• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum artık

Ayrıldıktan sonra döneceğini çok iyi biliyorum.Peki o zaman ne yapmalıyım ? Yani seviyorum yakışıklı biri zeki karizma sahibi bir adam.Sadece boyu biraz kısa

Nereden biliyorsunuz ? Diyelim ki döndü. Sevdiği için mi dönecek yoksa onu tekrar hayatınıza kabul etmeye hazır olduğunuz için mi ? Kırmızı ile işaretli kısma dair : Bu nasıl sevgi ?

Evet elbet ayrılacaklar ve bana geri dönecek.

Onun döneceği günü beklemek yerine hayatınıza devam etmelisiniz. Diyelim ki ayrılmadılar , evlenmeye karar verdiler , facebook ta da bunu paylaştılar. Ne yapacaksınız ? Gerçekten merak ediyorum , kurduğunuz cümle nedeni ile.

Düğünü mü basacaksınız ? Eski sevgilinize zarar mı vereceksiniz ?

Çıkmıyor o kişide yapayalnızım.

Üç gün önce terk edildim, ilişkim de dört yıllıktı. Zaman zaman ağlama krizlerine giriyorum çok özlüyorum falan ama ne yalnızlığı allah aşkına? Nasıl oldu bilmiyorum da ne kadar çok arkadaşım var onu fark ettim, normalde sevgilim varken hiç görüşmediğim birçok arkadaşımla görüştüm bu üç günde ve gelecek haftayla ilgili ful program yaptım. Kendi değerinizin farkına varsanıza? Çıkın arkadaşlarınızla gezin tozun. Tamam zor bi şey de yedi ay fazla bir zaman. Unutun, kabullenin. Ben üçüncü günümdeyim benim krizler anlaşılabilir tabii:ssz:

Merhaba ,

Bu düşüncenin bir adım ötesi " ya benimsin ya toprağın " şeklindeki arabesk ve hastalıklı bir bakış açısı. Öncelikle bu durumu çözebilecek olan sadece sizsiniz.

Sevmiş , aşık olmuşsunuz ancak bitmiş. Öncelikle bunu kabullenin. Siz hala seviyor olabilirsiniz ancak ilişkiler tek kişilik değildir ; iki tarafta aynı hisleri taşımıyorsa bitmesi normal hayat döngüsü içindedir.

Onu sosyal medyadan takip etmeyi bırakmakla başlayın işe. Kendi hayatınıza odaklanın.

ben bunları yazdığım zaman bir dayak yemediğim kalıyor. işte bu zihniyet yüzünden bu baharda Eskişehir'de 14 yaşındaki iki kız çocuğu intihar etti. durumun vehametini anlasınlar artık. 14 yaşında, hangi liseye gideceğini düşünmesi gerekirken facebookta "anlamlı sözler" paylaşıp intihar ediyor. arkasından bütün dünyanın kahrolacağını, onun ortaokul bıyıklı hamsi tipli çocuğa olan aşkına çok saygı duyacaklarını, hamsi çocuğun da vicdan azabından kendini bu dünyadan soyutlayıp ayyaş olacağını düşünüyor.
çok üzülmüştüm bu haberi görünce... keşke "aşkımızdan ölelim, geberelim ne güzel acı çekmek" tarzı şarkılar ve "vur bana ağam, seni seviyom, senin için mücadele edicem." konulu diziler yasaklansa, acı çekmeye bu kadar meraklı olmasak.

ben bunları yazdığım zaman bir dayak yemediğim kalıyor. işte bu zihniyet yüzünden bu baharda Eskişehir'de 14 yaşındaki iki kız çocuğu intihar etti. durumun vehametini anlasınlar artık. 14 yaşında, hangi liseye gideceğini düşünmesi gerekirken facebookta "anlamlı sözler" paylaşıp intihar ediyor. arkasından bütün dünyanın kahrolacağını, onun ortaokul bıyıklı hamsi tipli çocuğa olan aşkına çok saygı duyacaklarını, hamsi çocuğun da vicdan azabından kendini bu dünyadan soyutlayıp ayyaş olacağını düşünüyor.
çok üzülmüştüm bu haberi görünce... keşke "aşkımızdan ölelim, geberelim ne güzel acı çekmek" tarzı şarkılar ve "vur bana ağam, seni seviyom, senin için mücadele edicem." konulu diziler yasaklansa, acı çekmeye bu kadar meraklı olmasak.

