Canim benim ya...sen kendi icinde yitirdigin SENI ariyorsun aslinda...kimsenin hayati dort dortluk degil gulum, tabiki ateste dustugu yeri yakar.. ailenden verdigin kayiplar icin cok uzuldum basin sagolsun cennet olsun mekanlari insallah..sen cocukken de boylemiydin?nasil bir cocukluk gecirdin mesela bende psikolog gibi daldim olaya ama merak ettim:))
Canim benim ya...sen kendi icinde yitirdigin SENI ariyorsun aslinda...kimsenin hayati dort dortluk degil gulum, tabiki ateste dustugu yeri yakar.. ailenden verdigin kayiplar icin cok uzuldum basin sagolsun cennet olsun mekanlari insallah..sen cocukken de boylemiydin?nasil bir cocukluk gecirdin mesela bende psikolog gibi daldim olaya ama merak ettim:))
bu özgüvensiz oluşunun temeli büyük ihtmalle çocukluktan kalma diye dusunuyorum.ailenin seni aşalığıyıcı tarzında konusmaları oluyormuydu acaba küçükken . ?
Yazdıkların çok iyi geldi çok teşekkür ederimbi silkelen bi kendine gel oncelikle...
ise seninle bu tarz konusanlari hayatindan uzaklastirmakla basla
her insan hata yapar ama buyuk ama kucuk farkindasin ya sen buna bak..
ailenle gurur duy onlardan destek al..
evet insanlar ne konustugunu bilmez senin ne yasadigini bilmeden konusurrr konusurlar..
dik dur hayatta gulumse cevrende kimse olmasa bile..
bende okul caglarimda sessizdim yirtik bi insan olamadim ortamlara girerdim fakat hic cevremdekiler gibi olamadim cok konusan olurdu cok dislayan.. ailem bile sen birsey yapamazsin sen soylesin sen boylesin der dururlardi.. hic biri umrumda olmazdi ONLAR KIM KI dusundugun tek sey bu olsun.. simdi beni seven akli basinda gayette bilgili bi esim var .. kendini kapatma gir ise calis git kurslara ogren yeni ortamlara gir calis cabala bak senden iyisi oluyo mu.. kalbindeki iyi niyet yuregindeki sevgi ve umudun bitmesin dusuncelerin olgun olsun senden iyisi olmaz..
aklinda bulunsun senden bir tane var :)Yazdıkların çok iyi geldi çok teşekkür ederim
Öncelikle başın sağ olsun,üst üste çok travma yaşamışsın belliHatalarını fark etmiş olman ,pişmanlık yaşaman bile zaten çok temiz ,iyi bir kız olduğunu gösteriyor...Herkes bazen boşluğa düştüğünde saçma şeyler yapar yalnız değilsin yani...Ama etrafındakiler bu kadar rahatça sana laf etme hakkını buluyorsa kendinde buna sen izin vermişsin demek ki.İnsanların zayıf yönlerini,yaralarını görüp deşmesine izin verme.Seni sürekli eleştirip kusurlarını söyleyenler kendi kusurlarını görmeyen zavallılar takma onları...
Tamam :)aklinda bulunsun senden bir tane var :)
Rica ederim canim amin:)daha cok degil 1 yil onceki halimi ozluyorum diyorsun,o zaman toparlanmanda o kadar uzun ve zor olmayacak demektir:))bak gulum soylemesi kolay belki ama gecmise hic donup bakma bile!!hepsi bitti gecti artik,o kadar ince ve narin, okadar saf ve temizssinki sana yapilan bariz (haksizliga ilgisizlige bile annemin acisi vardi ilgilenemiyordu)diyorsun seni alnindan opuyorum:)ne olursa olsun ne aci yasamissa yasasin bir ANNE evladini sefkatsiz ve sevgisiz birakamaz!bu kendi fikrim ve bende bir anneyim...aileni kendi haline birak oyle ise,kendine odaklan canim mesela eger seviyorsan ise kitap okuyarak basliyabilirsin:))sonrasinda okurken yuzunde gulucukler belirecek:)2.etapİçimde yitirdiğim beni arıyorum. Bunu söylemen bana iyi geldi. Gerçekten öyle. 1 yil önceki halimi özlüyorum. O halime dönmeyi çok isterdim. Hep bunu düşünüyorum. Amin inşallah bütün Müslüman kabir ehlinin mekanı cennet olsun. Teşekkür ederim. Ben çocukken de böyleydim. Ailem bana kötü davranmiyordu. Ama eksikliklerimi uyardiklarini beni düzeltmeye çalıştıklarını hiç hatırlamıyorum. Buna ilgisizlik deniyor sanırım. Bi de çocukluğum hep aile tartişma ve kavgalarıyla geçti. Bunun değişik nedenleri vardı. Ne zaman açılacak olsam hep bi kayıp yaşadım. O yüzden annem acili olduğu için ben bunu hissediyordum hep. Belki de o yüzden ilgilenemedi.
