• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamiyorum artık....

gulyalabik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
8
10
1
29
kizim dünyaya geleli neredeyse üç ay oldu.ama huzurlu degiliz esim cok agresif davraniyor.kirici konusuyor. Beni istemiyor artik farkindayim.surekli laf sokuyo istemiyosan beni kapi orda falan diyo.benin bosanmaya zorluyo resmen. Ben kacarak evlendim babam beni reddetti.esimin ailesi beni cok ezdi ilk zamanlarda.sonra esimde anladi onlarin bana nasil davrandiklarini ve onlaravkarsi ilk kez savundu beni hamileligimin ilk zamanlariydi, 9 ay boyunca ailesiyle gorusmedik. Sonra temmuzda kizim dunyaya geldi ve biz ailesiyle baristik. Sonra ne olduysa artik beni koruyup kollayan adam ailesinin yaninda bana karsi horozlanmaya baslqdi.bayram gunu kendi babami aradim ve baristim. Babm yanma geldi bigun kaldi esimin surat asmasi yuzunden gitti.elini bile opmedi babamin.bunun gibi daha bircok sey var. Ne yapicami inanin bilmiyorum. Bi fikir verin nolur

eşinizle konuşmayı deneyin,onun anlayabileceği doğru cümleleri arayın,eşinizi siz tanıyosunuz. Belki o kadar uzun süredir ailesiyle küs kaldığı için içten içe sizi suçluyordur. O kadar laf sokmalarınıda bırakamyacağınızı bildiği rahatlıktan dolayı yaptığını düşünüyorum. önce bi bu sorununuzu konuşmayı deneyin ama uygun bi dille suçlamadan yumuşatarak sıkıntınızı paylaşın bakalım ne olucak

Denedim.hatta bavulumu alip gitmeye kalkistimm ayaklarima kapandi yalvardi.tabi bunu hamileykkenn yani ailesyle kusken yapmistim.herkes beni biraksin ama sen birakma diyodu ama simdinneyaparsan yap istiyosan git ama cocugu birak diyo.bagitip cagiriyo onlarin yannda bi saat snra ben sensiz yapamam kiyamam sana diyo ailesi resmen aklina giriyo,

ailesinden etkilendiği belli zaten,eşiniz bu şekilde ne yapmaya çalışıyor bende anlamadım sonuçta çocugunuzu bırakıp gitmeyeceğinizide biliyor. Size boş tehditler savurduğunu aslında farkında. Sizin için çok zor bir süreç,boşanmak istiyor musunuz peki

Bazen ebet istiyorum ama sonra vazgeciyorum cocugum var diye.belkide kendimi kandiriyorum bilmiyorum inanin

boşanırsanız bebeği sizden alamaz buna emin olun mahkeme size verir. Duygularınızı kenara bırakın ve mantığınızla düşünün. Bebeğiniz için boşanmama kararı bana yanlış geliyor. ilerde büyüdüğünde siz birikmişlikten yıpranmış olucaksınız ve bu çocuğunuza yansıcaktır inanın o zaman daha çok yıpranıyor çocuklar. Ama düzelir umudunuz varsa elbetteki çabalayın. Burdaki ayrımı en iyi siz yaparsınız

kizim dünyaya geleli neredeyse üç ay oldu.ama huzurlu degiliz esim cok agresif davraniyor.kirici konusuyor. Beni istemiyor artik farkindayim.surekli laf sokuyo istemiyosan beni kapi orda falan diyo.benin bosanmaya zorluyo resmen. Ben kacarak evlendim babam beni reddetti.esimin ailesi beni cok ezdi ilk zamanlarda.sonra esimde anladi onlarin bana nasil davrandiklarini ve onlaravkarsi ilk kez savundu beni hamileligimin ilk zamanlariydi, 9 ay boyunca ailesiyle gorusmedik. Sonra temmuzda kizim dunyaya geldi ve biz ailesiyle baristik. Sonra ne olduysa artik beni koruyup kollayan adam ailesinin yaninda bana karsi horozlanmaya baslqdi.bayram gunu kendi babami aradim ve baristim. Babm yanma geldi bigun kaldi esimin surat asmasi yuzunden gitti.elini bile opmedi babamin.bunun gibi daha bircok sey var. Ne yapicami inanin bilmiyorum. Bi fikir verin nolur
Bnde kacarak evlendim daha barismaya gitmedik ustune ustluk esimin ailesiylede aramz acildi neymis bn aralarni bozmusum kardesleriyle blmem oglnu elinden almisim daha neler neler

Bence esin seni seviyo masaya yatırip düşünmek gerekirse hem gebelik hem ailevi sorunlar senin lohusaligin ve belkide hiç bilmediğin is stresi...Öncelikle sabret bavulunu toplama herseyi göze alıp ona gelmissn Rabbim yardimcn olsn inşallah zor ama geçecektir her fırsatta sakinliginle konuş gozealdiklrini ve alabileceklerini anlat...pes etme sevmeye devam et gönlünü soğutma

Ortada bebek var herseyi mantikli dusun.Burda en buyuk rol eşinde aslinda sana bol destek vermeliki hem ailenden uzakdasin hemde yeni annesin .Nedemek baban surat yaptigi icin gitti hic uzulme hata sende degil.babanda eşinle araniz bozulmasin diye gitmistir suratindan degil emin ol.Rahat ol ve bol bol dua et arkadasim belkide sınavdan geciyosundur.Bol ayetel kursi oku evde özellikle eşin eve geldiginde aklinda olsun

Senin eşinin desteğine en çok ihtiyaç duyduğun dönemde böyle davranması çok kötü. Allah yardımcın olsun. Bol bol dua et.

Eşimle kaçarak evlendim kelimesine kadar bire bir aynı beni anlatıyorsunuz. Bana da eşim nerdeyse her kavgada çocuğunu da al git diyor ama sonra liman oluyor söylediklerine. O pişman oluyor da ben unutamıyorum içten içten ona karşı kinleniyorum. Çocuk doğdu doğalı (2 ay oldu) huzurumuz yok durumumu anlayan yok. Ne yapacağımı şaşırdım valla

Back
X