- 28 Kasım 2010
- 42.518
- 141.216
- 798
- Konu Sahibi carmina000
-
Çünkü artık huzurlu bir hayat istiyorum bıktım sıkıntıdan tartışmadan .ben karşı çıktığımda daha çok büyüyor kavga.ve ben iyice sinmiş durumdayım.lanet olsun .olmaz bana asla dediğim olıyor.işim var maaşım var ama kendimi onun yanında hep haksız görüyorum.öyle bir bilmiş bilmiş konuşuyorki hakkımı savunmama bile izim vermiyor .yine aile terapistiyle baya aştık sınıntıları ama bu konuyu düzeltmedik hala.bu ay görüşmemiz var yine .severek evlendim ama artık keşke evlenmeseydim diyorum.Eşiniz çok zor bir insan. Diğer konularınıza dayanarak söylüyorum. Yapacağınız tek şey alttan almayı, onun keyfine göre hareket etmeyi bırakmak. Sizin uyumlu ve sessiz biri olmanızdan cesaret alıyor.
Sesinizi çıkarın biraz ve önceliğiniz kendiniz olsun. Önce kendi iyiliğinizi ve huzurunuzu düşünün.
Umarım buradaki önerileri ciddiye alıp harekete geçersiniz. (Bayramda ailenizde kalma konusunda ısrarcı ve cesaretli değildiniz ama -belki buradaki yorumların da etkisiyle- kendinize güvenerek adım attınız ve ailenize de gerekli süreyi ayırabildiniz.)
Şimdi ne yapmam gerekiyor konuşmaya başlayınca ben mi konuşmayım.ve yaptığı çocukluğu bu defa ödesin istiyorum.
merhaba canm hepsi aynı biri degil merak etme ama daha 1 yıl çok uzun birsüre degil evlilik oturasıya kadar bu tarz problemler yaşanması normal fakat ona bu kozu sen vermişsin yani yanlış anlama bende öyleyim seni iyi anlıyorum üstüne vardıkça tepene çıkar özür dilemeseydin ve o tavrı sen yapsaydın emin ol o senin peşinden gelicekti fakat bu tarz şeylerden birbirinizi kırdıgınızla kalıyosunuz ufak tefek şeylerden yıpranıyosunuz ve evliliginizi yıpratıyosunuz sonrada bitiyo yada kim ne kadar dayabiliyosa dayanıyo genelliklede kadınlar dayanıyo ama takma kafana iki gün sonra düzelir çünkü erkeklerin geninde bir problem var imalat hatası bunlar kaçım kurası napacan1 yıllık evliyiz arkadaşlar. Eşim dün evi süpürürken süpürgesini ucunda kıl gördü beni çağırdı bu ne diye normalde dikkat ederim ama kalmış çekince içine kıl topagı tuttu.çocuk gibi beni yanına çağırdı temizle bakalım şunu dedi başımda durdu beni izlemeye başladı sinirlerim çok bozuldu.yüzümde de bunu yansıttım.rahatsız edici davrandığını.ama konuşmaya devam ettim sonra çay istermisin filan diye sordum tavır yapmadım konuştum yani.sonra face de birşey paylaştım beğendiğim bir yazıyı bu tuttu neden onu paylaştın diye bana küstü bütün gün oturdu ve somurttu.o yazıyı onu düşünerek paylaşmadığımı özür dilediğimi söyledim .ama nafile.yazılıda sildim baktım alınmış.yazıda iyi insanlar çıkarsın Karşınıza gibi bir ifade vardı üzerine alınmış.gece konuşmayı denedim .sen yaptıklarının bedelini ödüyorsun dedi ve üzüldüğümü ağladığımı görmesine ragmen taviz vermedi.şimdi küsüz aynı işyerinde tavırlı bir şekilde muhatap olmuyor.ve ben nerde hata yapıyorum bilmiyorum artık bıktım bu huyundan.
tirip atan sacma erkekler.küs olmayı biz kadınlar basaramayız hemen barısalım bos ver sende konusma bakalım illakı uzak durdugunda o yaklasacak sana1 yıllık evliyiz arkadaşlar. Eşim dün evi süpürürken süpürgesini ucunda kıl gördü beni çağırdı bu ne diye normalde dikkat ederim ama kalmış çekince içine kıl topagı tuttu.çocuk gibi beni yanına çağırdı temizle bakalım şunu dedi başımda durdu beni izlemeye başladı sinirlerim çok bozuldu.yüzümde de bunu yansıttım.rahatsız edici davrandığını.ama konuşmaya devam ettim sonra çay istermisin filan diye sordum tavır yapmadım konuştum yani.sonra face de birşey paylaştım beğendiğim bir yazıyı bu tuttu neden onu paylaştın diye bana küstü bütün gün oturdu ve somurttu.o yazıyı onu düşünerek paylaşmadığımı özür dilediğimi söyledim .ama nafile.yazılıda sildim baktım alınmış.yazıda iyi insanlar çıkarsın Karşınıza gibi bir ifade vardı üzerine alınmış.gece konuşmayı denedim .sen yaptıklarının bedelini ödüyorsun dedi ve üzüldüğümü ağladığımı görmesine ragmen taviz vermedi.şimdi küsüz aynı işyerinde tavırlı bir şekilde muhatap olmuyor.ve ben nerde hata yapıyorum bilmiyorum artık bıktım bu huyundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?