Canım sana ne desem bilemiyorum. .Allah sana bir kapı açsın yoksa başka bir çıkar yolun yok.
Allah evlatlarınızı size bağışlasın. 7 yıllık evlisiniz, 5 yaşında bi prensesiniz var, şimdi bi tane daha yolda ve 3-4 aydır ayrısınız. Bebeği ikiniz de istediniz ve sizin çalışmanıza engel oldu. Siz ne yaşadığınızı daha iyi bilirsiniz, bu adamla devam etmeyi düşünüyor musunuz? Yani bu ayrılığın ardından tekrar bir araya gelme, çocukların hatırı için tekrar deneme gibi bi ihtimal var mı? Eğer cevabınız evetse bir aile terapistine gitmeniz faydalı olabilir. Hayır kesinlikle boşanıyoruz sadece doğumu bekliyoruz diyorsanız ve kararınız kesinse bence bir an önce avukat bulun, eşinizin üzerindeki mallara şerh koydurun ki satamasın ya da başka birine devredemesin. Çalışmanıza engel olduğu için tazminat davası açın. Çocuklar ve kendiniz için nafaka talebinde bulunun. Böylece her paraya sıkıştığınızda arayıp yüz göz olmak zorunda kalmazsınız, düzenli bi geliriniz olur. Nafakayı ödememek büyük suç. Onu göze alamaz. Ama böyle belirsin kalan bi durum olduğu için kafasına göre hareket ediyodur. Allah sağlıklı doğum nasip etsin inşaallah.
Bildiğim kadarıyla boşanmadan da nafaka alınabiliyor, tedbir nafakası deniyor. İsterseniz bir avukata danışın, bu süreç içinde onun keyfine kalmasın para ödemek.Tskederim..bosanmak icin dogumu bekliyorum..nafaka icin dilekce verdim kim bilir ne zaman sonuclanir...
Bildiğim kadarıyla boşanmadan da nafaka alınabiliyor, tedbir nafakası deniyor. İsterseniz bir avukata danışın, bu süreç içinde onun keyfine kalmasın para ödemek.
Para isteyince mi ne yaparsan yap diyor nerden bulursan nasıl bulursan bul demek yani o...pulkta yapsan sesini cikarmayacak mi kadin calismak zorunda degil adam evine bakmak zorunda eger para icin öyle dediyse o adam bes para etmez Allah sabir versinAdam hicbir sey olmamis hayatina devam ederken bu kadar sorumlulugun derdin altinda ezilmek zoruma gidiyor..adam keyfine gore yasayip arkadaslariyla kadinlarla belkide gununu gun ederken ben gozyasimla oturup bu yukun altindan nasil kalkicam diye dusunmeye dayabamiyorum...
Adam oyle rahatki dunya umrunda degil
.hamile oldugum icin calisamadim diyorum sen istedin ben hic istemiyordum diyor hamilesin calisama diyordu o zaman simdide ben senin elini kolunu baglamadim sen calismadin diyor .
Ne yapmali boyle bir adama
Yada ben ne yapmaliyim gunlerce konusmuyorum kendimi topluyorum paraya sksinca mecbur konusuyorum oda yine seytan yuzunu gosteriyor ne yaparsan yap diyor..
oyle yalnizimki bas edemiyorum da
Çünkü hala ona muhtaçsınız eşin öyle görüp düşünüyor o yüzden hiç üzülme değmez arama tel kapat uzak dur merak etsin kimileri var ayrılık aşamasında hamileyse bugün kontrolüm var diye arıyor kardeşim madem yalnız ayaklarının üzerinde çocukla göze aldın herşeyi haber etme ilgili adam olsa zaten ayrılmazsn sende bu hataları yapma
Biraz kaba olacak, affiniza siginarak,
Bosanacagi kadına daha fazla para yedirmek istemiyor.
Bebek falan da umrunda değil.
Kendi bencilligi ile hayat boyu kavgalı bir adam.
Kurtulmussunuz. Umarım sıkıntılarınız da geçer.
Boşanacağınız adamın genleri hatıra mı kalsın istediniz hiç anlamadım?
Fazlasyla alrsn inşMecburi bir durum olmadikca aramiyorum zaten..su halimle bile yogun bir sekilde calisiyorum artik cevredekiler bir cok isime yardim ediyorlar .herseye ragmen para mevzusu olmadikca aramiyorum. bu adamin yuzunden olan borclar var is kurdugum icin olan borclar var birde evin gecimi hepsinin ustesinden gelmem zor oluyor ama adam rahat hakim uc kurus nafaka baglar oda odememeyi goze almis zaten..
Guclu olmaya caslisiyorum ama herkes aciyor gibi halimize buda busbutun yikiyor beni
adam çocuktan sonra mı böyle oldu? cevap hayır ise böyle bi adama neden çocuk? bile bile lades dediyseniz şmdi çekersiniz işte böyle malesef.
Biraz burnu sürtsün de bana köle olsun oh olsun diye düşünüyordur .Allah yardımcınız olsun ...
Allah ıslah etsin..
Yazık biz kadınlara..
O adam hamile bir kadına
Anne adayına hatta anneye bunu nasıl yapar..
Sinir oldumm...
Allah yardımcın olsun
Üzülmeyin siz annesiniz, rabbim bereketiyle sağlıkla göndersin bebişinizi. İnşaallah hayatınıZ yoluna girecek. İnşaallah Dilekçeniz çabuk sonuçlanır.Sagol canim..
Adam bozuk ama bende bununla basedebilmeyi ogrenmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?