Ozur dilerim canim yazarken bi hata olustu galiba dil cikardigimi sanma sakin:)) pencere yazacaktim olmadi:/Rica ederim canim amin:)daha cok degil 1 yil onceki halimi ozluyorum diyorsun,o zaman toparlanmanda o kadar uzun ve zor olmayacak demektir:))bak gulum soylemesi kolay belki ama gecmise hic donup bakma bile!!hepsi bitti gecti artik,o kadar ince ve narin, okadar saf ve temizssinki sana yapilan bariz (haksizliga ilgisizlige bile annemin acisi vardi ilgilenemiyordu)diyorsun seni alnindan opuyorum:)ne olursa olsun ne aci yasamissa yasasin bir ANNE evladini sefkatsiz ve sevgisiz birakamaz!bu kendi fikrim ve bende bir anneyim...aileni kendi haline birak oyle ise,kendine odaklan canim mesela eger seviyorsan ise kitap okuyarak basliyabilirsin:))sonrasinda okurken yuzunde gulucukler belirecek:)2.etapencereni acicaksin her sabah derinn bi nefes alip gulumseyeceksin gunese, sukur edeceksin guzel bi gune uyandigin icin veee yavas yavas disari cikmaya,kalabaliga karismaya basliyacaksin:)kisacasi (sen cok degerli ve guzelsin)kendini sevmekle basla 2.hayatina...
çocugun özguvensiz olmasını sağlayan şeyin baba oldugunu dusunuyorum ben yanı cevremde oyle gördugum için söyluyorum.sanırım sizin durum burdan yazılıp da çözulcek gibi gelmiyor bana .çunku bu durumu uzun bir dönemden beri yaşıyorsunuz.bunun için uzmandan yardım almalısınız diye düşünyrum eğer olmazsa gidemezseniz.youtube dan zafer akıncı özguvenınızı yukseltme yolları dıye aratın o video yu seyredın belkı faydasını görursunuz kendısı psıkolog ve iyi tespitleri vrOlmuyordu ama çocukken de böyleydim hatta daha kötü. Aşırı utangaç bi çocuktum. Fotoğraf çekilirken makineye bile bakamazdim. Bu niye böyle derlerdi her girdiğim ortamda. Büyüdükçe bu yüzden hiçbir yere girmek istemedim. Ailem kendi içinde çok kavga ediyordu. Okuldan gelirken Allah'ım nolur bugün kavga etmesinler diye dua ettiğimi hatırlıyorum. Beni yanlışlarımi uyarmazlardi pek ve sorunsuz görürlerdi. Annem de aciliydi. O yüzden sanırım pek ilgilenemedi. Ama onu yine de çok seviyorum
Rica ederim canim amin:)daha cok degil 1 yil onceki halimi ozluyorum diyorsun,o zaman toparlanmanda o kadar uzun ve zor olmayacak demektir:))bak gulum soylemesi kolay belki ama gecmise hic donup bakma bile!!hepsi bitti gecti artik,o kadar ince ve narin, okadar saf ve temizssinki sana yapilan bariz (haksizliga ilgisizlige bile annemin acisi vardi ilgilenemiyordu)diyorsun seni alnindan opuyorum:)ne olursa olsun ne aci yasamissa yasasin bir ANNE evladini sefkatsiz ve sevgisiz birakamaz!bu kendi fikrim ve bende bir anneyim...aileni kendi haline birak oyle ise,kendine odaklan canim mesela eger seviyorsan ise kitap okuyarak basliyabilirsin:))sonrasinda okurken yuzunde gulucukler belirecek:)2.etapencereni acicaksin her sabah derinn bi nefes alip gulumseyeceksin gunese, sukur edeceksin guzel bi gune uyandigin icin veee yavas yavas disari cikmaya,kalabaliga karismaya basliyacaksin:)kisacasi (sen cok degerli ve guzelsin)kendini sevmekle basla 2.hayatina...
Rica ederim canim amin:)daha cok degil 1 yil onceki halimi ozluyorum diyorsun,o zaman toparlanmanda o kadar uzun ve zor olmayacak demektir:))bak gulum soylemesi kolay belki ama gecmise hic donup bakma bile!!hepsi bitti gecti artik,o kadar ince ve narin, okadar saf ve temizssinki sana yapilan bariz (haksizliga ilgisizlige bile annemin acisi vardi ilgilenemiyordu)diyorsun seni alnindan opuyorum:)ne olursa olsun ne aci yasamissa yasasin bir ANNE evladini sefkatsiz ve sevgisiz birakamaz!bu kendi fikrim ve bende bir anneyim...aileni kendi haline birak oyle ise,kendine odaklan canim mesela eger seviyorsan ise kitap okuyarak basliyabilirsin:))sonrasinda okurken yuzunde gulucukler belirecek:)2.etapencereni acicaksin her sabah derinn bi nefes alip gulumseyeceksin gunese, sukur edeceksin guzel bi gune uyandigin icin veee yavas yavas disari cikmaya,kalabaliga karismaya basliyacaksin:)kisacasi (sen cok degerli ve guzelsin)kendini sevmekle basla 2.hayatina...
Ozur dilerim canim yazarken bi hata olustu galiba dil cikardigimi sanma sakin:)) pencere yazacaktim olmadi:/
çocugun özguvensiz olmasını sağlayan şeyin baba oldugunu dusunuyorum ben yanı cevremde oyle gördugum için söyluyorum.sanırım sizin durum burdan yazılıp da çözulcek gibi gelmiyor bana .çunku bu durumu uzun bir dönemden beri yaşıyorsunuz.bunun için uzmandan yardım almalısınız diye düşünyrum eğer olmazsa gidemezseniz.youtube dan zafer akıncı özguvenınızı yukseltme yolları dıye aratın o video yu seyredın belkı faydasını görursunuz kendısı psıkolog ve iyi tespitleri vr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?