O kadar doğru yazmışsınız ki... Şu an aşk acısı çeken biri olarak diyebilirim ki bu arkadaşınki aşk acısı değil zaten. Bu sadece saplantı. Zira insan aşık olduğu insana "sadece boyu kısa" diyemiyor. Etrafımdaki insanlar sürekli "sen aptal mısın ne kadar güzel bi kızsın bu çocuğa mı üzülüyorsun bi bak resimlerinize allah aşkına" diyorlar. Ben açıp bakıyorum ve "ay ne tatlıyız" diyip ağlıyorum:1:

Gerçekten söker mi ? Korkuyorum yenisi olduğunda ona sarıldığında onu hayal edip sarılacağımı..Yeni gelenin duygularıylada oynamayı hiç istemem açıkçası.

Hani dediniz ya kendine yeni hayat kurmuş içim çok acıyor bu lafı duyunca..O benimdi benim hayatımda olması gerekiyordu.
söker söker :34:

Hiç bir aşk acısı sonsuza kadar sürmez. En fazla 2 yıl diyorlar :))
Güldüğüme bakma bende çok zor zamanlar geçirdim ama şimdi aklıma bile gelmiyor. Hatta kalbimi kıpırtadan biri de oldu hayatımda..

O kadar doğru yazmışsınız ki... Şu an aşk acısı çeken biri olarak diyebilirim ki bu arkadaşınki aşk acısı değil zaten. Bu sadece saplantı. Zira insan aşık olduğu insana "sadece boyu kısa" diyemiyor. Etrafımdaki insanlar sürekli "sen aptal mısın ne kadar güzel bi kızsın bu çocuğa mı üzülüyorsun bi bak resimlerinize allah aşkına" diyorlar. Ben açıp bakıyorum ve "ay ne tatlıyız" diyip ağlıyorum:1:

okumuştum konunuzu, şimdi de gördüm ne kadar olgun davrandığınızı... gayet normal şu an öyle düşünmeniz, zaten dünyada sadece güzel insanlar sevilseydi bir tek mankenlerin sevgilisi olurdu :) siz de hala güzel görüyorsunuz sevdiğinizi, bir süre sonra o adamı değil de ona beslemiş olduğunuz sevgiyi sevmeye başlayacaksınız, bende öyle olmuştu... ne güzel sevmişiz, ne eğlenmişiz lan diyorum :9: hayatınızın bir dönemini temsil ediyor sonuçta; biz değişiyoruz, hayatımız değişiyor dolayısıyla hayatımızı birlikte yaşamak için seçtiğimiz partner de değişiyor.

Gerçekten söker mi ? Korkuyorum yenisi olduğunda ona sarıldığında onu hayal edip sarılacağımı..Yeni gelenin duygularıylada oynamayı hiç istemem açıkçası.

Hani dediniz ya kendine yeni hayat kurmuş içim çok acıyor bu lafı duyunca..O benimdi benim hayatımda olması gerekiyordu.

Asagida kopyaladigim mesaji 30 mayista yazmissin. Sen coktan yeni sevdalara yelken acmissin da, gonlune gore birini bulamamissin sanirim?

Bilmiyorum eskiden çok çok yakışıklı bulduğum kişi artık tipsiz gelmeye başladı.Yanımda gezdirmekten sıkıldığımı anlıyorum galiba.Belkide aşkım bitti böyle konuşuyorum.Galiba ayrılma vakti gelmiş böyle düşünceler normal değilmiş onu anlıyorum.

Temel sorun dizilerde değil maalesef ailede verilen eğitimde. Üniversite bile maalesef bazı insanlarca eş bulunup bitirilmesi gereken bir kurum olarak görülüyor.

Ben karşımdaki insanın cinsiyeti nedeniyle potansiyel sevgili , eş değil ; arkadaş olarak görülmesi anlayışıyla büyütüldüm. Ve benim düşünce yapım doğru olanın da bu olduğu yönünde.

Ancak maalesef çevremde pek çok kişide gözlemlediğim erkeğin potansiyel eş ve sevgili adayı olarak görülmesi öğretisi. Bu öğreti ailede başlıyor maalesef. Ailede ne konuşuluyor ve nasıl davranılıyorsa çocukta ona göre düşünce yapısını şekillendiriyor.

Asagida kopyaladigim mesaji 30 mayista yazmissin. Sen coktan yeni sevdalara yelken acmissin da, gonlune gore birini bulamamissin sanirim?

Eline sağlık asude_bahar. Ben bu nicki nereden hatırlıyorum diyordum ancak yazdığı cümleleri görünce yazmadan edemedim ve bu esnada eski konusu var mı bakmadım bile. Sen alıntılayınca hatırladım.

