Dayanamiyorum artik

İlk sayfada boşan deyip giden arkadaş
Bazen herşey öyle kolay olmuyor
Neler yaşadım şu hayatta bilmeden boşan
Bende biliyorum onu
Ama olmuyo işte.
Üç çocuğum var
Son hamilelikten sonrA korku atakları yaşıyorum arabayla gidebildiğim çember daraldı. Sırf bu yüzden 15 kilometredeki ev doktoruma gidemez oldum.
Değiştirdim.
Gitgide ilerliyor.
Kimseye bişey belli etme
Hergün son enerji kırıntılarını toplayıp tekrar güne başla.
Günün sonunda yine yalnızım yine tek başıma.
Kimsem yok ne bi kardeş ne bi aile.
Allah kimseyi istenmeyen çocuk etmesin. Hapla hamile kalınma hikayem öyle kazılıki beynimde. Bu psikoloji zaten gitmiyor

Daha iyisini bulurum nasil bir cumledir ya... daha iyiler de siraya girdi ona gelmek icin. Daha iuisini istiyorsan daha iyi olmalisin degerli koca. Vermeden alinmaz. Cinsel hayatin bitmesi evlilikteki en buyuk kopus sinyalini vermis oysa. Bu kocanin sozlerini davranışlarını haketmiuorsaniz lutfen ozur dilemeyin.

Sağolun

Arkadsim acaba gercekten evini daginik mi tutyorsun titiz misindir hani bazi erkekler bunlara cok dikkat eder de kişisel bakim vs.

Arkadsim acaba gercekten evini daginik mi tutyorsun titiz misindir hani bazi erkekler bunlara cok dikkat eder de kişisel bakim vs.
Eee dağınıksa ne olacak adam haklı mı yani?Kadın 3 çocukla hangi birine yetişsin hastaneye bile tek başına giderken?Erkekleri nasıl aklarız diye canınız çıkıyor resmen.

Boşan konu sahibi.Isini bul biraz düzenini oturt ve boşan.

Elimden geldiğince topluyorum
İki güne bi süpürür haftada bi kez bütün laminat banyo wc silerim
Problem sadece mutfak
Herzaman toplu değil
Hergün ü çeşit yemek yapmıyorum
Bazen sadece makarna bazen çorba
Fakir yemeği der
Bende kaçkez söyledim benim elimden bu geliyor ve gerçekten sevmeden yapıyorum
Kendi çok biliyor kendin yap dediğimde oldu

Zorunda değilsin zaten ya bakma buradaki densiz yorumlara.Çok biliyorsa kendi yapsın doğru demissiniz.Üzüldüm adınıza ya dilerim herşey güzel olur sizin için kendinizi üzmeyin kimse sizden kıymetli değil

Aslında korku atağına bu da dahil
Bikeresinde ben seni biliyom
Çocukları alcaksın parayıda bana ödetceksin hayatını yaşıcaksın
Yok öyle pişman ederim seni dedi

Ya tabiki cocuklu ev daginik olur iş yapamadigim zaman olur hergun cesit cesit yapacaksn diye bsey yok arada aparatif olur sovuyorsa kara cahilin teki oyle sorumsuz insanla vakitmi gecer beraber olmuyorsanz belki baska haltlar yiyordur bi erkek kac gun beraber olmadan durabilir ki heralde iki tanede cocuk var başin sigmaz bi yere arkanda ailen varsa baska tabi ama yoksa mecbur idare edeceksin

Havlayan köpek isirmaz korkmayın.Kolay değil o işler.Sanki çocukları almasanız bakabilecek gibi konuşmasın boş yere.

Uc cocuguyla nereye gitsin hanimefendi boşan demesi kolay kadinin uc cocukla calismasi tek basina mumkunmu hayat kurmasi ben erkek hakli demiyorum ama ufakta olsa bazen bizdede kusur olabiliyor

Havlayan köpek isirmaz korkmayın.Kolay değil o işler.Sanki çocukları almasanız bakabilecek gibi konuşmasın boş yere.

Çocuğu kreje verip çalışayım bari dedim
Zaten bakamıyosun ver kurtul dedi
Çok zoruma gitti
O çocuğum hasta fizyoterapi haftada iki kere götürüyom üç ayrı doktora götürüyom üç aya bir altı ayda birde hastaneye koşuyom.
Anlayamıyorum elimden geleni yapıyorum

Konuşmak istemeyecek kadar naptım
Neyi yanlış yapıyorum

Okurken cok gerildim..Olumu düşünmen hata.iki tane dünyaya getirdiğin yavruların gunahi ne.Onlarin sana ömür boyu ihtiyacı var.Cocuklarin icin,güçlü dimdik ayakta dur.
Bu saatten sonra sen takma onu.o sadece ev arkadaşı nefes gibi düşün evin içinde.planli programlı ol ve kendine cok bak.kilon varsa ver.sacini kestir umre yaptır v.s asla sitem edip;kavga etme önemseme.o evdeyken;kendine ise ver çocukların'la oyna.o sana hayran olsun.kacan kovalanır unutma.

Arkadaşlar kimin duasının kabul olacağını rabbimiz bilir. Okuyan yorum yapan yapmayanlar Allahım sen yardımcısı ol selamet ver deyin
Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…