzulebilirsin, yazik degil mi ?
durumu biran once ailene acmanda fayda var...
kendini bir an once toparla ve harekete gec bence ..

madem bitiremem diyorsun. bence çalışmıyorsanız işe girin. ve ruhunuzu doğrularınızı bir kenera atıp ne derse olumlu yaklaşın ciddiye almayın..
gidemeyecekseniz çekeceksiniz.. en azından yükünüzü hafifletin.

bencede ise gir kafani dagit... esin sana nasil davraniyorsa sende ona öyle davran.. ilgisizse sende ilgisiz ol.. romantikse sende romantik ol. hersey karsiliklidir diye hareket et.. ve kavgalardanda uzak dur birsey derse altan al .. birde böyle dene bakalim.. ama terapistede gidin bence cünkü hakaret etmesi pismanim evlenmeseydim falan demesi hic hos degil.. sevmiyormu seni gercekten? böyle diyo.. cok üzüldüm:43:

doganin kanunu bu
ne yaparsan yap kimse seni hakli görmez
her zaman suclu taraf sen olursun
baskalari kendi yaptigi hatayi asla görmez ve duymaz

esini bu kadar sinirlendirecek ne yaptin ki?? kayinvalidenle aran nasil??
biraz sakin olmaya calis esine karsi bisey derse o an susarsin sinirleri yatistikta sonra gidip hic birsey olmamis gibi yapmayi dene bence

eşini ikna edebilirsen uzman yardımı alın canım
sana söyledikleri el kaldırması hiç hoş değil:20:
boşanamam diyorsun ama bu şekilde de evlilik yürütmek çok zor:5:
en iyisi bir uzman desteği gibi görünüyor:6:

Siddetin oldugu yerde sevgi olmaz. esiniz niye kavgalarinizi hemen annesine anlatiyorki böyle bi cözüme gidemezsiniz. gördügünüz siddetten size birsey olursa aileniz daha cok üzülür,Bu tavrinizi esiniz de biliyorki düzelmek icin adim atmiyor.kendinizi caresiz görmeyin esinize de böyle yansitmayin.Siddet yanlisi erkeklerin en sevdigi kadin tipi yalniz caresiz kadinlar siz güclü görünürseniz böyle davranamaz.Belliki psikolojik sorunlari var ya tedavi olsun yada bosanmaktan baska cözüm yok gibi.

etrafdakiler size bosanmis kadin gözüyle bakicak diye siz ömür boyu o adamin hakaretlerini sineye cekip dayaaginimi yiyeceksiniz??????
anneniz yarin birgün size birsey olsa, üzüntüden yada dayaktan size zarar gelse dahami mutlu olucak...
kim ne düsünürse düsünsün siz kendinizi bildikten sonra etraf size bosanmis kadin dese ne olur demese ne olur?

aileniz sizin mutlu olmanizi ister, ozellikle hic bir anne kizinin mutsuz olmasina dayanamaz ceker yanina alir cocugunu.
eger bir isiniz yoksa yani maddi geliriniz yoksa once ailenizle gorusun bu durumu, bosanma durumunda onlardan yardim beklediginizi belirtin.
eger maddi gucunuz varsa zaten hic durmayin bosanin arkadasim.
siddet var isin icinde, cekilmez ki :45:

bir de sunu soracagim, bulundugunuz ulkede sizin durumunuzda olan kadinlara ne gibi yardimlar yapiliyor arastirdiniz mi?

Back
X