Yanında iken beğenmediği kişi , kendisine değer veren bir insanla bir ilişki kurduğu için bir hazımsızlık söz konusu sanırım bu durumda.

Temel sorun dizilerde değil maalesef ailede verilen eğitimde. Üniversite bile maalesef bazı insanlarca eş bulunup bitirilmesi gereken bir kurum olarak görülüyor.

Ben karşımdaki insanın cinsiyeti nedeniyle potansiyel sevgili , eş değil ; arkadaş olarak görülmesi anlayışıyla büyütüldüm. Ve benim düşünce yapım doğru olanın da bu olduğu yönünde.

Ancak maalesef çevremde pek çok kişide gözlemlediğim erkeğin potansiyel eş ve sevgili adayı olarak görülmesi öğretisi. Bu öğreti ailede başlıyor maalesef. Ailede ne konuşuluyor ve nasıl davranılıyorsa çocukta ona göre düşünce yapısını şekillendiriyor.

haklısınız ama arabesk diziler, müzik vs bu zihniyeti besliyor iyice. tv'de dayak yiyen, b.k muamelesi yapılan kadınlar görüyor, entrikanin bini bir para "aaa demek ki normalmiş" diye psikopatlığına daha da güvenle devam ediyor. hatta bu acılı kavuşamayan aşıklara falan özeniyor.
zaten üniversiteler o kadar kalitesizleşti, yoz bir hal aldı ki... nereye gidiyoruz bilmiyorum...

Eline sağlık asude_bahar. Ben bu nicki nereden hatırlıyorum diyordum ancak yazdığı cümleleri görünce yazmadan edemedim ve bu esnada eski konusu var mı bakmadım bile. Sen alıntılayınca hatırladım.

Yanında iken beğenmediği kişi , kendisine değer veren bir insanla bir ilişki kurduğu için bir hazımsızlık söz konusu sanırım bu durumda.

Bence olay şu, 7 ay önce cidden ayrıldı sevgilisinden. Sonra baskalariyla gorustu ama yerini dolduramadi, hala akli eskisinde. Boslukta oldugu an aklina vuruyor yani. Benim kizdigim nokta, "ay nasil baskasiyla gorusurum ona haksizlik etmis olmam mi eski sevgilim aklimdayken" diye yalan soylemesi..

Tavirlari cok dogru gelmedigi icin baktim eski konularina.. Belliydi abarti biseyler oldugu..

Son düzenleme:
Herşeyde bir hayır vardır bende bu durumları yaşadım unutamadım simdi diyorum ki iyikide olmamaış suan eşim olan kişi girdi hayatıma herşey değişti sende doğru kişiyle karşılaşırsın inş.

Bnm bi bucuk sene oldu benm hala unutamadigim, aklma geldigi zamanlar oluyo. Hatta bazen ozledigim Bile oluyo. Ustelik ben aldatildim ve sevglisi var mi yok mu bilmiorm da. Ama bunun bana bi katkısı yok. O kendine bi yol cizdi mutlu mutlu o yolda ilerliyo bende ole bole yuvarlaniom iste..

Dicegim o ki; olmessin ama surunecegin gunler olacaktir elbet. Yalnz zamanla icinin yavas yavas sogudugunu da hissedeceksn , yipratma kendini.

Son düzenleme:
belki önce psikiyatr daha iyi olur. çünkü ben de terapiye gidiyorum bir aydır ama benim sorunum böyle sağlıklı düşünememek değil, konuşmak iyi geliyor sadece. arkadaşın problemi daha büyük, ilaç desteği de gerekir.

Tabi once psikiyatra gitmeli, ilac destegi gerekirse doktor verir, gerekmezse terapi yapar. Ama bir uzman destegi lazim. Takinti, yalan, sıkıntı çok

Onu kızgın anımda yazdım aslında çünkü arkadaşlarım onu tipsiz buluyor hatta annem bile.Boyunun kısa olduğunu ve burnununda kocaman olduğunu söylüyorlardı hep tipsiz diyorlardı şakayla karışık.Ama ilk başlarda gözüme güzel görünüyordu sonradan aşkım bittiğini anladım ve onu yanımda gezdirmekten sıkıldığımı anladım.Ama çok yanlış düşünüyormuşum geri gelse tekrardan bir olsak diyorum şimdi.Yani psikolojim alt üst olduğu bir anda yazdım onu.O konuda bana gelen tepkilerde size geldimi sizde sevgilinizi tipsiz görür müsünüzü incelemekti.

Back
X