- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
1 yıllık evliyiz arkadaşlar. Eşim dün evi süpürürken süpürgesini ucunda kıl gördü beni çağırdı bu ne diye normalde dikkat ederim ama kalmış çekince içine kıl topagı tuttu.çocuk gibi beni yanına çağırdı temizle bakalım şunu dedi başımda durdu beni izlemeye başladı sinirlerim çok bozuldu.yüzümde de bunu yansıttım.rahatsız edici davrandığını.ama konuşmaya devam ettim sonra çay istermisin filan diye sordum tavır yapmadım konuştum yani.sonra face de birşey paylaştım beğendiğim bir yazıyı bu tuttu neden onu paylaştın diye bana küstü bütün gün oturdu ve somurttu.o yazıyı onu düşünerek paylaşmadığımı özür dilediğimi söyledim .ama nafile.yazılıda sildim baktım alınmış.yazıda iyi insanlar çıkarsın Karşınıza gibi bir ifade vardı üzerine alınmış.gece konuşmayı denedim .sen yaptıklarının bedelini ödüyorsun dedi ve üzüldüğümü ağladığımı görmesine ragmen taviz vermedi.şimdi küsüz aynı işyerinde tavırlı bir şekilde muhatap olmuyor.ve ben nerde hata yapıyorum bilmiyorum artık bıktım bu huyundan.
Yanlis yaptiginiz yer hep alttan almaniz sizi rahatsiz eden davranislarina tepki koymamaniz bu yuzden uste kusen bi de o oluo1 yıllık evliyiz arkadaşlar. Eşim dün evi süpürürken süpürgesini ucunda kıl gördü beni çağırdı bu ne diye normalde dikkat ederim ama kalmış çekince içine kıl topagı tuttu.çocuk gibi beni yanına çağırdı temizle bakalım şunu dedi başımda durdu beni izlemeye başladı sinirlerim çok bozuldu.yüzümde de bunu yansıttım.rahatsız edici davrandığını.ama konuşmaya devam ettim sonra çay istermisin filan diye sordum tavır yapmadım konuştum yani.sonra face de birşey paylaştım beğendiğim bir yazıyı bu tuttu neden onu paylaştın diye bana küstü bütün gün oturdu ve somurttu.o yazıyı onu düşünerek paylaşmadığımı özür dilediğimi söyledim .ama nafile.yazılıda sildim baktım alınmış.yazıda iyi insanlar çıkarsın Karşınıza gibi bir ifade vardı üzerine alınmış.gece konuşmayı denedim .sen yaptıklarının bedelini ödüyorsun dedi ve üzüldüğümü ağladığımı görmesine ragmen taviz vermedi.şimdi küsüz aynı işyerinde tavırlı bir şekilde muhatap olmuyor.ve ben nerde hata yapıyorum bilmiyorum artık bıktım bu huyundan.
1 yıllık evliyiz arkadaşlar. Eşim dün evi süpürürken süpürgesini ucunda kıl gördü beni çağırdı bu ne diye normalde dikkat ederim ama kalmış çekince içine kıl topagı tuttu.çocuk gibi beni yanına çağırdı temizle bakalım şunu dedi başımda durdu beni izlemeye başladı sinirlerim çok bozuldu.yüzümde de bunu yansıttım.rahatsız edici davrandığını.ama konuşmaya devam ettim sonra çay istermisin filan diye sordum tavır yapmadım konuştum yani.sonra face de birşey paylaştım beğendiğim bir yazıyı bu tuttu neden onu paylaştın diye bana küstü bütün gün oturdu ve somurttu.o yazıyı onu düşünerek paylaşmadığımı özür dilediğimi söyledim .ama nafile.yazılıda sildim baktım alınmış.yazıda iyi insanlar çıkarsın Karşınıza gibi bir ifade vardı üzerine alınmış.gece konuşmayı denedim .sen yaptıklarının bedelini ödüyorsun dedi ve üzüldüğümü ağladığımı görmesine ragmen taviz vermedi.şimdi küsüz aynı işyerinde tavırlı bir şekilde muhatap olmuyor.ve ben nerde hata yapıyorum bilmiyorum artık bıktım bu huyundan.
Yay burcuBu adam başak burcu galiba.Temizlik takıntısı küsmeler alınmalar filan.Değilse de allah kolaylık versin.
Yatakta zannetmiyorum yanaşıp gelsin.2 hafta 3 hafta sonra gelip neden bana yanaşmıyorsun beni özlemiyor musun diyen birisi .egosu tavan yani sanki benim erkek olan .buda bir sorun farkındayımburnunuzu sürtmek istiyor ki bence daha fazla üstelemeyin çok da pohpohlamaya gerek yok yapacağınızı yapmışsınız
ne yapsanız da o mecbur kaldığında görüşecek
bu yüzden daha fazla üstüne gitmeyin totosu kalkmasın
birde muhtaç bırakın anladınız siz
yanaşmayın o yanaşsın
Başaktan beter bu ne biçim yay.Baya takıntılı belli yani hiç hoş değil bu huylarını yenmesi lazım..Yay burcu
Bu anlattığım aramızda hiç bir sorun yokken yaşadıklarımızYatakta zannetmiyorum yanaşıp gelsin.2 hafta 3 hafta sonra gelip neden bana yanaşmıyorsun beni özlemiyor musun diyen birisi .egosu tavan yani sanki benim erkek olan .buda bir sorun farkındayım
Yatakta zannetmiyorum yanaşıp gelsin.2 hafta 3 hafta sonra gelip neden bana yanaşmıyorsun beni özlemiyor musun diyen birisi .egosu tavan yani sanki benim erkek olan .buda bir sorun farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?