dayanamiyorum artik

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Adam hicbir sey olmamis hayatina devam ederken bu kadar sorumlulugun derdin altinda ezilmek zoruma gidiyor..adam keyfine gore yasayip arkadaslariyla kadinlarla belkide gununu gun ederken ben gozyasimla oturup bu yukun altindan nasil kalkicam diye dusunmeye dayabamiyorum...
Adam oyle rahatki dunya umrunda degil
.hamile oldugum icin calisamadim diyorum sen istedin ben hic istemiyordum diyor hamilesin calisama diyordu o zaman simdide ben senin elini kolunu baglamadim sen calismadin diyor .
Ne yapmali boyle bir adama
Yada ben ne yapmaliyim gunlerce konusmuyorum kendimi topluyorum paraya sksinca mecbur konusuyorum oda yine seytan yuzunu gosteriyor ne yaparsan yap diyor..
oyle yalnizimki bas edemiyorum da

Okurken bile sinir oldum. Siz hamilesiniz ve eşiniz sizi motive edeceğine doğum için destek olacağına daha çok strese sokuyor. Hiç canınızı sıkmayin. Bebeginiz odaklanın. Doğum yaptıktan sonra düşünün tüm bunlari

Allah yardimcin olsun canım

Yeni mi böyle olmaya başladı ? anlamadım ki

peki çocuğu gerçekten kim istedi
kaç yıllık evlisiniz? Sizi karşı niye böyle umursamaz

Simdilik herseye göz yum bence kendini ve bebegini strese sokma. Dogum sonrasi yapacaklarini yaparsin

siz boşanmayacak mıydınız anlamadım

Yeni mi böyle olmaya başladı ? anlamadım ki

peki çocuğu gerçekten kim istedi
kaç yıllık evlisiniz? Sizi karşı niye böyle umursamaz

Uc dort aydir ayriyiz iyice sasti kendini..
Cocuk cok istiyordum gecen yil bebegimizi kaybettik bu yil oda istiyordu..isine geldigi gibi konusuyor

yani şuan yapabilecek hiç birşeyin yok
yerinizde olsam asla ona boyun egmem zaten boşanacağız diyorsunuz
bir bebeğiniz olacak hem anne hem baba olursunuz
değişmeyen adam değişmez bebeğin hatırına düzeltmeye çalışması lazım bence bazı şeyleri

Canım sana ne desem bilemiyorum. .Allah sana bir kapı açsın yoksa başka bir çıkar yolun yok.

Bide son ayına girmişsin.. ekstra duygusalsın.

Degismesini beklemiyorum benim canim bu kadar yanarken onun gununu gun etmesi revami

Bes yasinda kizim var..sagol canim
Allah evlatlarınızı size bağışlasın. 7 yıllık evlisiniz, 5 yaşında bi prensesiniz var, şimdi bi tane daha yolda ve 3-4 aydır ayrısınız. Bebeği ikiniz de istediniz ve sizin çalışmanıza engel oldu. Siz ne yaşadığınızı daha iyi bilirsiniz, bu adamla devam etmeyi düşünüyor musunuz? Yani bu ayrılığın ardından tekrar bir araya gelme, çocukların hatırı için tekrar deneme gibi bi ihtimal var mı? Eğer cevabınız evetse bir aile terapistine gitmeniz faydalı olabilir. Hayır kesinlikle boşanıyoruz sadece doğumu bekliyoruz diyorsanız ve kararınız kesinse bence bir an önce avukat bulun, eşinizin üzerindeki mallara şerh koydurun ki satamasın ya da başka birine devredemesin. Çalışmanıza engel olduğu için tazminat davası açın. Çocuklar ve kendiniz için nafaka talebinde bulunun. Böylece her paraya sıkıştığınızda arayıp yüz göz olmak zorunda kalmazsınız, düzenli bi geliriniz olur. Nafakayı ödememek büyük suç. Onu göze alamaz. Ama böyle belirsin kalan bi durum olduğu için kafasına göre hareket ediyodur. Allah sağlıklı doğum nasip etsin inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…